22 Май, 2019 00:30 13 269 19

4-те зодии, които обичат да са господари в секса

  • зодии-
  • секс-
  • доминират

Представителите на Овен, Лъв, Дева и Скорпион са доминиращата страна в леглото

4-те зодии, които обичат да са господари в секса - 1
Снимка: Shutterstock

В секса хората се делят на два типа – доминиращи и подчинени. Първите търсят начин винаги да упражняват контрол в интимността, много детайлно ориентирани са и имат методически подходи към правенето на любов. Това им поведение в спалнята всъщност им помага да бъдат добри и изобретателни любовници. Ето кои са господарите в секса според зодията:

Овен

Овните са първи в списъка със зодиите, които обичат да доминират в секса. Те винаги са готови на експерименти. Обичат грубостта, на която понякога могат да преминат границата. Родените под знака на тази зодия определено ще ви изненадат, тъй като владеят невероятни секс пози, пише struma.bg. В онзи момент, в който си мислите, че сте поели контрола, нещата се преобръщат и разбирате кой е доминиращият в спалнята.

Лъв

Един Лъв винаги ще иска да бъде лидер. Представителите на зодията не могат да си представят да не се отличават в големи групи хора. Имат отлични управленски и комуникационни умения. Те също са много добри в управлението и организацията на времето.

Ето защо е нормално те винаги да установяват контрол, дори и в спалнята. Що се отнася до секса, Лъвовете са изключително уверени в себе си. С тях преживяванията са интересни, приятни, защото полагат усилия и на партньора им да му е приятно.

Дева

В реалния живот Девите често са приемани като кротки и пасивни. Но когато имате възможност да си легнете с тях, откривате една друга тяхна страна. В спалнята Девите са щедри и винаги се грижат за удоволствието на своите партньори.

Скорпион

Родените под знака на зодия Скорпион излъчват страст и емоция. Винаги имат конкретни цели в секса и са безмилостни в преследването им. Склонни са да дадат всичко от себе си, за да направят преживяването незабравимо. Стремят се да угодят на партньора си, спонтанни са и харесват предизвикателното бельо и секс играчките. Не на последно място, ще ви оставят поле за изява, но правилата се диктуват от тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лъв

    23 4 Отговор
    Да оставим това за секса.МЪЖЕ НИКОГА НЕ ВЗИМАЙТЕ ЗА ЖЕНА момиче,което е зодия Дева.Никога ама никога.От личен опит ви го казвам.Като цяло ще се опитват да ви контролират живота-с кого да се срещате, какво да правите ще мрънкат постоянно ще зяпат.Абе ужас.Иначе за секс стават.
  • 2 hmhmhm

    13 1 Отговор
    На снимката - предизборно наддаване !
  • 3 Лора

    10 0 Отговор
    Преди да напиша коментара, точно за това говорех...! Само без секс играчки, защото не ги харесвам...! Обичам всичко натурално...!!!!
  • 4 Оххх

    13 1 Отговор
    на баткоо,какъв готин,сладък г...ззз по прашки само за шляпане и ръмбене.

    Коментиран от #13

  • 5 vasik atanasova

    11 1 Отговор
    ЗА ОВЕНА СЪМ СИГУРЕН
  • 6 Хайл

    8 3 Отговор
    Вени липсваш ми
  • 7 Зодия Скакалец

    8 2 Отговор
    Прониква се в съня на авторката и скача върху главата ù.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Помощ

    5 3 Отговор
    Кажете ми как да заговоря едно момиче на работа. Срам ме е да отида при нея и да и кажа нещо. Не съм хомосексуалист. Аз с пичовете общувам свободно. Но с жените нещо куца. Кажете ми дайте ми съвет какво да правя. Аз съм човек и аз се нуждая от гадже.

    Коментиран от #11

  • 10 onq s konq

    4 0 Отговор
    За мене е вашно да ми и вътре па сичко другу е киор фишек
  • 11 рецептата всеки сам сияпише

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "Помощ":

    Аве те хорта са казали "където си вадиш хляба не сивади оная работа" !
    Обаче, като си решил да се прецакваш твоя воля ! Иначе "Ти знаш ли, че имаш много хубави очи" е класика ;)))) С две думи, ако е красива не й казвай, че е красива тя си го знае, важи и за всичко останало, което си знае, изненадай я ;) И подходи, така че и да те отреже да ти е все едно, жените не обичат несигурни мъже ! Не бъди нагъл и невъзпитан така най-много да се сдобиеш с някоя селска пръчка с претенции ;)
  • 12 Услуги по домовете....

    3 0 Отговор
    Добре де, като има некой си хубави очи, как да го излъжеш, че нема, те са си хубави, без значение на зодия...!!!!
  • 13 Нафърфорий

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Оххх":

    Недей, че постя!!!

    Коментиран от #14

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Злият ром....

    1 1 Отговор
    Ние от гетата, разбираме ли от зодии, от любов, от добро...!!!? Все пак и ние сме хора, та затова питам, какво като не мога да си позволя обяд от 80 лефа.....?! Добро утро на богаташите, които могат да си купят, дори и любов...!!!!
  • 16 Петър

    1 0 Отговор
    А ние Водолеите секс не правиме.
  • 17 007

    1 0 Отговор
    :-о Уууупс, тaя на снимката е Нaтали ТриФOНТAНoва(; (; ;)
  • 18 гощо

    0 2 Отговор
    Имам двама приятели зодия скорпион и двамата са такива мишоци в всяко едно отношение,че нямам думи! По женската част хич ги няма,единият не беше правил секс 2години и отгоре! За жени овен и лъв мога да кажа,че са мръсници,имал съм няколко!
  • 19 Зодия скорпион!

    4 1 Отговор
    Няма да крия, че съм най добрата зодия от зодиака, гордея се с това.. въпреки, че някой гледа да ми мачка самочувствието...!!!! Бързо палим динамо то, затова внимавайте, на никого не прощавам, ако ще да е кириту...!!!!