8 Юни, 2019 11:50 7 056 10

Каква е тайната на Мелания Тръмп?

  • тръмп-
  • тайна-
  • външен вид-
  • тренировки-
  • сащ-
  • мелания-
  • меню-
  • храна-
  • мода

Първата дама на САЩ изглежда наистина впечатляващо

Каква е тайната на Мелания Тръмп? - 1
Снимка: БГНЕС

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп отново успя да шашне всички с перфектна визия и зашеметяващ външен вид. С идеално подбраните си тоалети съпругата на американския президент успя да впечатли дори британската кралица Елизабет II.

При пристигането си в Бъкингамския дворец Мелания прикова погледите с бял тоалет на "Долче и Габана". С него тя по своеобразен начин отдаде почит на покойната принцеса Даяна. Именно бялото и морскосиньото бяха една от любимите цветови комбинации на принцесата на народа.

На приема, който кралицата устрои в чест на американските си гости, Мелания Тръмп се появи в дълга права рокля, която подчертаваше всяка извивка от перфектното ѝ тяло.

И докато целият свят въздиша по съвършените ѝ форми, журналистите от The Sun решиха да разкрият тайните, на които съпругата на американския президент дължи идеалната си външност.

Резултатите, на които завиждат хиляди жени, първата дама на САЩ е постигнала, съчетавайки физическо натоварване с правилно хранене.

Тъй като Мелания има не по-малко почитатели от съпруга си, трябва много внимателно да следи за външния си вид. Част от успеха ѝ се дължи на стилистите, които подбират по най-правилния начин тоалетите, с които тя се появява на публични събития.

Самата тя също не се отпуска и отделя много време за тренировки в спортната зала на Белия дом. Първата дама на САЩ предпочита да се занимава с пилатес. Дори когато не спортува, а е заета със задълженията си, тя ходи със специални тежести на краката. Очарователната половинка на Доналд Тръмп обича и тениса и често играе на частния си корт във Флорида.

Освен редовните тренировки, Мелания обръща голямо внимание и на продуктите, с които се храни. На закуска първата дама пие плодово смути. През деня изяжда седем парчета плодове. Въпреки че е привърженик на здравословното хранене, съпругата на американския президент признава, че много обича диетична кола и пилешко месо с доматен сос и моцарела и понякога си позволява да ги включи в менюто си. А когато се наложи да залъже глада, изяжда по едно парченце шоколад, защото понякога организмът се нуждае и от този продукт.

Гримът също е много важна част от външния вид на Мелания. В Белия дом тя разполага със стая, оборудвана със специално настроено осветление, което ѝ позволява да се гримира по най-правилния начин. За тази процедура всяка сутрин тя отделя по 75 минути.

Тя полага огромни грижи и за кожата си. За да я поддържа перфектна и сияйна, тя използва кремове с витамини А, С и Е.

Когато не е активна, тя стриктно се придържа към най-ценния съвет, който е получила от майка си - да се отпусне. "Когато се грижиш за себе си, можеш да се грижиш за другите. Трябва да имаш време за релаксация. Това е добре и за ума, и за кожата", споделя госпожа Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ква да хи е тайната

    9 1 Отговор
    Извънземно де дава мозък на перуката прикрита като негова жена
  • 3 Ордена на Ордена

    15 4 Отговор
    Тайната е че : Гълта !!!!!!! Нали МЪ разбрахтИ ? Също така Потна / вода не е пила , и някои други по дребни......
  • 4 Бай Стою касапина

    9 1 Отговор
    А някои плющат шкембе и джулани.
  • 5 Тайната е

    7 6 Отговор
    Че е дърта милфска крва. А Тръмп че пукне на 20 ноември 2020г малко му остава. И чак тогава ще пръсна цвичката на Меланя.
  • 6 Лорчето от красивия град!!!!!!

    12 3 Отговор
    Няма какво да се повтарям, красота, финес, класа..!!! Не завиждам на такива жени...!!!
  • 7 Леле мале

    4 5 Отговор
    :-) Ми то чехкинчето си казва :-) ама всички ужким неразбрали.
    :-) 1. Всяка сутрин пиела плодово смути :-) РАЗЛИЧНИ ПРЯЯЯЯСНО ИЗЦЕДЕЕЕЕНИ НАТУРАЛНИ СОКА :-) направо от чучурите изцедени.
    :-) 2. Всеки ден яла по 7 ПАРЧЕТА плодове :-) малии тая ма разби ,:-)
    ВСЕКИ ДЕН ПО 7 ПАРЧЕТА !!!
    :-) 3. Обичала много тениса и затова обичала да играе на часният си корд :-) е поне е потайна, не излага дедото :-) чи кък няма да обича тениса ?!?!! ми то тия 7 ПАРЧЕТА "плодове" ВЪРВЯТ С 14 ТОПКИ.
    :-) 4. Имала си СПЕЦИАЛНА стая за гримиране :-) млада милфка и то чехкинче , като я засърби изведнъж трябва някъде наблизо и на скрито да се ПОЧЕШЕ, :-) че часният корд и уния 7 с топките е далече.
    5. :-) Много се грижела за кожата си, много витамини използвала :-) мдаа ,не им е леко на тия с чучурите от които пие всяка сутрин РАЗЛИЧНИ НАТУРАЛНИ СОК, видно че и за друго ги използва :-) явно много расови екземпляри, събира чехското милфче :-) пък каква хрисима и нежна изглежда ?!?!?!
  • 8 Анонимен

    8 1 Отговор
    75 минути за грим? Може, ако се размотавам по цял ден из Белия дом . Тези съвети да си ги завре някъде , защото 7 парчета плодове при осемчасов раб. ден ...
  • 9 Krasi

    0 1 Отговор
    Пълни глупости.Парите са важен фактор,защо ли живее с тоя......?88
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.