18 Май, 2019 00:30 20 588 49

Убийците на женския оргазъм

  • оргазъм-
  • секс

Какво пречи на повечето жени да достигнат до екстаза?

Убийците на женския оргазъм - 1
Снимка: Shutterstock

Според статистиката, едва една трета от жените изпитват редовно оргазъм по време на сексуален контакт. Това е така, защото анатомията на жената не е приспособена за мигновен оргазъм

Природата не е дарила жените със способността при всеки сексуален акт да стигат до върховния момент, пише rozali.com. Това не е голям проблем, освен ако не се случва системно. Много фактори могат да попречат на жената да изживее оргазъм. Включително и егоизмът на мъжа, ако той се съсредоточава единствено върху своето удоволствие и забравя партньорката си.

Затова мъжете трябва да имат предвид, че жената стига до оргазъм значително по-бавно и по-трудно от тях. Тя се нуждае от време и усилия да бъде настроена за екстаза. Партньорът ѝ е добре да знае какво ѝ харесва и я възбужда.

Понякога не се отделя достатъчно време и внимание на любовната игра

Женското тяло трябва да бъде подготвено за оргазма. С дълга, но не прекалено, възпламеняваща любовна игра мъжът трябва да наелектризира партньорката си. Разбира се, тя него – също. С целувки и милувки по гърдите и между краката, по вътрешната страна на бедрата, корема, шията двамата ще се подготвят взаимно за експлозията.

Жената не споделя какво ѝ харесва в секса

Много жени се притесняват да си кажат какво ги кара да се чувстват добре в леглото. А това е грешка. Добре е да споделят какво им доставя удоволствие. И жената, и мъжът трябва да насочат половинката си какво да прави.

Но ако като цяло липсва химия между партньорите, тогава вече нищо не може да се направи, защото мозъкът блокира сексуалното желание.

Когато стресът пречи

Много жени не успяват да се отпуснат изцяло и да се посветят 100% на приятните изживявания по време на сексуален контакт, защото мислите им витаят другаде. Да, невинаги можем да забравим грижите и проблемите си, да изключим от ангажиментите си.

Други убийци на страстта са комплексите

Ако жената се притеснява от това как изглежда, тя не може да се отпусне и да се остави на насладата. Същото важи и за мъжа. Той може да има проблеми с ерекцията заради недостатъчно самочувствие.

Физиологични причини, хормонален дисбаланс, прекаляването с алкохола също вредят на страстта. Ако обаче подозирате, че се касае за здравословни проблеми, консултирайте се с лекар.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оня с коня

    61 5 Отговор
    И мен ма претиснава кат ми кажат дай 50лв за секс, ни мога да свърша от притеснение дали не се прецаквам с бърз секс

    Коментиран от #2

  • 2 Диди

    25 10 Отговор

    До коментар #1 от "Оня с коня":

    Е щом така,купи си порно списания или гледай порно филми.😂😂😂
  • 3 Рошко

    32 11 Отговор
    Убийците на женския оргазъм ,е калпавия мъж егоист ,и дефакто интелигентността на жената да си го избере и легне с него
  • 4 Анти оргазъм

    26 8 Отговор
    Резултата е 100%, ако преди секс е яла престояли миди или домати,кайсии и круши и е пила вода, боза или прясно мляко.
  • 5 АзВечеСъмТе

    19 12 Отговор
    Горе долу читава статия, като се има предвид кой я е писал. Хора, оргазмите са си оргазми и те си имат своето време. Като станеш на 50 само гледаш до го набичиш до колене и да фърлиш калцуните, с и говорим че на подобна възраст жената е съвсем друга филия. Ся младото, горещо, жадно за страст и любов моме е съвсем друга супа.И ся говоря по принцип, винаги има изключения..
  • 6 Джакомо

