3 Май, 2012 11:13 13 204 19

Взеха короната на Мис България 2012

  • мис българия-
  • габриела василева-
  • ина манчева

От тази сутрин Габриела Василева е новата Мис България

От тази сутрин Габриела Василева ще е новата Мис България. Тя изпреварва с една точка Ина Манчева, която преди няколко дни беше обявена за най-красивата българка. Причината е, че Ина Манчева е спечелила гласът на публиката, който носи три точки, но проверка на организаторите показва, че вотът по интернет е бил манипулиран.

Това обявиха ексклузивно в "Гореща точка" Стойчо Керев, председател на журито в конкурса и Емил Кошлуков, един от организаторите на конкурса чрез партньорите на TV7 от No Frame Media.

Това е много грозна постъпка спрямо тези красиви момичета. Ние заставаме изцяло зад тях, коментира Стойчо Керев.

За нас е изключително важно всичко да е прозрачно. Бяха преодолени защитите в сървъра в интернет. Благодарение на гласуването на публиката тази година първа стана Ина Манчева. Това е станало със заразяване на компютрите. Имаше гласуване от Бангладеш, Пакистан и други държави от Азия. Затова решихме да касираме този вот, обясни Емил Кошлуков.

Той призна грешката на организаторите и каза, че от следващата година гласуването на публиката ще спира два дни преди финала, за да има време да се проверят гласовете.

Това накърни достойнството ми. Това обаче ме направи по-мъдра, защото този конкурс трябва да е честен. Пожелавам успех на Габриела на световния конкурс. Чувствам се обидена, защото това трябваше да се провери по-рано, бяха първите думи на Ина Манчева след като разбра за промяната в класирането.

Емил Кошлуков поднесе извинения към Ина Манчева.

"Ангажиментите на момичетата са големи. Много държим на благотворителните каузи. Категорично ще ги ангажираме с тези каузи. Имат гарантираното професионално и кариерно развитие като модели. Затова Мис България не е просто една красавица, а човек, който ни представя у нас и по света", защити промяната Емил Кошлуков.

Стойчо Керев добави, че За зрителите са останали скрити серията от интервюта, които са проведени в момичетата. "Подложихме ги на кръстосан разпит. Искахме да разберем какви са техни интелектуални качества. Която и да бяхме избрали на първо място, тя го заслужаваше", каза Керев.

След коронясването си Габриела Василева заяви, че е сигурна, че на Ина й е много тежко. Сигурна съм, че с нея ще останем приятелки, добави новата Мис България. Тя учи икономика и бизнес в УНСС, обича да ходи на фитнес и да излизам с приятели в свободното си време.

Знам, че това е тежко. Сега ще ни обвиняват, но не може да скрием истината. Нямаме никакви съмнения за манипулацията към Ина. Тя е чудесно момиче. Длъжни сме да приемем данните, каза в заключение Емил Кошлуков.

Габриела Василева е на 20 години от Бяла Слатина, но в момента живее в София. Има приятел и за втора поредна година учи в УНСС – „Икономика и бизнес“. 12 години е учила английски в гимназията, но сега трябва да го усъвършенства за световния конкурс. Висока е 1 м и 80 см. През свободното си време ходи на фитнес, спортно катерене, танци и обожава моторите. Победителка е в миналогодишния конкурс „Мис УНСС“.  Би дала всичко за майка си. Обича животните.
 

 

Източник: Мария Атанасова от http://focus.bg/

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kofti

    1 2 Отговор
    Tia novata sushto e otvr.t nezemna! Tazi rusata na 3-o miasto e mnogo gotina.
  • 2 Гошко убавеца

    4 0 Отговор
    Както всеки един конкурс за красота в БГ и този е пълна порнография и не отговаря и на 1% на реалността .......
  • 3 ZX9

    2 0 Отговор
    И двете момичета са красиви и достойни, но за пореден път с БГ "професионализма" имаме сериозен проблем. Тук всичко се прави с гаражния манталитет!
  • 4 Симеон Симеонов

    0 0 Отговор
    This is made in Bulgaria.
    Ако нещо те учуди сигурно вече не си в България
  • 5 Митьо Пищова

    2 0 Отговор
    Всичкиии ше ги поря кат риби
  • 6 неутрален

    0 0 Отговор
    Тази новата повече ме радва :)
    Не като предишната риба
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 сексът продава

    0 0 Отговор
    Голям цирк. Любовника на Габриела е платил повече.
  • 9 пес

    0 0 Отговор
    Пробиви, компютри....ала бала.. Някой е гушнал яка пачка и хоп - нов победител. Не ви ли е срам, бе циркаджии!
  • 10 cedenevist

    0 0 Отговор
    Кошлуков,Кошлуков и ти ли Бруте?Санким не знаеш как се става миска,чунким не знаеш как се става мис.Цяла Българир знае сал ти незнаеш.Аиде бе.Но сигурен съм знаеш какво пише на руския паметник?
  • 11 fifi

    1 0 Отговор
    б..и английския - няма научаване
  • 12 atilazmeq

    0 0 Отговор
    такав к..венски подал номер и в наи-долнопробния цирк не бях гледал
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Мис Млечен път

    1 0 Отговор
    божкеее, божке, има още хора дето се вълнуват от тези конкурси!
  • 15 Kolev

    1 0 Отговор
    Ам не че нещо ама и двете не стават :)
  • 16 Някой

    0 0 Отговор
    Няма глупави хора в Българияяяяяяя. Както има и IT специалисти тук и навън. Пробив, хакери, вируси....всичко е ала бала портукала.Гнусни инсинуации. ЦИРК е малка дума, защото там са професионалисти .Кой ли ви вярва?????????
  • 17 Жалко

    0 0 Отговор
    Тази Габриела първо трябва да мине през хирургическа клиника да я поизпилят от тук оттам , иначе 12 човека покер спокйно могат да играят на ханша и, а клюна да не говорим
  • 18 Кико

    0 0 Отговор
    Първата повече ми харесваше. Има перфектно тяло и нежна. Габриела с издадена брадичка и се заформя лице на полумесец....На подиума вървеше като кобила, не ми харесва.
  • 19 Оги

    0 0 Отговор
    Пак надделяха хора и интереси... Резил! Цирк Буш е нищо пред вас