12 Май, 2019 11:41 14 001 45

Константин: Ще гръмна всеки крадец!

  • константин-
  • фолк певец-
  • крадци-
  • наказателен кодекс

Изказването на фолк певеца следва приетите на първо четене промени в Наказателния кодекс

"Ще застрелям всеки, който припари и създаде опасност за семейството ми. Ще защитавам децата си до гроб!" Това откровено призна певецът Константин, който през годините неколкократно става обект на нагли обирджии, пише в. "България днес".

Повод за коментара му са приетите на първо четене промени в Наказателния кодекс, които освобождават от наказателна отговорност лицата, които използват оръжие или друг предмет при самозащита в дома си.

"Семейството ми е най-важно! Представете си в какъв шок биха изпаднали децата ми, ако видят крадец. Разбира се, че няма да се замисля. Няма да го стрелям в главата, но навсякъде другаде по тялото ще гърмя. По-добре той, отколкото аз. Има една приказка: "От затвор се излиза, от гроб - не", откровен е Коцето.

Преди време именно изпълнителят беше сред първите защитници на д-р Иван Димитров, който простреля криминално проявения Георги Джевизов - Жоро Плъха в дома си.

Пред вестника Коцето сподели, че от години е тежко въоръжен именно заради многобройните набези над дома му. Певецът преживява общо 7 обира. В един от тях вандалите задигат годежния пръстен на съпругата му Надя, но Коцето купува ново бижу. След горчивите преживявания певецът си взима поука и вече не държи скъпи неща в къщата си. Казва, че по всяко време на денонощието е с оръжията си. Дори по време на сън певецът го държи до главата си и е готов да посрещне всеки нагъл обирджия. Решението да се въоръжи идва, след като преди години Константин е нападнат от цигани.

След нелепия инцидент бащата на певеца - Иван, който работи в системата на МВР, го съветва да предприеме мерки за неговата сигурност и да се сдобие с огнестрелно оръжие.

С огромно въодушевление посрещна идеята и старият приятел на Коцето - Митьо Пищова. Любимецът на народа е категоричен, че ще застреля, без да му мигне окото, всеки бандит, дръзнал да влезе да краде от вездесъщия бохем от Арбанаси.

"Имам законно притежаван пищов. Престъпниците не влизат никога по къщите сами да тарашат. Единият може да е в колата, другият в двора, трети вътре. Както и да са се наредили, ще ги гръмна като мръсни кучета. Не съм млад и няма какво да губя. Благодаря на парламента, че реши да узакони стрелбата по бандити. С ГЕРБ се родих, с ГЕРБ ще умра!", категоричен бе неподражаемият Митьо.

Пищовлията е категоричен, че ще купи газови пистолети на баба му и дядо му, които живеят сами в павликенското село Батак.

"Ще им ги подаря и ще им кажа да ги трепят мръсните и гадни крадци. Баба ми е на 99 години, а дядо ми на 98 г. Досега не са имали проблем с апаши, защото цяла България знае кой е Митьо Пищова. То затова и аз не съм имал ядове досега", споделя още любимецът на народа, чиито брой на ощастливени манекенки гонел 3600.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Давид

    80 11 Отговор
    Сега , ако парламента разреши да трепем и наркодилъри ти ще си първия в списъка ми .
  • 2 Гост

    44 26 Отговор
    Земи се гръмни сам чалгар, задръстен. Много тъпо изказване, Тея доказват всеки ден , че яко са тъпи.💣💣💣💣

    Коментиран от #13, #16

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    45 17 Отговор
    ТАГОСПОДИН КОЦЕ ИЗПЯ ХИМНА НА ПЕДОФИЛИТЕ ТИ СИ САМО ОСМИ КЛАС КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ ТАКЬВ ГОСПОДИН
  • 4 пищовлията

    23 1 Отговор
    Коце, недей на бойни патрони веднага, недей.Зареди единия пълнител със стоп патрони, и трима да са, като почнеш да ги пуцаш, три пъти ще ти обиколят къщата с бягане и с викове, ха ха !!!

    Коментиран от #28

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Позитивен невротик

    29 10 Отговор
    Мдааааааа , вище деца до къде води прекалената употреба на "брашно".
    Може би е имал една гънка, може би не, незнам, но след толкова изсшмъркано "брашно" вече няма и загатване за гънка.

    Коментиран от #44

  • 7 Лорд

    14 2 Отговор
    Браво Юначе!
  • 8 Защитник

    28 2 Отговор
    Браво Коце,подържам твоето мнение и мнението на Митю-Пищова ! Така бих постъпил и аз и много други хора ! По добре полицай от колкото поп от пред.....!!! Това трябваше да стане още в първото правителство на ГЕРБ !!!Браво на ПАТРИОТИТЕ !!!!!!!!!
  • 9 ВЕСКО

    8 22 Отговор
    У...ТАКЪВ КЕФ ..ЩЕ МИ НАПРАВИ ...КАТО ГО ИЗКАРАТ ..ТУЙ КОЦЕ...ЧЕ Е ПРЕВИШИЛ ...ПРАВАТА СИ.......ВСИЧКИ ВЛЯЗЛИ В КЪЩАТА ВИ.....ТОВА НЕ ЗНАЧИ ,ЧЕ ЗАСТРАШАВАТ ЖИВОТА ТИ!