    49 8 Отговор
    най големите убийци на женския оргазъм са грижите и притесненията, нямащи нищо общо със сексуалния акт в момента. Огромната част от дамите с които съм имал сексуален контакт, са изпитвали истински и непринуден оргазъм а повече и по няколко пъти, но съм имал 3–4 които не могат и не могат колкото и да се мъчат, особено последната, как ли не се старая, чак се уморявам както в подготовката като включвам всички познати методи особено наблягам на кунилингус а и тя горката прави невероятен орален секс, тип "дълбоко гърло", вагината и се навлажнява уникално, разраства се и се разширява,зърната на прекрасните и гърди стават твърди и големи, обаче тъкмо да се осъществи оргазмът и , започва да се притеснява какво ще каже на мъжа си ако и звънне в този момент и.. всичко свършва..Г–це Вени, може ли да ми дадете някакъв съвет как да се справя с този проблем, изхождайки да речем от Вашият опит..

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Наталия Кобилкина

    33 3 Отговор

    До коментар #6 от "Джакомо":

    Наври и телефона в г*за и ще забраво за него после освен дълбоко гърло ще иска и дълбок анален

    Коментиран от #10

  • 8 Наталия Коболкина

    20 1 Отговор

    До коментар #6 от "Джакомо":

    Забравих да допиша. Ако мацката има случайно АЙфон ХС МАХ снимай клип че тоя телефон е колкото половин диня голям
  • 9 каун

    15 3 Отговор
    аз пък една я докарвах дори само с нежно галене по кожата ама атлетична
  • 10 Джакомо

    12 5 Отговор

    До коментар #7 от "Наталия Кобилкина":

    тя няма никакъв проблем с аналния секс, не че го предпочита, но и допада и го желае, а и телефона и е в кухнята, с изключен звук..но самата мисъл че мъжът и може да звънне я разсейва и не стига до оргазъм, а го желае много, споделяла ми е, че никога не е стигала до такъв и също така че смен усеща че почти стига

    Коментиран от #11, #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Болярка

    13 4 Отговор

    До коментар #10 от "Джакомо":

    Проблемът е в главата и , колкото и да се трепеш! Неспасяем случай!

    Коментиран от #13

  • 13 Джакомо

    11 2 Отговор

    До коментар #12 от "Болярка":

    именно Болярка, затова и казвам да оставя телефона си в кухнята, обаче тя непрекъснато иска да го проверява дали и е звънял мъжът и и това я разсейва, напълно си прав/а Болярка

    Коментиран от #19

  • 14 Болярка

    16 2 Отговор
    Има угризения на съвестта , че изневерява. Това и пречи!

    Коментиран от #21

  • 15 Аз пък

    11 3 Отговор
    Като го набия до раменете и свършва одма
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Херошима

    4 2 Отговор
    Експлозия
  • 18 Ужас!!!

    13 1 Отговор

    До коментар #16 от "Бе къв оргазъм":

    И аз съм 45кг , но никога не бих позволила твоя "метод"! Твоята трябва да е много закъсала! И не знаеш ли какво да пъхаш там ,или е малко умрял?!
  • 19 Радо

    24 0 Отговор

    До коментар #13 от "Джакомо":

    Предложи и следващия път да доведе и мъжа си, белким двамата с него докарате женицата до заветния оргазъм най-накрая.
  • 20 Бизнес дама търси майка си..

    7 5 Отговор
    Един път искам да пиша сериозно по тема, но то пак става въпрос за жените с леко поведение...?! Те и защо търсят жигола, за да стане оргазма 100%...!!!!От възрастен мъж, няма как да получиш оргазъм, затова налитат бабите яги на млади мъже..!Тези същите, ми унищожиха за три години либидото, болна тема за мен...! Девиза на коврите,, На мен да ми е добре, на нея да и е зле,,....!!!!
  • 21 Джакомо

    6 6 Отговор

    До коментар #14 от "Болярка":

    има една интересна подробност Болярка..тя приема за изневяра единствено проникването..иначе фелациото го прави без никакви угризения и неколкократно ми е заявявала че не счита това за изневяра..също и прегръдките и целуването уста в уста с език..но стигнели се до проникването, тогава и започват притесненията и вероятно угризенията както ти предполагаш..Благодаря ти, не съм поглеждал на проблема от тази гледна точка
  • 22 Джакомо

    10 3 Отговор
    но пък само чрез фелацио досега не е стигала до оргазъм, въпреки че съм имал дама , която се възбуждаше най много от фелацио и най бързо свършваше при извършването му

    Коментиран от #23

  • 23 Далия

    5 3 Отговор

    До коментар #22 от "Джакомо":

    Как си ?!.....

    Коментиран от #24

  • 24 Джакомо

    8 3 Отговор

    До коментар #23 от "Далия":

    Благодаря Далия, добре съм, опитвам се да бъда полезен с опита си на участниците в тази полемика. Искрено ще се зарадвам ако и ти се чувстваш добре

    Коментиран от #25, #26

  • 25 нека

    3 6 Отговор

    До коментар #24 от "Джакомо":

    един път да те хване мъжът на някоя мръсница, че да си му полезен на него. Да ти изсъхнат орехчетата
  • 26 Далия

    4 3 Отговор

    До коментар #24 от "Джакомо":

    Чудесно ! ...Бях загрижена . ..
    Отговорът ти , ме накара да се чувствам по-добре !
    П.п. Дано преодолеете емоционалната бариера !

    Коментиран от #27

  • 27 Джакомо

    6 4 Отговор

    До коментар #26 от "Далия":

    Аз се отказах Далия, защото започнах да се комплексирам. Вие тук се шегувате и мислите че докарването до оргазъм на жена, е единствено удоволствие и радост и донякъде сте прави, но това също е доста уморително и от един момент нататък става тягостно и дори тягостно, да не говорим че започвам и аз да влизам в сериал, очаквайки точно в тоя момент прозвъняване от съпруга. Иначе Ви поздравявам за чудесното настроение Далия и се надявам Вие да нямате такива притеснения в такива моменти

    Коментиран от #29, #31

  • 28 жана даркОВА

    6 2 Отговор
    А,бе,какво е туй нящо,бе...Организъм ли,оргазъм ли...Венче,обясни ма мило...

    Коментиран от #32

  • 29 Далия

    7 1 Отговор

    До коментар #27 от "Джакомо":

    Не разхищавайте енергия !
    Изживейте пълноценно всеки един миг !
    Нямам притеснения , нито угризения.....
    Наслаждавам се и се отдавам докрай !!!
  • 30 ПОР ВДОВЕЦ

    20 0 Отговор
    Аз имах връзка с жена , която имаше 2 деца , но до оргазъм не бе стигала с мъжа си .С мен се получи и от нея по-щастлива нямаше , НО...като започна да ме преследва....УЖАС ??? Добре че замина да работи в чужбина...та се отървах. Та....много хубаво не е на хубаво.
  • 31 До Джакомо

    10 8 Отговор

    До коментар #27 от "Джакомо":

    Изивнявай, но защо трябва да ни занимаваш със себе си и неосъзнатата си любовница. Веднъж сподели, не е нужно да публикуваш още 10 мнения. Не се интересуваме от подробностите около сексуалните ти преживявания с която и да било.

    Коментиран от #33

  • 32 Митко Палаузов

    12 5 Отговор

    До коментар #28 от "жана даркОВА":

    Оргазъм е когато се оригнеш докато онанираш.
  • 33 Лора

    6 2 Отговор

    До коментар #31 от "До Джакомо":

    Никому Господ да не дава такава любовница...!!!! По добре в такъв случай, сам да достигнеш до оргазъм..! Пътувайте в облаците жиголата...!!!

    Коментиран от #36, #37

  • 34 Брат ми

    11 1 Отговор
    Най големия убиец на оргазмите са фалшивите бижута.

    Коментиран от #40

  • 35 Боже, отново лъжа от бат Сали...

