Last news in Fakti

13 Май, 2019 14:55 11 891 2

Дъщерята на Маргарита Петкова вдигна сватба (СНИМКИ)

  • маргарита петкова-
  • поетеса-
  • надежда огойска-
  • дъщеря сватба-
  • булка

Надежда, която от две години се бори с онкологично заболяване, каза "да" на дългогодишния си партньор

Дъщерята на голямата българска поетеса Маргарита Петкова – Надежда вдигна приказна сватба.

Вече две години тя води битка с рака, но въпреки това не спира да демонстрира, че е избрала да върви по пътя на надеждата, вместо да се затвори в себе си, притисната от нелечимата болест.
На красива сватбена церемония тя се врече във вечна вярност на дългогодишния си партньор в живота, с когото имат две деца.

Сватбата бе поредното доказателство, че Надежда има силна воля и се бори за своето щастие и за това на семейството си.

„Аз все още вярвам в Рая. Но не го търся. - Раят не е място. Това е мигът, в който усещаш, че си част от нещо истинско”, написа тя в личния си профил във Facebook.

Надежда, която никога не е крила силното си желание за живот, е майка на две деца и прави всичко възможно, за да им даде най-добрия пример в живота, въпреки трудните периоди, през които преминава и моментите на болка.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виолетко

    6 3 Отговор
    Няма нищо нередно, ако майката вдигне сватба вместо нея, тогава е куриоза,но това става обикновено, при една друга група...!
  • 2 Познавахя

    1 2 Отговор
    От наркотиците се разболя мн шмъркаше. И мн се ебеше мОже да е спин