5 Май, 2019 11:18 9 249 35

Баща осъден заради джендър избора на детето си

  • британска колумбия-
  • джендър-
  • максин-
  • хомосексуален-
  • лесбийство

Мъжът не бил съгласен дъщеря му да получи инжекции от мъжки хормон

Баща осъден заради джендър избора на детето си - 1
Снимката е илюстративна. Източник: Shutterstock

Канадски съд предупреди загрижен баща, че може да бъде арестуван, ако откаже да се обръща към дъщеря си с предпочитаното от нея мъжко име. Бащата Кларк е осъден по обвинение в "семейно насилие", след като настоявал да нарича 14-годишната си дъщеря с рожденото ѝ име - Максин.

Върховният съд на Британска Колумбия е издал "заповед за защита" по случая, предупреждавайки бащата с незабавен арест "без заповед", ако полицията заключи, че има "разумно" основание да се предположи, че лично или публично се обръща към дъщеря си като към жена. Освен това съдът е издал заповед, с която да се попречи на бащата да обсъжда случая си в медиите - дори му е забранено да споделя съдебни документи, описващи собствения му случай. Това е странно, не на последно място, защото всички протоколи са публично достъпни, съобщава сайтът CBN news, цитиран от Флагман.

Каква е предисторията?

В края на февруари Върховният съд на Британска Колумбия постановил, че 14-годишното момиче Максин има право да получи желаните инжекции от мъжки хормон. Това било решено без съгласието на родителите, след като Максин решила сама, че иска да стане момче. Бащата Кларк настоявал, че през месеците преди това решение Максин е проявявала симптоми на емоционална нестабилност и депресия, както и показвала признаци на лесбийство. Баща ѝ твърди, че психическото ѝ здраве е нестабилно, тъй като той и съпругата му са разведени. Той също така смята, че решението на Максин да стане момче е резултат от тази емоционална борба и настоява като родител, искащ най-доброто за детето си, да бъде питан дали е съгласен на момиченцето му да бъдат инжектирани мъжки хормони. Все пак Максин е в тийнейджърска възраст и е твърде незряла, за да взема такива съдбоносни за живота и съдбата ѝ решения.

Въпреки многобройните молби на бащата, болницата, която прилага "лечението", както и училището на тийнейджърката, отказват да позволят на бащата да се намеси. Обжалването на Кларк срещу решението за инжектирането на тестостерон ще бъде разгледано на 14 май.

Коментар под статията за този ужасяващ случай е написала Кари Симпсън, адвокат на бащата. Той е не по-малко разтърсващ. "Този случай изглежда е лъчът светлина, който мобилизира тихото мнозинство в Канада. Транс лудостта тероризира нашите деца и нашата нация. Църквите се обединяват срещу този терор над природата и нормалността. Канадците със здрав разум се обединяват. Християните не просто се молят, а се издигат гласове на протест. Трябва да се отбележи, че в този случай, с който съм много запозната, тъй като съм действащият адвокат, записите на съда не са публични, както се твърди в статията.

Решенията са публично оповестени, но преписката е запечатана. Адвокатите са единствените, които имат достъп до материалите по делото. Така че бащата дори не може да отиде в съда и да получи достъп до някой от правните документи. Помислете за Кларк", пише тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 322

    34 7 Отговор
    Ако, китайците станат джендъри, няма да има проблем с пренаселването на планетата.
  • 3 Бесен

    101 11 Отговор
    Крайно малоумна джендерастка паплач! Тегля му на малкото леке бой дето ще помни за цял живот и влизам в панделата! Тия ЛГБТ наглеци минаха всякакви граници! Стигна се до там, че шерията почва да ти се струва нормален сравнен с толерастките простотии и наглост на обратните!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Иванов

    37 6 Отговор
    Содооооом!!!
  • 6 Св Йоан Златоуст

    45 5 Отговор
    Те и едни рускини от "Тату" бяха лесбийки, докато едната не забременя.
  • 7 Ханш

    17 5 Отговор
    Мойта съсетка и тя е джендър, непрекъснато ми прави неприлични предложения а стара, значи не е. до възраст...!
  • 8 се едно

