Last news in Fakti

21 Юни, 2019 07:00 14 235 0

Вашият хороскоп за днес, 21.06.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Девите трудно ще изразяват чувствата си днес

Вашият хороскоп за днес, 21.06.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Все още сте силно зависими от постъпките и мненията на други хора. Колкото и да ви е неприятно, ще трябва да направите някои компромиси. Добре, че поне сте наясно какво точно искате.

Телец

На фона на безкрайните ви ангажименти, днешният ден може да ви се стори свръхнатоварен. Ще трябва да се примирите с некоректността на някои хора, но помислете дали да продължите да работите с тях.

Близнаци

Днес бихте могли успешно да експлоатирате късмета си. Нищо чудно да ви направят неочаквано изгодно предложение или да ви изпратят в командировка на много интересно място. Просто сте за завиждане.

Рак

Денят е успешен, но едва ли ви очакват чак звездни мигове. Проявете по-голямо чувство за отговорност на работното си място. С парите, естествено, трябва да сте по-внимателни и да проявите пестеливост.

Лъв

Проявете повече сериозност в контактите си с околните. Денят е изключително ползотворен за всички, които се занимават с изкуство. За да реализирате намеренията си, ще трябва да потърсите помощ от приятели.

Дева

Малко трудно ще ви е да изразите чувствата си, но пък ще имате толкова много за казване. Ще се чувствате доста натоварени и ще имате желание да избягате някъде надалеч, съвсем скоро ще имате този шанс, малко търпение е нужно.

Везни

Днес бихте могли да извлечете полза от ситуациите около вас. Слушайте внимателно събеседниците си, в някоя тяхна дума може би се крие разковничето за по-нататъшната ви кариера.

Скорпион

Ако действате обмислено, бихте могли да извлечете дивиденти от събитията, в които участвате. Това не значи, че трябва да действате меркантилно и само в името на ползата, проявете и съчувствие към околните.

Стрелец

Честито лято! Днес е лятното слънцестоене и най-дългият ден. Използвайте го по предназначение - събирайте слънце и се радвайте, останалото ще дойде от само себе си.

Козирог

Днешният ден няма да е от лесните, но с повече добро настроение и оптимизъм, нещата няма да изглеждат толкова страшни. Избягвайте безпорядъка около вас, защото именно той може да стане повод за пререкания и нервност. Възможно е да изпуснете ценни възможности поради недомислие. Не действайте егоцентрично.

Водолей

Благодарение на коректното ви отношение ще постигнете съществени резултати. Не забравяйте, че дължите успеха си и на вашите колеги. Дръжте се с тях подобаващо, не се правете на велики.

Риби

Днес ще успеете да разобличите непочтеното отношение на някой ваш сътрудник. За жалост това няма да ви донесе удовлетворение. Не драматизирайте нещата.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА