Last news in Fakti

14 Май, 2019 00:30 26 916 38

6 вида "токсичен" секс

  • секс-
  • токсичен

Ако само единият от двама ви получава удоволствие от секса, то това значи, че нещо не е наред

6 вида "токсичен" секс - 1
Снимка: Shutterstock

Токсичните отношения буквално проникват и се отразяват в личния живот на всяка двойка, но не само в него. Те могат да окажат влияние и върху сексуалния живот на двама души. Ето как се отразяват тези отровни връзки в сексуално отношение:

Секс, когато не сте в настроение

В една здравословна връзка хората съвсем спокойно могат да кажат „не" и да не интимничат с партньора си в даден момент, просто защото не им се прави секс. Той от своя страна проявява разбиране, не ги принуждава, упреква и сравнява с предишните си отношения. Партньорите не трябва да приема тялото един на друг като вид стока и да ви карат да се чувствате зле, защото в даден момент не желаете да се отдадете на интимни ласки.

Ако не искате да правите секс, просто не го правете. Потърсете човек, който няма да ви изтощава емоционално, защото не сте в настроение за секс маратон всеки ден.

Сексът, който не ви доставя удоволствие

Ако само единият от двама ви получава удоволствие от секса, то това значи, че нещо не е наред. Не е нужно никой от вас да е жертва и да не се чувства комфортно и да не достига до удоволствие.

Такива жертви не се ценят, а и рано или късно и вие и тялото ви ще пожелаете своето. Всеки има нужди и желания. Важно е да можете да проведете честен и открит разговор с партньора си и да можете да му споделите какво ви притеснява, за да видите дали може да разрешите този проблем.

Секс, при който се чувствате емоционално несигурни

Уважението и комуникацията са много важни. Ако не си падате по душенето, белезниците или аналния секс, никой няма право да ви принуди да правите нещо такова. Всичко трябва да става доброволно и това е един от най-важните принципи в тези интимни мигове.

Когато започнете да възприемате партньора си като заплаха, независимо дали грубостта е морална или физическа, трудно отношенията ви могат да бъдат наречени здрави.

Секс, от който боли

Има много причини, поради които една жена може да почувства дискомфорт по време на секс – от здравословни проблеми, заради физиологията си до най-баналното дразнене на кожата. Все пак, ако почувствате болка по време на интимния акт, то е добре незабавно да спрете. Не се насилвайте да продължавате и не обвинявайте себе си, че сте разочаровали половинката си. В крайна сметка винаги има как да му доставите удоволствие по друг начин. Ако сте с правилния човек, той ще ви разбере, вместо да направи скандал от това. Двамата ще седнете и ще измислите решение на проблема.

Секс, при който се срамувате от тялото си

Тук не става въпрос за вашите собствени комплекси, а за нелепи коментари от страна на вашия партньор относно външния ви вид. Човек, който критикува тялото ви – размера на гърдите, таза, дупето или каквото и да е друго, не заслужава да ви вижда гола, пише jenata.blitz.bg. Сексът предизвиква много емоции, но сред тях не трябва да има срам. Дори ако още не сте се научили да обичате тялото си, то това не значи, че трябва да допускате друг да не го уважава.

Секс, при който усещате физическа опасност

Ако искате мъжът да си сложи презерватив, то той просто трябва да го направи. Без хленчене, без извинения и пазарлъци. Здравето е най-важният аргумент, който трябва да имате, а извинението „Не ми е толкова хубаво с него” в случая не трябва да важи. Безопасният секс е най-важното нещо. Ако вече мислите за деца и сте заедно от много време, може да обсъдите алтернативата да забравите за предпазните средства.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Секс робот

    40 7 Отговор
    Сексът си е секс, без него не можем... с настроение или без, оправя настроението...
  • 4 Ромките коври

    18 4 Отговор
    На екс карат всичко...!
  • 5 Бай

    21 2 Отговор
    това от снимката в черно ми допада
  • 6 Ърни лайка, 🐸🦌😭

    2 2 Отговор
    Става за бадемите вече, но не и за секс, внуци трябва Ърни от твоя собствен син...!
  • 7 Дедо МъдрЮ

    57 3 Отговор
    Никога не критикувайте мъжа си ! Ако беше идеален щеше да се ожени за друга!
  • 8 Рошко

    11 7 Отговор
    Аман ама и такива простаци и то в изобилие ,секса не е и за прости хора ,то не е ли гот и на двамата по добре да си го правят ръчно
  • 9 Йосип Броз Тито

    8 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Ако вече мислите за деца и сте заедно от много време, може да обсъдите алтернативата да забравите за предпазните средства. ---
    Аз мисля, че дори да не сте заедно от много време, а примерно от няколко месеца, пак може да се прави с*кс без капут. Не виждам какъв е проблема, ако нито един от двамата не си сменя партньорите по време на връзката и се спазва добра полова хигиена...

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Виолетко

    5 2 Отговор
    Мяза ли си, баба с миризливо,, цветенце,, с нея да правиш секс, от това няма по грозен, смешен и токсичен секс..! Пена го прави цел живот, аз да се срамувам, егати куриоза...!
  • 12 Токсичен кекс

    3 9 Отговор
    Е само лнн секс ако си ял много кекс как нея да е токсичен. Анално вкарваш го бял нали така после го вадкаш кафев. И после и хващас тиквата и викаш мила я си отвори устата и тя не мило не и ти ако не я отвориш аз лично ще ти се излнн в устата. Тя отваря устата и правиш лнн орал докато повърне и после повъркнята нали е токсична направо ето ви пример за токсичен секс.