    34 6 Отговор
    Подтискайте още нормалнитем, където искат да има нормално развито общество, и между временно се чудете защо в мюсолманските консервативни държави, раждаемостта надминава тази на европа и америка, западното общество сами ще си тегли теглото от тия идеологий.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Диамантената ръка

    24 5 Отговор
    Кукундрели
  • 11 Метин

    19 18 Отговор
    Да дойдат да ми го кажат в велика Турция, как да се държа с моето собствено дете, ще им виснат главиците до кокала, западняшки ценности, затова не ги желаем в Турция

    Коментиран от #35

  • 12 Спомена се за Тату

    12 3 Отговор
    Те мисля, че са млади и имат цикъл за да забременеят, сигурно отново живеят заедно двете джендърки....?!
  • 13 сеирджия

    29 4 Отговор
    Интересно е в случая кой плаща тъй нареченото "лечение". Всеки икономически октопод на капитализма драпа със зъби и нокти да докопа дечицата за дойни кравички. Без значение чии финансови ресурси ще издои чрез тях, без значение дали ще опропасти здравето или живота им, защото може да си купи "правото" да го направи "законно" и когато последствията станат факт трудно ще бъде накаран да поеме отговорността-тя пак ще се поеме от обществото, т. е. от всички нас, включително и потърпевшите. Най-настървени, по повода на този случай ми изглеждат медицинскофармацефтичния октопод и юридическоправния. Първия преболедува една малка криза с нашумелите грозни последствия от пластичната хирургия и търси реванш, а втория е набрал страшна инерция, изключително е настървен и е в небивал разцвет. Юристите са в по-изгодна позиция защото могат еднакво да се възползват и от двете страни в изкуствено създадения проблем, а и влизат в ролята на "разрешаващи проблема". В момента тече интензивен процес на налагане на това безумно право навсякъде по света, където заразата му още не се е разпространила. Скоро ще си имаме "тоталитарна планета".
  • 14 Оржам сини

    18 8 Отговор
    Боже 2 шамара зад врата, ако това беше мое дете и ще си забрави и мъжкото и женското име да ти таковам джендърския съд. Катонстане на 18 и се омете от дома ми да минава в 4тия и 5тия пол ако иска. Как така въшляк на 10 години ще знае какъв пол иска да е. Аллах е велик
  • 15 Ани

    17 5 Отговор
    Пълно ку-ку !
    Доколкото си спомням в сащ и вероятно и канада употреба на алкохол е разрешен на от 21г. Да гласуваш и сключваш брак на 18г. Има и други ограничения за малолетни(преди да навършат 18г).Е,откъде се появи това даже и 4 годишни да имат ПРАВО? да решат какви искат да бъдат ? В сащ официално има 31 пола,в европа 63 . И нали сме с тях, досетете се каква атака ще има и срещу България !
    Че то и към Русия имаше условие за да се върнат в ПАСЕ следва да изпратят делегати представляващи поне 6 пола.
  • 16 Глупости на квадрати...

    8 4 Отговор
    Бихте ли ми ги казали всичките тези накуп 60 пола, че ми стана доста интересно...! Една държава дори и да има 1 млрд жители, остават си три пола накуп, има по лесен избор..! Са се правим на учени. с вишо и да объркваме още повече, те и без това са объркани...

    Коментиран от #19

  • 17 Биде

    15 7 Отговор
    Пощръклявам от яд и безсилие пред тея свръх либерални и извратени политики на САЩ и посестримата й Канада , които насаждат и заразяват света!!!! В казуса няма милиграм разум и не мога да си представя как се чуства бащата-детето е негово ама съдбоносните решения взима друг!!!
  • 18 ИМПЕРИАЛИСТ

    13 5 Отговор
    Това е само върхът на айсберга! Всичко си върви в комплект: Семейни начала, ин витро-процедури, джендърска философия, глобализъм, Евровизия, конкурси на дупаретки, фешън визия, поп-музика, здравна каса...
  • 19 Ани

    6 2 Отговор

    До коментар #16 от "Глупости на квадрати...":

    27.05.2016г. Статия "В САЩ обявиха съществуването на 31 пола. Глоби от $250 000 за неспазването на наредбата."
    memoriabg.com

    А за списъка в ЕС вообще не ми се говори. Като се запознаеш с първия,ще разбереш защо
  • 20 джон

    4 3 Отговор
    Това ви чака всички в "свободна" западна и средна Европа. А след това останалите ще ги довършат новите ви съграждани от Африка или собствените ви любими ромчета. А дотогава ще ви оправят и вашите лични избранници в т.н. НС. Ай честито булгаристанци!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Иван

    6 6 Отговор
    Нека му е! Дано и тук скоро стане така. Да мигат децата да растат свободни.
  • 23 Добре

    4 7 Отговор
    Добре, че църквата няма думата.Ако можеха отново щяха да ни горят на кладата.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Аз съм същият.

    7 7 Отговор
    АБЕ ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ? Защо не можете да оставите момчето да си бъде момче. Аз съм така. Да, и аз съм транссексуалнен. Родил съм се момиче, но се чувствам момче. Тия съдилища, закони не оставят хората да дишат дори. Ако искате ги харесвайте, ако искате бъдете приятел с тях, НО НЕ СЕ НАМЕСВАЙТЕ В ТЕХНИЯТ ЖИВОТ. Вие си имате живот и си го гледайте него. Те не са виновни, че са се родили такива. Това е все едно да се роди дете с шизофрения и да кажеш че е виновно. Майкооооо...

    Коментиран от #30, #31

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 соросоидни кърлежи

    5 3 Отговор
    а утре ще иска да стане, транс или куче...и това ще може,само да има идиоти и кретени да го изпълнят с инжекции или с пропаганда.
  • 29 хектор

    2 2 Отговор
    Да и аз скоро разбрах че съм хомо-хетеро-лезби,транстраверс-феминист-вагинист-джендър-мендър......от планетата мелмак :)
  • 30 Лукул

    3 3 Отговор

    До коментар #26 от "Аз съм същият.":

    То затова стигнахме дотук!Най страшното е да си бял нормален/хетеросексуален/ мъж в Щатите...Никакви права само задължения...
    Природата е казала два пола и толкова....
  • 31 Milovrab4e

    7 3 Отговор

    До коментар #26 от "Аз съм същият.":

    Добре!А ти на колко години предприе промяна?Съзнанието ти е на момче, казваш, но си роден момиче?И кога го разбра?Щото това дете тук е на 14 и с депресия?Казва баща й.Не е ли прибързано на тази възраст такива драстични промени?Ами ако е само каприз?Но да го оскубят за пари, дааа, ще му сменят пола!И рога и опашка ще присадят даже, стига да се плаща.
  • 32 Кемъни

    5 0 Отговор
    Ама че неграмотно заглавие. Джендърът не е избор. Никой не избира нито пола, с който да се роди, нито идентичността, която мозъкът му е формирал през втората половина от бременността. Лъжата, че джендърът е избор е същата лъжа, която ни говори, че сексуалната ориентация е избор. Науката е ясна по този въпрос. Неясно защо анонимни журналисти (ако списващите този сайт са въобще журналисти) решават да се произнасят по този въпрос другояче. Защо, наистина? С каква цел?
  • 33 Хитлер

    5 3 Отговор
    Господ си знае работата, не му се бъркайте в делата. По тоз начин ще изчисти земята, джендър деца не може да създава. Поколение, две, хоп. Лека, полека светът ще се отърве от ненужните твари.
  • 34 незнайко

    5 2 Отговор
    ЗЛОТО ИДВА ОТ САЩ !!! ЯВНО ТАМ СА СЕ СЪБРАЛИ ТЪМНИТЕ СИЛИ ОТ ВСЕЛЕНАТА !!!
  • 35 Гадина

    0 2 Отговор

    До коментар #11 от "Метин":

    Абе я си пиши по форумите наголямата Пуйка и се разкарай оттук.