7 593 6

Грозна лъжа от миналото белязала кралското семейство

Принцеса Даяна дълго време пазила жестока тайна

Грозна лъжа от миналото белязала кралското семейство
Снимка: БТА

Кралското семейство в днешно време изглежда щастливо, особено след появата на бял свят на сина на Меган и принц Хари – Арчи.

Херцогът на Съсекс беше изключително щастлив, когато за първи път се появи пред журналисти като млад баща. Той заяви, че по време на раждането е бил плътно до любимата си и сега двамата имат просто едно „невероятно бебе”, за което са „готови да умрат”.

До тук няма нищо изненадващо. Раждането на дете е радостно събитие за всеки един нормален баща, още повече пък, ако той е член на най-известното кралско семейство.

Оказва се обаче, че жестока лъжа на принцеса Даяна преди години е белязала живота както на принц Чарлз, така и този на Хари. Лъжата на Лейди Ди донесла много мъка и разочарование и за известно време буквално съсипала кралското семейство и сложила начало на окончателния крах на отношенията ѝ с Чарлз.

Снимка: Shutterstock

Грозна лъжа от миналото белязала кралското семейство

„Случайно дете”

Малко хора знаят че скоро след раждането на принц Уилям на 21 юни 1982 година, Даяна и Чарлз охладняха един към друг. Между тях любовта постепенно започнала да гасне. Въпреки това обаче Лейди Ди забременя отново.

Принц Чарлз беше щастлив от бременността на жена си. Той винаги е искал да има две деца, а след новината е бил сигурен, че вече ще има момиче. Въпреки това обаче, по време на ултразвук Даяна установила, че мечтата на съпруга ѝ няма да се сбъдне.

„Чарлз винаги е искал момиче. Знаех, че и този път обаче ще е момче. Все пак не му го казах и го оставих да живее с мечтата си още известно време”, разкрива в интервю Даяна през 1991 година.

Тя също споделила, че последните 6 седмици преди раждането съпругът ѝ бил безкрайно грижовен, мил и внимателен. Винаги бил до нея и я подкрепял по най-добрия възможен начин. Именно тогава тя си помислила, че планът за изграждането на перфектното семейство вече е в действие и няма да има връщане назад от пълното щастие.

Снимка: БТА

Грозна лъжа от миналото белязала кралското семейство

Вместо дългоочаквана дъщеря – червенокосо момче

На 15 септември 1984 година Даяна ражда по естествен начин. Уморена и изтощена тя се притеснявала от реакцията на Чарлз при новината, че детето му няма да е това, за което е мечтал.

И за жалост познала – той бил крайно разочарован да види вместо момиче едно червенокосо момченце.

След грозните му думи при вида на Хари, започнал и официалния крах на брака и отношенията им. Всички мислеха, че съвсем скоро Чарлз ще се влюби в детето си и ще промени мнението си, това обаче въобще не се случило така неусетно.

„Чарлз отиде да говори с майка ми по време на кръщенето на Хари и каза „Бяхме много разочаровани, защото просто мечтаехме да имаме момиче”, признава принцесата малко преди фаталния инцидент, който отнема живота ѝ.

Любов

Децата растели, а Хари бил доста по-различен от брат си, би много неспокоен, но и игрив. Той имал чертите на характера на Даяна, а не тези на Чарлз. Странно, но той успява да спечели любовта на баща си.

„Хари се превърна в истинско щастие за този дом и сега дори е много по-близък с баща си, отколкото Уилям”, признава в друго интервю Даяна.

По онова време Хари е бил на около седем години, а по-късно след като братята пораснали, никой не правел разлика в отношението на Чарлз към единия и към другия. Сега, с новата си любима Камила, той е щастлив, че има толкова много правнуци.

Що се отнася до Хари, то очевидно той ще бъде примерен баща и ще се радва каквото и дете да има, без значение от пола му и цвета на кожата и косата му.

Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Перър
  Отговор
  1 15:55  16.05.19
  ква е тая простотия?

  Коментиран от #4

 • Марко
  Отговор
  2 15:58  16.05.19
  Грозна, грозна работа...ама колко красив удар в бетонния тунел й устроиха добрите хора от кралското семейство, компенсира цялата тази грозота!
 • Дерманът
  Отговор
  3 17:27  16.05.19
  Как Чарлз е щастлив да има " толкова правнуци"?? Пишете на килограм, бе хора! Никакво уважение към читателите ви!
 • бобо
  Отговор
  4 20:48  16.05.19

  До коментар #1 от "Перър":

  Виж снимчицата горе в дясно. Какво се чудиш?
 • Балу
  Отговор
  5 13:47  17.05.19
  Журналистите , преди да ги назначат на работа, явно минават тест за психопати.И ако съберат точки в полза, че са такива, одобряват ги да пишат статии.Честито назначение!
 • Гост
  Отговор
  6 14:56  17.05.19
  Е сега двугърбата Камила може да му роди така мечтаното момиче

Напиши коментар:


Публикувай