10 Юни, 2019 07:00 13 583 0

Вашият хороскоп за днес, 10.06.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп
Вашият хороскоп за днес, 10.06.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ден само за общуване и осъществяване на контакти. Днес ще ви дразни всичко непочтено и нечестно. Не се разпилявайте в действията си.

Телец

Важно е да отчитате резултатите, които сте постигнали, независимо от броя и големината им. Не прибързвайте и не пришпорвайте нещата, дайте им време да се случат.

Близнаци

Ако сте се потрудили преди две седмици, днес можете да пожънете резултатите от усилията си. Работете заедно с други хора, за да постигнете по-добри резултати.

Рак

Ще ви се иска да избягате далече от ежедневните ангажименти, най-вероятно покрай морето. Някои от вас и може и да успеят да осъществят тази мечта, а останалите могат само да бленуват пред чаша студена бира.

Лъв

Доста интересен ден се очертава. Важното е да не се разпилявате и да не правите необмислени неща от чисто любопитство. Мислете за последствията от действията си.

Дева

Денят не е много подходящ за интимни връзки, наблегнете на служебните, но и там имайте едно наум. Може да се наложи да направите някои компромиси в името на общото благо.

Везни

Ако сте свързани с компютрите и програмирането по някакъв начин, днешният ден е сякаш направен за вас, ще имате възможност да докажете качествата си. Внимавайте, обаче с алкохола, особено със студените бири.

Скорпион

Изглежда като ден, който не е спокоен, но затова пък може да ви даде посока на действие. Бъдете готови за промени и движение.

Стрелец

Ще трябва да решите някои финансови въпроси. Налага се да промените тактиката при разпределението на средствата. Не проявявайте екстравагантност по паричните въпроси.

Козирог

Днес няма да ви се работи особено, гледайте шефа ви да не разбере. Добре ще ви се отрази физическата активност, но гледайте да е в басейн или във фитнес зала с климатик.

Водолей

Ще бъдете провокирани да действате бързо и решително без много-много да премисляте. Важното е да не пропускате посоката, към която сте се запътили.

Риби

Още от сутринта ще ви завърти въртележката на събитията. Днес ще имате много срещи. Внимавайте да не пропуснете нещо важно между много разговори.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА