Last news in Fakti

16 Юни, 2019 07:00 21 690 0

Вашият хороскоп за днес, 16.06.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Нежелание за чуждо присъствие около Телците

Вашият хороскоп за днес, 16.06.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Добре е да свършите нещо полезно вкъщи. Ще има безброй неща, които ще провокират любопитството ви. При всички положения няма да останете изцяло удовлетворени. Поне остава утешението, че сте направили каквото сте могли.

Телец

Ще се забелязва известно потискане и нежелание за чуждо присъствие около вас. Предчувствията ви най-вероятно ще се окажат напразни и ще ви остане единствено притеснението.

Близнаци

При всички случаи е добре да си дадете малко почивка и да излезете сред природата, за да овладеете по-добре емоционалното напрежение.

Рак

Не е най-добрият ви ден. Не се забърквайте в масови мероприятия, а по-добре отдъхнете сред природата. Внимавайте с похапването, не е трудно да развалите фигурата си, а идва лято.

Лъв

Днешният ден може да ви донесе разочарования, особено ако сте имали прекалено големи надежди. Не се впечатлявайте от всичко, което чувате, повечето хора си говорят просто ей така, без да влагат голям смисъл в думите си.

Дева

Не можете да се оплачете, че днес не ви е разнообразно, ще имате възможност да следите отблизо всичко, което се случва около вас. Определено сте за завиждане.

Везни

Бъдете с повишено внимание, каквото и да правите. Не се опитвайте да се заяждате с близките си, те не са виновни, че не всичко е според вашите очаквания.

Скорпион

Не е от най-леките ви дни, ще имате да разрешавате важни въпроси. Плановете ви ще са перфектни, но все ще се намери кой да ги развали. Трябва да сте по-гъвкави.

Стрелец

Ще сте в твърде родолюбиво настроение и ще милеете за благото на родината, тогава направете нещо по въпроса. Най-добре ще се чувствате у дома, но не се заглеждайте прекалено дълго в телевизора, а свършете някоя работа.

Козирог

Не е нужно да се впускате в спорове, особено на политическа тема. Чувството ви за хармония може да бъде нарушено, направете нещо хубаво за себе си.

Водолей

Ще сте силно загрижени за семейното благосъстояние, но ще ви се иска да избягате за малко от задълженията си. Ще искате да се почувствате по-свободни, но не поемайте излишни рискове.

Риби

Днес ви е обладал съревнователен дух и ако не постигнете победа, ще се чувствате много потиснати. Не приемайте нещата твърде трагично, може пък да се окажете в печеливша позиция без да знаете.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА