Last news in Fakti

23 Май, 2019 10:22 4 023 7

Черната Златка отново би шута на Миро

Това не е първата им раздяла

Златка Димитрова се раздели с половинката си Миро. Двамата не живеят заедно от месец, а синът им е при Златка, съобщава "Телеграф".

Потвърждение на слуховете, че Златка и Миро не са заедно идва и от факта, че плеймейтката организира парти за рождения си ден преди дни, на който Миро не присъствал. Брюнетката качи снимка на цялата компания, която е празнувала с нея, но бащата на сина ѝ не е бил поканен.

За момента Златка мълчи каква е причината за края на семейната идилия. Близки споделят, че е въпрос на време двамата отново да се съберат, тъй като това не е първата им раздяла. Миналото лято отново се бяха разделили, а Златка си хвана любовник – бургаския бизнесмен Галин Гочев. Тогава Миро положи всички усилия, за да си върне Златка и сина. Явно проблемите във връзката им обаче надделяха и сега всеки е поел по своя път.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 298

    11 0 Отговор
    На 1та снимка мисля, че АКА

    Коментиран от #6, #7

  • 2 Мющерията ром!

    10 0 Отговор
    Ооо сефте, мойта съсетка и тя така прави....!!!
  • 3 Преместваеми обекти

    5 0 Отговор
    От толкова местене накрая, ще взема да сърша ! Но пак местя !
  • 4 Анонимен

    6 0 Отговор
    Драмата на травестита...
  • 5 Гост

    2 0 Отговор
    Златка си е селска пръчка и мурветина
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Коко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "298":

    На снимката си е на село в кенефа и АКА точно така.