    3 2 Отговор
    При толкоз връзки, няма как да не получиш оргазъм, поне с този от Чайната , няма начин..! Като си дребен, това не значи си дете...?!
  • 36 Джакомо

    8 3 Отговор

    До коментар #33 от "Лора":

    Лора, хората проявиха съпричастност към ситуацията ми и вежливостта изисква да им покажа че съм прочел постингите им и по какъв друг начин според Вас трябва да го направя, освен да им отговоря? Нищо лично, но явно водите пълноценен полов живот , изживявайки удоволствието от него докрай и нямате представа какво разочарование е липсата на оргазъм. Моля Ви бъдете по снизходителна и проявявайте човещина към дами с такива проблеми, вместо да сипите хули по форумите..Повтарям, нищо лично, бъдете жива и здрава!

    Коментиран от #39

  • 37 Джакомо

    4 2 Отговор

    До коментар #33 от "Лора":

    Лора, извинявайте , написаното беше отправено към потребителя, който ползва много близък до моя никнейм, а именно " До Джакомото"... Извинявам Ви се съвсем искрено и съжалявам че сгреших адресанта

    Коментиран от #42

  • 38 Обичам да те е.а

    6 3 Отговор
    Секс кекс може и двете. Имам х.й. Размера е 15см. Вагинален анален почвам ви.
  • 39 Скъпи Джакомо...

    4 3 Отговор

    До коментар #36 от "Джакомо":

    Аз влизам в един форум и ти го знаеш много добре, благодарение на такива като вас..!! Това не са хули, това са истини...! Мен не ме касае,дали ще имам оргазми или не, няма смисъл да обяснявам, защото. ми омръзна от шепа ненаситни възрастни коври..!Много лично. от мен!
  • 40 пешо голфо

    3 0 Отговор

    До коментар #34 от "Брат ми":

    И жигулата...
  • 41 читател

    5 1 Отговор
    Леле, тука пълно с хвалипръцковци. Ако не се хвалят до прехласване с колите си, почват да се хвалят, кой какво правил с жените. Само им подай пръст.
    Младежи, говорете по същество, а не ала-бала. Венелина си е изкарала заплатата с поредната дописка.
  • 42 И все пак..

    1 1 Отговор

    До коментар #37 от "Джакомо":

    Длъжна съм да ти го кажа, по думите ти, дори и иронични към.мен, разбирам, че имаш пълноценен полов живот, би ли ми отговорил., какво ти донесе това, освен връзка с неподходящия, ти си по болен от Майкъл Дъглас но поне той си намира качествени партньори..., известен човек е все пак, а ние кои сме...?!

    Коментиран от #44, #45

  • 43 Пустиняка

    4 1 Отговор
    Убиеца на женският оргазъм е....МЕКИЯТ ВУЙ...
  • 44 Нереза

    1 1 Отговор

    До коментар #42 от "И все пак..":

    Я ми направи и на мене профил и ми кажи какъв е половият ми живот...
  • 45 Джакомо

    0 1 Отговор

    До коментар #42 от "И все пак..":

    Извинявайте "И все пак", кой е Майкъл Дъглас? Който и да е от къде накъде ще ме сравнявате с него, непознавайки ме?

    Коментиран от #46

  • 46 Нереза

    3 2 Отговор

    До коментар #45 от "Джакомо":

    Ей комлексирания, я си пишете излиянията на друго место. Не искам да ме занимаваш с глупости...боли ме дуя за твоите изцепки..Аида у лево, каиш...
  • 47 лешояд

    3 0 Отговор
    Колегата е голям сваляч. Не знам как го прави. Талант. Налитат му като мухи на мърша. Наскоро му извадиха простатата и сега пак ги сваля но ... въртя се наоколо одървен и чакам да я свали ... после съм аз.
  • 48 Изпитан метод

    1 0 Отговор
    Налиташ на най грозната. Ако ти стане, значи ще оправиш и по убавата и приятелка, която ще се побърка защо си я игнорирал.
  • 49 Erectus Maxsimus

    0 0 Отговор
    Върти,върти,па задръж. Нема брашно,те ти ръж.