    Коментиран от #23

  • 10 Хан Крум

    23 2 Отговор
    Прав е Което, винаги си е живял в неговия бял (прахообразен )свят.
  • 11 Хан Крум

    15 1 Отговор
    Прав е Коцето, винаги си е живял в неговия бял (прахообразен )свят.
  • 12 АМИ КОЦЕ ТО ХУБАВО ЧЕ ЩЕ СТРЕЛЯШ АМА

    18 15 Отговор
    И ТЕ АКО СТРЕЛЯТ КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ПО ТОЗИ ВЪПРОС? МИСЛИ МАЛКО ПРЕДИ ДА СЕ ИСКАЖЕШ ТО Е ЯСНО ЧЕ ВСЕКИ ЩЕ СИ ЗАЩИТИ ДОМА АМА НЕКА СТРЕЛЯНЕТО ДА ПОЧАКА МОЖЕ ПЪК РОДНИНА ДА ТИ Е ВЛЯЗЪЛ В КЪЩАТА И СПРИ БРАШНОТО ЗА ДА СИ АДЕКВАТЕН

    Коментиран от #18, #19, #36

  • 13 Ром ама кубински

    23 3 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Не обичам чалга и изобщо не слушам.Коцето е мъжкар и е абсолютно прав.Сега от защитниците на статуквото и разни измислени правозащитни организации и "прависти" лицемери ще има вой до небето.
  • 14 А АЗ

    3 6 Отговор
    Всички наркодилъри и ти си ми на сърце!
  • 15 Грух

    18 1 Отговор
    И аз !

    Стрелям при опасност на секундата и на месо !

    Крадци, МИСЛЕТЕ МУ !

    За мен вече сте трупове !
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Елементарно

    14 2 Отговор

    До коментар #12 от "АМИ КОЦЕ ТО ХУБАВО ЧЕ ЩЕ СТРЕЛЯШ АМА":

    Ами всяка жаба да си знае гьола Ти като знаеш че е незаконно да се прониква в чужд дом без разрешение и знание нямаш работа там и ще си носиш последствията
  • 19 Грух

    6 1 Отговор

    До коментар #12 от "АМИ КОЦЕ ТО ХУБАВО ЧЕ ЩЕ СТРЕЛЯШ АМА":

    Ти защо ги защитаваш - ДА НЕ СИ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ?!?!

    Я кажи кой си ?!

    КАЗВАЙ !!!!!
  • 20 Dif

    11 1 Отговор
    Какво ли ще стане ако вкарат коцето в един шлюз на софийската мелница и види толкова БЕЛО ? Ай ?
  • 21 кос

    4 2 Отговор
    Няма да ти дадат оръжие. То не е детска играчка.

    Коментиран от #22

  • 22 Sabaton

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "кос":

    :-) Нали знаеш в Казанлък с какво си поливат зеленчуците
  • 23 Ами не

    14 1 Отговор

    До коментар #9 от "ВЕСКО":

    Напротив, точно това са промените - вече няма "превишаване". Щом са ти вкъщи и не си ги канил - вече си си в правото. Яко, а? За първи път за последните 30 години закон в България гарантира правото сам да защитиш частната си собственост. Много съвременна концепция впрочем. Да не би пък преходът да поприключва вече?

    Коментиран от #26

  • 24 гост

    13 1 Отговор
    Бог създаде хората, а Самюел Колт ги направи равни
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Мда, обаче

    4 4 Отговор

    До коментар #23 от "Ами не":

    Добре си тръгнал да вкарваш някаква логика, ама това означавали ли, че всеки, който искаш да свитнеш, може да извикаш вкъщи и после да се разминеш?

    Коментиран от #35

  • 27 гост

    3 2 Отговор
    Началниците на полицейските да му мислят, на кой ще разпишат разрешително от тук нататък
  • 28 Град

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "пищовлията":

    СТОП патрона на близко разстояние е по опасен от бойния ,защото прави по големи дупки
  • 29 Коцето

    3 3 Отговор
    Ще се наям с фасул и ще ги стрелям яко хаха
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 слав

    7 1 Отговор
    Рядко тъпо изказване... Изчакай да излязат промените в държавен вестник пък тогава си мисли глупости. Тая статия е писана единствено и само да се покаже колко плява и олигофрени има измежду хората имащи разрешително за оръжие. Щял да гърми наред крадци... Цървул, сам не усеща как забива пирони в ковчега на поправката в закона преди още да е обнародвана. Утре ще се вдигнат НПО-тата и ще почнат да реват, че видиш ли, сега народа ще почне да се изтрепва и "психопатите" със законно притежавано оръжие ще започнат да ловуват цигани и апаши.
  • 32 волен сидеров

