3 348 2

Синът на Апостол Карамитев събира пари за болната си съпруга

Момчил Карамитев се обърна към всички, които са помогнали финансово за лечението на жена му, и им благодари

Синът на големия актьор Апостол Карамитев - Момчил Апостолов Карамитев, е в Китай, където се провежда лечението на болната му съпруга Габриела. Близка на семейната двойка - българката Рамона Димчева, която живее в САЩ, се е свързала с dir.bg затова, че след като в България се разчуло, че Момчил търси средства за лечението на Габриела, българи започнали да пращат пари. Когато разбрала това, Габриела, която е италианка, се разплакала и казала: "Благодаря, България! Аз съм италианка, а първи ми помагат българите!"

"Благодаря на всички българи! Всяко пени е от значение!", е написал на Фейсбук страницата си и самият Момчил Карамитев.

"Благодарности! Чувал съм да казват, че българите не си помагаме. Не е вярно! Всички постъпили дарения са от БЪЛГАРИ!", пише в един от постовете си във Фейсбук наследникът на актьора. Той е режисьор, а Габриела - моден дизайнер.

Съпругата му е с диагноза рак и има нужда от средства, за да продължи лечението ѝ. Лекарите били единодушни, че не би могла да издържи на операция.

"Ние заминахме за Гуанджоу, Китай, за да потърсим медицинско лечение в болница "Фуда", която ни беше препоръчана от приятел, бил на лечение там", пише Момчил. Габриела се подлага на химиотерапия, имунотерапия и фотодинамична терапия.

"Съпругата ми е трудолюбив човек. Тя е моден дизайнер повече от 20 години. Завършила е Моден дизайн в Рим, Италия. Първо работи като моден дизайнер в страната си, а по-късно започна да работи с мен във филмови и театрални продукции. Специализира в колеж "Санта Моника" в Калифорния. Габриела комбинира многобройните си таланти с филантропия за децата. По ирония на съдбата сега тя се нуждае от помощ, защото болният човек е безпомощен като дете - оставен само в ръцете на Бог. Габриела е велик човек, с прекрасно чувство за хумор, но силите ѝ все повече отслабват. Моля, помогнете ни да се преборим с болестта ѝ!", призовава Момчил Карамитев.

Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Григорова
  Отговор
  1 17:47  20.05.19
  Кураж и Бог е с Вас!
 • Светлана
  Отговор
  2 07:25  21.05.19
  Кураж,късмет и Бог да е с Вас.

Напиши коментар:


Публикувай