Last news in Fakti

24 Юни, 2019 07:00 20 819 1

Вашият хороскоп за днес, 24.06.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Нервни и неудовлетворени ще са Водолеите днес

Вашият хороскоп за днес, 24.06.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не е изключено този ден да ви завари на път. Проблеми, разбира се, ще има, но те ще ви помогнат да не губите форма, пък и вие обичате да се чувствате победители. Ето ви един повод за радост – разрешете всички казуси, които са се заплели.

Телец

Независимо от проблемите, които ще ви се изпречат на пътя, денят като цяло обещава да бъде успешен. Досега работихте за името си, вече то започва да работи за вас, значи усилията ви са си стрували.

Близнаци

Днес леко ще се справяте с възникналите проблеми, но не без чужда помощ. Все още не сте се настроили за усилена работа през настъпващата седмица. Най-важното е, че имате добро настроение и добри намерения (макар че знаем къде понякога водят те).

Рак

Днес ще се чувствате малко нервни и раздразнителни. Ще получите важна информация, която може да повлияе на по-нататъшното развитие на живота ви. Не пренебрегвайте мнението на вътрешния си глас, може да се окаже много важно.

Лъв

Възможни са неочаквани промени на обстоятелствата, ще трябва да реагирате бързо. Развоя на събитията зависи изцяло от вас. Вие обичате да действате рисково, така че всичко това може само да ви забавлява.

Дева

Настроенията ви ще са твърде променливи през днешния ден, сигурно защото ще ви е трудно да се настроите за работната седмица. Ще ви вълнуват главно собствените ви проблеми, а това би могло да се отрази зле на работата ви. Но пък късметът няма да ви изневери.

Везни

Ще имате нужда от емоционална сигурност. Доста импулсивно ще действате и ще сте доста раздразнителни. Опитайте да се овладеете, иначе това би повлияло на отношенията ви с другите.

Скорпион

Ще сте силно загрижени за семейното благосъстояние, но ще ви се иска да избягате за малко от задълженията си. Имате нужда да се почувствате свободни и независими и можете да го постигнете, трябва само да си го пожелаете.

Стрелец

Бъдете с повишено внимание, каквото и да правите. Не се опитвайте да се заяждате с близките си, те не са виновни, че нещата не протичат според вашите очаквания. Спазвайте правилата и не се поддавайте на внушения.

Козирог

Добре е да свършите нещо полезно. Ще има безброй неща, които ще провокират любопитството ви. Не бъдете твърде подозрителни, не се опитвайте да налагате мнението си на околните, търсете сътрудничество в общуването и работата.

Водолей

Днес може да се чувствате нервни и неудовлетворени от събитията. Денят е подходящ, за да приключите с нещо, което ви тежи, а защо не и с черните мисли. Опитайте се да изчистите всички задължения, които имате.

Риби

Не можете да се оплачете, че не ви е разнообразно. Денят ще е изпълнен с въодушевление и интересни идеи. Ще сте авантюристично настроени, предизвикателствата ще ви забавляват, добро начало на седмицата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Венци

    0 0 Отговор
    Венче, тЪз на снимката ли е астроложката? И тя да не е като другите -боб хвърля на х.й познава този поне е по засуката :) ха ха ???