Last news in Fakti

14 Май, 2019 07:00 23 049 1

Вашият хороскоп за днес, 14.05.2019 г.

  • хороскоп

Ден за работа за Скорпионите

Вашият хороскоп за днес, 14.05.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Трудно ще се подчинявате на правилата днес и всякакви опити някой да ви дисциплинира по-скоро ще предизвикат справедливия ви гняв. Опитайте се да изслушвате другите и не се втурвайте с главата напред при всеки звук.

Телец

Малко отнесени и несигурни ще се чувствате днес, нещо нетипично за човек реалист като вас. Изглежда се сблъсквате с неща, които ви е трудно да обясните. Може би е нужно да идентифицирате онова, което ви притеснява и да го опознаете. Страхът не е толкова страшен, ако го раздробите на съставните му части.

Близнаци

Днес ще се наложи да мислите и да действате нестандартно. Бъдете готови за различни неща, очаквайте изненади. Винаги ще се намери един настоящ или бъдещ приятел да застане до рамото ви. Имайте вяра в успешния завършек.

Рак

Ще се стремите да запазите нещата каквито са и да действате по утвърдени схеми. Като цяло това е много практичен и полезен подход, но е хубаво да си позволите да чуете и новото, различното, необикновеното. Понякога експериментите дават съвсем нови начини за действие.

Лъв

Авантюристи по природа, днес само ще трябва някой да ви запали искрата и ще се втурнете да завладявате светове, да експериментирате, да научавате. Хубав ден за планиране и мащабиране.

Дева

Не позволявайте страховете да ви водят при вземане на решения. Вие сте достатъчно аналитични, достатъчно практични и методични, можете да опитомите страха, просто си позволете да го видите като един модел.

Везни

Може да се наложи да се примирите с някои не дотам перфектни условия в името на хармонията и мира. Или променете отношението си към нещата. Компромисите не са печелившо поведение, търсете варианта, при който и вие да се удовлетворени, и другата страна също.

Скорпион

Ден за работа. Достатъчно помечтахте и се отдавахте на творчески планове, ще очакват от вас да покажете на практика на какво сте способни, а то никак не е малко - мобилизирайте силите си.

Стрелец

Един ден, в който ще се чувствате в разцвета на силите и възможностите си. Не е изключено дори да се решите на някои рисковани крачки. Просто яхнете вълната и смело напред!

Козирог

Днес за вас ще е важно да чувствате емоционалната подкрепа на хората, с които взаимодействате. Да знаете, че ви одобряват, че ви се доверяват, това ще ви даде крила, за да продължите напред.

Водолей

Ще мислите бързо, ще действате бързо, но също толкова бързо ще се разсейвате и ще изоставяте нещата. Имате нужда от фокусна точка, която да концентрира усилията ви, просто я намерете.

Риби

Ще имате нужда от конкретни указания, за да се чувствате спокойни и сигурни. Трудно ще ви е да направите нещата сами без предварително одобрение. Намерете подходящия човек, който ще ви вдъхне увереност, не изпадайте в паника.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.