4 899 6

Какви мъже харесват жените според зодията си

Ето какво търсят представителките на зодиака в бъдещия си партньор

Какви мъже харесват жените според зодията си
Снимки: Shutterstock

Всяка една жена е уникална в предпочитанията, очакванията и ценностите си. Няма две еднакви представителки на знака Овен и не можем с чиста съвест да слагаме всички Лъвици под общ знаменател и да ги провъзгласим за капризни, високомерни и горди дами, които трудно можеш да задоволиш.

Въпреки това обаче нежните представителки на дванадесетте зодиакални знака имат и общи черти. И ако на влюбените господа им е трудно да вникнат в сложните слоеве на женската душа, а още по-недоловим се оказва гласът на интуицията им, на първо време могат да се обърнат към този генерализиран, но все пак някакъв наръчник по дванадесетте типа женска психика. Единствено ви е нужно да знаете коя зодия е господарката на вашето сърце, за да се ориентирате доколко би ви обърнала внимание, както и какви качества (без да изневерявате на същността си) можете да развивате в себе си, за да я спечелите.

За жените Овен е наложително да се знае, че толерантността им към несигурността в мъжете клони към минус безкрайност. Впечатляват се от спокойни, самоуверени типове, но в никакъв случай напудрени мачовци. Те залитат само към натурални ошлайфали се мъже с автентични постижения, които излъчват достолепие. Жените Овен не са майчински тип и не очаквайте от тях да се впечатлят от сълзливи истории и кършене на пръсти. Те искат герои, които падат, но веднага след това изтупват праха и отново скачат на ринга. Импулсивни са и обожават внезапната химическа реакция между мъжки и женски поглед. Затова, не си ли я впечатлил досега, забрави за нея.

Жените Телец са чувствени и обичат да бъдат глезени. Винаги ще забележат онзи мъж, който ги кара да се чувстват специални чрез цветя, изискана вечеря на свещи, фин белгийски шоколад - въобще представителките на този земен знак си падат по класическите удоволствия в живота, които насищат преди всичко сетивата им. Тази здраво стъпила на земята дама държи на сигурността и съвсем не би обърнала внимание на хвърчащ в облаците Дон Жуан. Ако ѝ докажете, че сте състоятелен на воля, планове и постигната сигурност, тя ще бъде ваша.

Какви мъже харесват жените според зодията си

Близначките са многолики, както се досещате, затова и вие трябва да се заредите с пълен арсенал от изненади, като сред тях отделете специално място за общата ви култура, познанията в областите, които вълнуват и нея, и вас, любознателността и смислените разговори. Тази девойка обича дългите разговори и интелектуалните предизвикателства, затова нарочи ли ви за ерудит, в кърпа ви е вързана. В никакъв случай не си мислете, че ще оцени сухарско философстване обаче. Нямате ли свежо чувство за хумор, не я бройте за потенциална възможност.

Раците са чувствителни души - не се подлъгвайте от строгия ѝ бизнес стил, когато е на бойното поле. Извън ситуация на мобилизация тя е емоционална, емпатична и свенлива. Има нужда от човек, който търпеливо и в никакъв случай арогантно ще спечели сърцето ѝ с основателното обещание за дом-крепост, семейно гнездо и неотклонна подкрепа срещу бурите, които бушуват в света навън. Не я притискайте, а започнете с малки стъпки да я печелите, покорявайки сантиметър по сантиметър територии от нейното сърце. Ако не възнамерявате да се обвържете сериозно, стойте далече.

Какви мъже харесват жените според зодията си

Лъвицата излъчва толкова впечатляваща енергия, че никога не остава незабелязана. Дълбоко в себе си тя е убедена, че заслужава да бъде на трона на мъжкото сърце и очаква подобаващо кралско отношение. Затова ще оцени щедростта и ще презре дребнавостта. Не се скъпете за бляскави подаръци и не се опитвайте да я метнете с фалшификати. Няма да избегнете презрителното ѝ безразличие. Всички ваши усилия да ѝ покажете уважение, внимание, любов и възхищение ще бъдат възнаградени с топлата ѝ усмивка само за вас и усещането, че сте господар на света. Тя знае как се прави това.

Девите държат на малките жестове и ще обърнат внимание на всеки детайл от вашето поведение, облекло и сценарий за флирт. Може би си мислите, че летвата на тази крехка дама е твърде висока и ще ви простреля с някоя критична забележка. Но Девата обикновено ще запази за себе си всяко отвращение и ще ви подмине с приятелски жест. Ако пък ви направи забележка за нещо, знайте, че имате някакъв (втори и може би единствен) шанс да спечелите благосклонността ѝ. Тя ви го дава. Защото е готова да ви влезе в положението и да прояви състрадание. Ще я впечатлите много повече с разсъдливост и съобразителност, отколкото със скъпотия и кич.