    5 1 Отговор
    Браво,много правилно.Убий крадеца в очертанията на дома и имотът си.
    40 години родителите ни крадят и за 15 минути наркомани и алкохолици и циган.ри го разрушават.Най после един адекватен закон.Но не пипайте 10% данък до 5000 лева доходи от заплата ,че и българите като обеднеем ще започнем като циган.те да крадем само.
  • 33 Анализатор

    3 0 Отговор
    Кой е дал на това дете оръжие? Началника на КОС по местоживеене на този творец със съмнителна слава определено е за пенсия. Парите не могат да се справят с трайната инфантилност подхранвана от самовъзхищение и боготворене от страна на пикливи кухавелки.
  • 34 Алфа Ромео

    1 1 Отговор
    Крадеца няма намерение да напада децата ти, неговите цели са други, не че не заслужава да го смачкаш от бой ако можеш.
  • 35 Размяната си я бива

    5 0 Отговор

    До коментар #26 от "Мда, обаче":

    С удоволствие спирам да приемам неочаквани покани за пиене на ракия насаме от съмнителни типове, мразещи ме от години, ако действието се развива у дома им. В кръчмата, естествено, няма пречки за подобна покана. В замяна получавам правото сам да си гарантирам, както сметна за необходимо, неприкосновеността не просто на живота си, както е в момента - но и на собствеността си. Сделката е добра. Сценария, който описваш, е малко вероятен. Заради ключовия момент в него - самопризнанието. Всички - роднини, приятели, че и децата на жертвата - ще знаят, че ти, да, точно ТИ, в толкова-и-толкова часа на тази-и-тази дата... Просто няма как хем да говориш за самоотбрана, хем да отричаш действията си, нали? Няма "неизвестен" извършител. Ти си стрелял, точно с този пистолет, по точно този човек, и си си го казал сам. Десет минути по-късно, на тел. 112. Не забравяй - трябва да се обадиш, и е добре да го направиш веднага. И въпреки, че може и да излъжеш за обстоятелствата, открито си признаваш за действието си. Помисли над това. Дали наистина е добър план?
  • 36 Коректор

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "АМИ КОЦЕ ТО ХУБАВО ЧЕ ЩЕ СТРЕЛЯШ АМА":

    "Изкажеш" - така се пише, а не "искажеш"!!!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 СТАЛИН

    2 1 Отговор
    КАКВО ДА КОЖАТ ХОРАТА НА КОЙТО ПОЛИЦЙЯТА ОТНЕ ЗАКОННО ПРИТЕЖАВАНОТО ОРЪЖИЕ.ИМА НЯКАКВА СЕКРЕТНА ЗАПОВЕД ВЪВ МВР -ДА СЕ ИЗВЗЕМА ОРРЪЖИЕ ЗАКОННО ПРИТЕЖАВАНО ОТ БЪЛГАРИТЕ.ТОВА СЕ ПРАВИ ОЩЕ ОТ2015Г.

    Коментиран от #42

  • 40 ВЕСКО

    0 0 Отговор
    Селскостопанският производител е от кипърски произход
    Собственик на кравеферма от село Болярино прегази и уби крадец в опит да го прогони от терена си. Селскостопанският производител Димитрис Пирилис е от кипърски произход. Занимава се със земеделие у нас от 10 години насам.

    В събота, около 1 ч. през нощта, забелязва трима мъже да влизат в имота му, за да крадат люцерна. Подгонва единия от тях с джипа си и го прегазва. Другите двама не са пострадали, каза за NOVA кметът на Болярино Стефка Миниева.

    Пирилис е задържан. Направил е пълни самолризнания и ще му бъде повдигнато обвинение за предумишлено убийство, съобщиха от прокуратурата.


    А ВЗЕМИ СЕ ЗАЩИТИ ПО -НОВИТЕ ПРОМЕНИ.........А ДА МИ ОТГОВОРЯТ ТЕЗИ ......ДЕТО МИ ТУРНАХА ..НАЙ-ХУБАВИТЕ.....МИНУСИ!!!..........КОКОШКАТА НЕ МОЖЕШ ДА МУ УТРЕПЕШ НА ТОЗ КУПАНАР.........ЩЕ ВИ СЪДЯТ!!...

    Коментиран от #45

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Полицай

    0 2 Отговор

    До коментар #39 от "СТАЛИН":

    Отнемаме само на руските подлоги в България... Щото са доказано глупави и лабилни.
  • 43 алооооо

    0 3 Отговор
    Рисков е тоя закон, не е пътят да се въоръжаваме, а полицията да ги хваща и съдебната ни система да ги ОСЪЖДА подобаващо! Какви престрелки, какви простотии! С тоя закон знаете ли колко хора може да се инсценира, че са влезли в дома на някого за да го обират, и видиш ли домакинът ги отгърмял? Алоо, легализация на поръчкови убийства?

    А оня дето с ГЕРБ, се бил родил и с ГЕРБ, шял да мре - да вземе да се скрие някъде, щото той преди го е пял това за БСП.
  • 44 Враца Баце

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Позитивен невротик":

    Вместо да пишеш глупости, вземи научи правописа, защото с тази неграмотност никой не те взема на сериозно!
  • 45 Враца Баце

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "ВЕСКО":

    Ко каза, ко?