22 Април, 2019 13:54 27 433 22

Марта Вачкова с трогателни думи към “самоубилата се” актриса от Откраднат живот

  • откраднат живот-
  • ирина митева-
  • ина фотева-
  • марта вачкова-
  • самоубийство-
  • сериал-
  • актриса

Ирина Митева се превърна в любимка на зрителите

"Откраднат живот" разби на пух и прах представите за български сериал. Този филм се превърна в любим на много зрители и вече седми сезон достига до сърцата им. Заплетеният сюжет не позволява да изпуснете и една минута от него.

Всяка смяна в актьорския състав се приема с негативизъм от почитателите му, особено ако любим техен персонаж бъде премахнат. Точно това се случи и при отстраняването на Ина Фотева (Ирина Митева — б.а.), което не остави безучастни нито зрители, нито актьори.

Социалните мрежи буквално преляха от емоционалния епизод, в който любимата актриса се хвърли в пропаст и с това завърши своето участие в сериала. Както стана ясно, самата тя е пожелала да напусне сериала и сценаристите са измислили доста оригинален начин, по който да я изкарат. Ролята ѝ ще бъде запомнена и определено ще липсва на екран.

Оказа се, че не само феновете на сериала са под въздействието на перфектната игра на Ирина. Нейните колеги от филма също страдат от отсъствието. Марта Вачкова се привързала към своята колежка и без колебание изрази възхищението си към нея, веднага след като бе излъчена серията със самоубийството.

"Обичам те, Ирина. Беше радост и смях! Дано пак", написа Марта, която е една от малкото актриси, които участват от първия сезон досега. Митева не се сдържа и през сълзи отговори, че обича всичките си колеги и за нея е било чест да снима заедно с тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брат ми

    15 7 Отговор
    Кво ????????
  • 2 Guðmundsson

    19 69 Отговор
    Този сериал кий го гледа освен изкукал ите пенсионажи.

    Коментиран от #3, #7

  • 3 незнайко

    44 28 Отговор

    До коментар #2 от "Guðmundsson":

    Гледайте АМЕРИКАНСКИТЕ филми в които се говори само за войни и ще бъдете доволни !!!

    Коментиран от #18

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 дама

    64 11 Отговор
    типично за българина не цени българското а трябва! Страхотен филм!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Венера

    45 7 Отговор
    Сериалът е уникален
  • 9 а бе

    10 27 Отговор
    боза.....
  • 10 селянин 1

    10 33 Отговор
    Предпочитам,,Болница в края на града,,що там нема пенсионерки като..вачкова,кашева,каварджикова и.т.н.
  • 11 Защо

    12 37 Отговор
    Занимавате хората с един сериал,който ярко подчертава некадърнота от сценарии,режисура,камера,грим и не на последно място трагично лоша актьорска игра
  • 12 Дебора

    27 6 Отговор
    Прекрасна Ирина Митева!!! Страхотен сериал!!! Респект и любов!!! БРАВО!!!
  • 13 Сашо

    30 6 Отговор
    Филма е доста добър и едно голямо БРАВО за всичко което правят. Кофти е , че чета и ще продължават идиотски коментари на определени хора
  • 14 Сашо

    25 4 Отговор
    Царе сме в това да критикуваме и да не харесваме това което правим
  • 15 Аз ,Врчанката

    19 6 Отговор
    До коментар # 2. Guomundsson. А, бе невежа такъв!!! Човек,само като ти прочете измисленото ти име,се убеждава,колко си неграмотен и ограничен!!! А,що се отнася до сериала- това е сериал,направен от професионалисти,които наистина си разбират от работата си. И мога да те уверя,че не го го гледат само ,,изкукалите,, пенсионажи-такава дума,като пенсионажи-такава в българският език няма. И мога да те уверя,че има много по-умни пенсионери от теб! А,що се отнася до ,,пенсионерите,,в сериала- това са потвърдени в професията си актриси и актьори,но ти си доста ограничен и не ги разбираш тези работи! Искам да те попитам, гледал ли си филма ,,Всичко е любов,, с Ирина Кашина и Иван Иванов- да ти поясня доста стар филм е,но е класика в жанра,но какво има да ти обяснявам. Намери филма и го изгледах и тогава си извади мнение за Кашина!🙄🙄🙄
  • 16 Аз ,Врчанката

    13 3 Отговор
    Много се извинявам,за допуснатите правописните грешки,които съм допуснала,но много се ядосвам,когато някой, кто този от коментар # 2 се прави на ,,доста умен,,.
  • 17 Уникален сериал

    20 5 Отговор
    Уникален сериал и доста добри актьори.Вижда се,за жалост,колко продажни българи има,срам,но това е.Европейското кино е било добро винаги и някои американски естествено,но невежи и лоши ценители винаги ще има.Браво на сценаристите и на актьорите.
  • 18 Супер е сериала

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "незнайко":

    Едно време бяха тия филми, в които се говори само за войни. Водеха ни още в първи клас да ги гледаме всички сякаш са детски филмчета
  • 19 Бай Благой

    1 4 Отговор
    Много се разводни този сериал...спрях да го гледам отдавна.
  • 20 коРа

    5 15 Отговор
    Дано скоро го махнат този тъп сериал и да пуснат нещо друго, каквото и да е само да не е турско.Много слаб филм, прехвалени актъори,омръзнали, дошли ни до гуша да ги гледаме,бутат се само едни и същи,лежат на стари ларви или на родителите си, като Вачкова, пълна бездарничка,никога не е била интересна или смешна, добре, че е бил баща и, на Наум сина му, и той дърво ама връзкари и този Вергов-пълен злобар,никога не е бил добър актъор, дори не е харизматичен,грам не седи на екрана.Набутват ни едни и същи муцуни, да ги гледаме и ни втълпяват, че са добри,професионалисти и аз ако имам пари и връзки или ако съм жена и се иззеба с тоя оня и аз ще стана катриса, добра и ще плащам да ме пишат натам насам и да ме изкарат професионалистка и да втълпят в главите на хората, че съм много добра и тн.Пълна пародия са българските звезди,пияници,коври,шлака страшна, ездат се за едната роля,лапат го на тоя на оня...само гейове..тотален ужас.Пък Вие ги гледайте..да викнат и Николета Лозанова,джизъса и Божинката, да е пълна трагедията,да се знае кои са ценностите, /простотията и курвалъка,да се трескаш за един телефон и некой лев/ днешно време и да се приключва с тази пародия на държава-страна.

    Коментиран от #21

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Деян

    1 0 Отговор
    Сериалът си го бива наистина.
    Следя го още от първи сезон,и нито една серия не съм пропуснал!
    Е,има си и минуси сериала,ама ги преглъщам!
    Например когато Биляна Захариева бе останала сама в апартамента,и после двама нахълтаха и я удариха,после едвам я спасиха,та не се разбра после хванаха ли ги тези 2-та,имаше ли дело,осъдиха ли ги???Същото се отнася и до Калин,когато един наркоман покрай болницата то изджаска силно отзад през кръста,а той за малко не остана инвалид.Не се разбра злосторника освободиха ли го,осъдиха ли го,и ако са го осъдили,то каква присъда е имал?
    Липсват ми героите от първите сериали-Василев,Калин,Биляна,Наталия.
    Ако те се завърнат някой ден,то дали ще искат да работят в Св.Анастасия,и интересните взаимоотношения с новите от последните 2-3 сезона?
    Къде изченаха и не се показват вече позабравените-Владов,братятя Ковачеви и Албена Войнова.А дали един ден ще изненада всички идването от Швейцария-Вяра Добрева?
    Ще е много интересно и страшно вълнуващо относно преплитанията на персонажите през времето,както на много хора им се искаше М.Тайсън да натрие носа на Вл.Кличко и да свали от престола,сегашния-А.Джошуа(Аналогия :) ).