Last news in Fakti

12 Май, 2019 11:21 11 767 8

Вдовица на подземен бос сложи край на траура

  • мето илиенски-
  • вдовица-
  • тайна сватба-
  • яна методиева

Според слуховете Яна Методиева се е омъжила тайно

Бивши служители на ВИС твърдят, че след дълъг траур и скръб по любимия, Яна Методиева отново е сключила брак. Промяната е видна по официалните документи, съставяни от 40-годишната Яна, показа проверка на в. "България Днес“.

Решителната крачка в живота на вдовицата за първи път е отразена в края на април при създаването на фирма "Блу Груп“. В документите по регистрацията Яна е вписана като Яна Методиева Драгоева. Във фирмата с предмет на дейност ремонт и строителство са вписани двама съдружници, но никой от тях не носи фамилията Драгоев.

Кой е мистериозния мъж до вдовицата на Мето Илиенски няма никаква яснота. Къде и как са се запознали двамата, как е пламнала любовта между тях и по какъв начин са се развили отношенията им е съвсем неясно. Не се знае и къде е била сватба им, ако е имало такава. Знае се само, че Яна е с нова фамилия, което става само след сключване на брак. За момента капиталът на фирмата е едва 1000 лева. Според слуховете обаче Яна обмисля да инвестира там немалка част от наследството на обявения официално за мъртъв от съда Методи Методиев. Според неофициална информация босът на ВИС-2 Мето Илиенски приживе е натрупал богатство за над 60 млн. долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    31 3 Отговор
    МЕТО ИЛИЕНСКИ ПОЛУЧИ ОБАЖДАНЕ НА ЧЕСТА ИЗЛЕЗЕ БЕЗ ТЕЛЕФОН УТРЕПАХА ГО ЩОТО СТАНА МНОГО НЕУДОБЕН ЗАХВЬРЛЕН Е В ПЕЩЕРИТЕ НАД БОТЕВ ГРАД

    Коментиран от #4

  • 2 да ве

    33 4 Отговор
    Имаше лаф по мутренско време за тия -веселите вдовици.А за ония момчета лафа беше че живеели много бързо и бързат да вземат от живота всичко и те така.
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    28 5 Отговор
    А КОЙ СЬЗДАДЕ МУТРИТЕ В БЬЛГАРИЯ АЗ ЗНАМ КАЖЕТЕ ВИЕ
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ами

    34 0 Отговор
    Животът продължава.Хормонът задължава.
  • 6 Мутра

    23 1 Отговор
    Физическият убиец на Мето Илиенски отдавна е мъртъв, приживе му беше приятел, и затова е отишъл на срещата без телефони и гавази и без да се притеснява, а екзекуцията на килъра беше показна не само за него, но и за бодигардовете му.
  • 7 Ahh

    23 0 Отговор
    И защо да не може да си смени фамилията бвз брак?
  • 8 Ко като е

    11 1 Отговор
    Дъщеря на подземен бос. А аз съм истински открит бос. По всяко време може да те поръчат.