Везните са придирчиви - на тях им се полага само каймакът на социалния микс. Жената Везни е положила доста усилия за външния си вид, за блестящия си ум, за маниерите и възпитанието си и затова очаква поне толкова от мъжа, който ще дръзне да я ухажва. Заредете се с безброй теми за вълнуващи разговори, покажете ѝ, че в душата ви гъмжи от житейски опит, в главата ви - от нестандартни идеи за романтичните ви вечери, а в сърцето ви - от място за нея. Тя обича да спори и ще очаква от вас да бъдете недостижими дори за собственото ѝ ниво. Но в никакъв случай не излизайте извън очертанията на добрия цивилизован тон.

Какви мъже харесват жените според зодията си

Дамите, родени под знака на Скорпиона, не са лесна хапка. Те държат на личното пространство и с подозрение гледат на всякакви смешни (в техните очи) опити за фамилиарничене. Ще ви държат на дистанция, докато не са уверени, че си заслужавате. Но никога няма да ви пуснат да си отидете, ако засекат в себе си интерес към вас. Ще ви държат на каишка, регулирайки разстоянието между неустоимото привличане на магнетичния поглед и студеното отдръпване в тайните покои на драматичната душа. Впечатляват ги силни, властни натури, които имат поне една страст в живота - била тя изкуство, екстремен спорт или амбиция. Жената Скорпион не се впечатлява от евтини шеги, но пък оценява прозорливия ум и черния хумор. Ако нямате намерение да стигнете до края и да изпиете горчивата чаша с нея, не си правете труда да започвате каквато и да било битка за нея.

Жената Стрелец ще откликне благосклонно на опитите ви за ухажване, ако сте волен дух, който може да ѝ разказва за далечни земи и приключения на духа. Живейте мащабно, пълнокръвно и дръзко и тя ще ви последва. Ако нямате визия за бъдещето си поне 10 години напред, ако нямате грандиозни мечти, които преследвате с хъс и плам, въобще не се занимавайте с нея. Истинската любов я вълнува дълбоко, но няма да направи компромис за нещо по-малко от това. Разпознае ли храбрия ви дух - а това няма да ѝ убегне още на първата среща - ще бъде до вас като муза и равнопоставен партньор по постижения.

Жената Козирог е могъща сила. Тя е въплъщение на стил, амбиция и класа. Тя ще оцени мъж с тежест в социалната ѝерархия, но и в професията си. Единствено самоуверени, стабилни и реализирани ухажори биха привлекли вниманието на тази сериозна дама, която не търпи мекушавост и неудачност. Подозрителна е към онези, които оставят всичко на съдбата, късмета или провидението. Затова, ако искате да спечелите сърцето ѝ, изградете си желязна стратегия, започвайки с проучване на най-дребните ѝ навици. Усилията ви ще бъдат оценени и възнаградени.

Водолеите от нежния пол ще ви обърнат внимание, ако сте индивидуалисти със собствено мнение, социално ангажирани, мислещи на широко, глобално ориентирани личности, които ценят истинското приятелство. Тези жени ще гледат през вас и ще виждат истинската ви същност, без да се впечатляват особено от социален статус и материални атрибути. Слабо ще се смути от конвенционални пречки, расови и културни различия. Бъдете себе си, бъдете умни, нестандартни и искрени - това ще я спечели.

Нежната и чувствителна душа на Рибите ще се развълнува от всеки момък, който с лекота влиза в ролята на спасител, мъченик и жертва. Тези дами чуват песента на сърцето и трепетите на най-съкровените ви мисли. Те ви усещат дълбоко. И лесно можете да ги заблудите, но никога не си позволявайте да злоупотребявате с привидната им лековерност и наивност. Ще бъдете наказани от божия гняв. Развихрете въображението си и ще ги спечелите с изящните средства на изкуството, киното и... виното. Създайте атмосфера на неземна романтика и магнетичност и ще си спечелите най-вярната любима.

Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 Ввв

  13 1 Отговор
  Никой не го интересуват простотиите ви
 • 2 Михайлова!

  6 1 Отговор
  Само за моята зодия е вярно...! Имам две съсетки с други зодии, у тях култура .... Айшето има повече култура от тях...!Дърти, цял живот кекс въртят, сега на стари години, ни лук яли, ни другото мирисали...!Такива огън да ги гори, на бавен шиш....!!!!
 • 3 град козлодуй

  1 0 Отговор
  ДЕСИСЛАВА ЦВЕТАНОВА санитарка от неврологията в Лм ЛОМ
 • 4 Този коментар е премахнат от модератор

 • 5 Кристиан Козарев

  4 1 Отговор
  Аз съм гей,така че не ме вълнуват жените.
 • 6 Алфа Ромео

  3 0 Отговор
  С една дума сериозна пара трябва да играе

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.