Last news in Fakti

25 Май, 2019 13:38 5 757 1

Най-малката дъщеря на Хачо Бояджиев е на крачка от важна промяна

  • хачо бояджиев-
  • режисьор-
  • сватба-
  • мария-луиза-
  • брак-
  • дъщеря-
  • промяна

Мария-Луиза се готви да се задоми

Най-малката дъщеря на легендарния режисьор Хачо Бояджиев е на път да мине под венчилото с рапър от родната рап сцена. Мария-Луиза, която е единственото законно дете на Бояджиев, от 2016 г. насам е в сериозна връзка с изпълнителя Борислав Серафимов –SplitKid.

Самата тя също се изявява в музиката и има парчета в хип-хоп стилистиката, но за тазгодишния 9 май изненада публиката с нейна версия на култовата руска песен "Нам нужна одна победа“, която за пръв път излиза през 1970 г. заедно с филма "Белорусский вокзал“.

Мария-Луиза е дъщеря от втория брак на Хачо Бояджиев – с актрисата Елена Маркова. Той се жени за нея малко след като тя се разведе с първия си съпруг. По това време се оказва, че Елена е бременна от режисьора. Бракът им обаче съществува едва четири дни. Докато Мария-Луиза расте, Хачо Бояджиев не проявява чак такъв интерес към нея. Плаща издръжката ѝ, но не я вижда често, писа "Ретро“.

След смъртта на баща си през 2012 г. Мария не пожела да приема съболезнования както лично, така и в профилите си в социалната мрежа Фейсбук, където триеше всяка публикация. На погребението също не се появи, а по-късно обяви, че не желае да знае какви имоти е оставил Хачо и дали ще наследи нещо от тях.

За Бояджиев се твърди, че има общо 7 дъщери, всичките от различни майки. Публично той е говорил само за три от тях – Цвета, Михаела и Мария-Луиза. Мария-Луиза е завършила музикална академия "Панчо Владигеров“ с оперно пеене, а миналата година заминала за Русия, където записала магистратура. Засега се колебаела дали да остане там, или да се върне у нас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ххх

    8 2 Отговор
    "Белорусский вокзал“? Демек, „Белоруската гара”. Иначе може и„Белорусиан стейшън” или „ Статмус Белорус” или как ви доде. На фимът е така на български - Белоруската гара.