    Коментиран от #14

  • 13 Лора

    12 3 Отговор
    Ако цял живот имаш безброй много връзки, независимо от пола, мисля че това също се води за токсичен секс, защото ставаш една некачествена твар, която непрекъснато мисли само за това....!

    Коментиран от #17

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Радо

    10 5 Отговор
    "Много боли, ама не го вади." - все тъй ми казват младите булки.
  • 16 30 г младеж с 70.г баба?

    8 10 Отговор
    Това води ли се за токсичен секс..!?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 С 200 км тичам....

    3 1 Отговор
    Към най токсичния си секс през живота...!!!
  • 19 гост

    26 2 Отговор
    Ами жената като се съгласява на секс веднъж месечно какво да правим? Понякога и това е много, все не е доволна, не е в настроени, нещо я боли, нещо й има, нещо е сърдита, нещо е разстроена? Какво правим? Цикъл, не цикъл, това е една седмица и три седмици театър. После жените се питат защо мъжът бил загубил интерес, а то години наред театър и отблъскване, ама в точния момент, който само тя си знае, трябва да си романтичен, напорист, издръжлив, нежен. Причината за липсата на секс е само в женската глава.

    Коментиран от #23

  • 20 Петрана

    5 2 Отговор
    Аз като правя анален секс,взимам анал-гетик.

    Коментиран от #28

  • 21 женен

    12 4 Отговор
    а ако жената е тлъста и лежи като труп ? аа не, това е нормалния секс ... мъжа е виновен, а не егоистичата женица

    Коментиран от #22

  • 22 Виж ко!

    5 3 Отговор

    До коментар #21 от "женен":

    Тя и да не е тлъста, но е токсична отвсякъде и пак ще легне като. труп...! Дай Боже скоро да е, че всичко замърсява...!!
  • 23 брато

    8 1 Отговор

    До коментар #19 от "гост":

    това намирисва на комшийска намеса ... помисли си добре
  • 24 Ужас...

    2 0 Отговор
    Само. само.професионалсти на токсичния секс...! Интересното е, къде ли са го научили...?!
  • 25 Ърни

    5 1 Отговор
    Не ме плаши изведнъж...! И на мен некой да ми купи ново БМВ и аз ще скоча да правя като младо яре тоз прословут токсичен секс...Живота Продължава за младите хора, независимо какъв секс правят...!
  • 26 Деси

    5 5 Отговор
    Всеки секс от които не виждам пари или някаква изгода е токсичен !

    Коментиран от #27

  • 27 Белот, Секс и трева..!

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "Деси":

    Въпреки това, отпори 40г брак..! Хайде Мачо, измисли сега с младежа по токсично, че се изчерпа, не е лесно, толкова години стаж на магистралата...!!!
  • 28 Токсичната Петрана

    2 2 Отговор

    До коментар #20 от "Петрана":

    Ох Петрано, сети се и ти на стари години, да вземаш анал_гетик, добре че се намери тоз млад кукундрел, че бая зор виде...! Питай го, отде знае кой какъв е, само теб не знае, а знае хитър е малко все пак...!!!!
  • 29 Аз пък

    7 3 Отговор
    Веднъж пробвах с една колежка анален секс и после трябваше да нося килима на автомивка,по токсичен секс от тоя не бях правил,отврат
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 руси

    6 0 Отговор
    Ето пример. Като правим анален секс с гаджето ми, тя казва, че в началото не изпитва точно болка, а усеща дупето си силно разтегнато. Изчаквам я докато свикне. Но после я виждам, че се възбужда и и харесва. Предложих и да не правим анален секс, ако тя реши. Но тя ми отговоря, че и харесва и не го прави заради мен. Тогава, това токсичен секс ли е?
  • 32 Ива

    1 0 Отговор
    Щом ви харесва и на двамата, не е.
  • 33 Ива

    1 0 Отговор
    Щом ви харесва и на двамата, не е.
  • 34 Ива

    1 0 Отговор
    Щом ви харесва и на двамата, не е.
  • 35 Ива

    1 0 Отговор
    Щом ви харесва и на двамата, не е.
  • 36 емо

    3 0 Отговор
    Е, тя и моята жена мърмори като и предложа анален секс. Но като започнем, много и харесва.
  • 37 скрит

    2 0 Отговор
    И аз си легнах с колежка, и завършихме с анален секс. Очаквах, че ще е еднократно, защото беше омъжена с дете. А тя на другия ден ми прошепна, че и харесало и иска да повторим.
  • 38 JKu

    1 0 Отговор
    Дочут разговор от съседно сепаре между две жени.
    -Снощи защо не ми вдигна телефона?
    -Защото моя точно тогава ме ... опрашваше.
    -Аууу, пазители се?
    -Ами то от там не се забременява.
    -Ехааа, ама, че си била палава!
    -Е, кой бяга от хубавото! Какво се правиш, нали и ти го правиш отзад!
    -Да, ама скоро не съм. Моят съвсем загуби мерак за задника ми.
    -.....