24 Май, 2019 07:00 23 081 1

Вашият хороскоп за днес, 24.05.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вижте какъв ще бъде празничният ден за всяка от зодиите

Вашият хороскоп за днес, 24.05.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Един много специален празник, символ на онова, което ние сме дали на света. Отделете една-едничка минута, за да поблагодарите в сърцето си на създателите, на онези ваятели на езика, които са ни дали силата да изразяваме емоциите си в писмо. Ден за благодарност и преклонение към корените и земята, която ви е дала живот.

Телец

Специален ден - денят на буквите. Задайте си въпроса - какво е писмеността за вас? Какво знание ви носи, как ви свързва, какво всъщност означава азбуката. Улисани в ежедневните си занимания, често забравяме за онези неща, за онова знание, което може да ни свърже от векове и за векове.

Близнаци

Изкушенията ще са ви в доста повече днес. Понеже светът ще ви е много интересен, трудно ще се фиксирате върху една-единствена дейност. Наблюдателността ви бързо ще компенсира всичко, което ви липсва.

Рак

Много сте карпизни, а това е признак по-скоро, че не сте наясно какво точно искате. Първо се уточнете със себе си и тогава проявявайте капризи.

Лъв

Макар че ще се чувствате леко неадекватни, все пак е празник. Е, не е свързан с хапване и пийване, но опитайте да се зарадвате на това, което е.

Дева

Дали защото е празникът на буквите, но днес ще се изкушавате да използвате твърде много букви, подредени в неподходящи думи. Имайте едно наум!

Везни

Прекалено сериозно гледате на всичко и така сами убивате радостта от живота. А днес е празник, бъдете по-ведри. Открийте думите, които лекуват.

Скорпион

Днес е хубав празник и дори да не сте пряко свързани с буквите, те винаги присъстват в живота ви. Гледайте да ги използвате добре, не ги хабете напразно.

Стрелец

Прекалено сериозни ще сте днес, а това допълнително ще ви напряга. Отпуснете душата си, все пак днес е празник, макар и само на думи за някои.

Козирог

Желанието ви да диктувате положението не винаги среща положителен отклик в лицето на човека срещу вас. Може би е време да потърсите нови методи за взаимодействие.

Водолей

Ще ви се струва, че има нещо, което пропускате и това няма да ви дава спокойствие. Използвайте деня, за да свършите някои изостанали неща. А може би сега е моментът да отидете на някое красиво българско място.

Риби

През този ден ще сте просто очарователни. Може да ви се иска да заситите хазартната си страст, но не прекалявайте, късметът не е безграничен. А и си спомнете какъв ден е днес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 волен сидеров

    2 0 Отговор
    тези хороскопи започнаха вече само празни брътвежи да ръсят....