12 Юни, 2019 07:00 18 452 0

Вашият хороскоп за днес, 12.06.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп
Вашият хороскоп за днес, 12.06.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не са изключени проблеми. Трябва да сте по-внимателни и търпеливи. Прибързаните действия и желанието за словесни двубои няма да ви донесат добри резултати.

Телец

Днес бихте могли да извлечете полза от ситуациите около вас. Слушайте внимателно събеседниците си, в някоя тяхна дума може би се крие разковничето за по-нататъшната ви кариера.

Близнаци

Ден като ден. Обикновените неща ще стават както и до сега, можете да постигнете добри резултати в работата си, но не очаквайте сериозно издигане именно днес.

Рак

Ще имате известни трудности през днешния ден, не ги драматизирайте, а погледнете с чувство за хумор. Публичните изказвания и прибързаните действия не са във ваша полза.

Лъв

Един доста добър ден, ще съумявате да виждате ситуациите от всички възможни страни, с всички плюсове и минуси и това ще ви помогне да вземете най-доброто решение. Най-вече в любовта. Ще сте наясно с чувствата си, а това съвсем не е малко.

Дева

Днес ще успеете да разобличите непочтеното отношение на някой ваш сътрудник. За жалост, това няма да ви донесе удовлетворение. Не драматизирайте нещата.

Везни

Не е от най-спокойните ви дни. Ще трябва да направите известни компромиси в името на хармонията, а това изобщо не ви е по вкуса, но трябва да решите.

Скорпион

Днес бихте могли да се похвалите с “добра ръка”. Нещата ще се развиват според плановете ви и дори блъфовете ще се окажат ефектни. Яхнете късмета, не се колебайте.

Стрелец

Работите няма да зависят само от вас и това може да ви нервира, но пък предложенията, които ще получавате ще са доста изгодни, не ги отхвърляйте с лека ръка.

Козирог

Доста работа ви очаква. Денят е подходящ за диети и грижи за здравето, но покрай всичките ви ангажименти, едва ли ще ви се мисли за това.

Водолей

Ако действате обмислено, бихте могли да извлечете дивиденти от събитията, в които участвате. Това не значи, че трябва да действате меркантилно и само в името на ползата, проявете и съчувствие към околните.

Риби

Известно напрежение ще чувствате през днешния ден. Не е много разумно да участвате в масови прояви. В традиционните си дела проявете повече търпение, дори да ви е трудно.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА