Last news in Fakti

18 Юни, 2019 00:30 19 061 28

4-те зодии, които харесват нестандартен секс

  • зодии-
  • нестандартен секс

Това са представителите на Овен, Скорпион, Стрелец и Водолей

4-те зодии, които харесват нестандартен секс - 1
Снимка: Shutterstock

Ето селекция на зодиите, които обожават игричките. Склонни са да опитат от всичко и да се забавляват истински. Те имат ексцентрични пориви, обичат нестандартните пози и се отдават лудо на страстта:

Зодия Овен

Абсолютно влюбени в дивите, страстни изживявания! Обичат странните прояви в леглото и имат мръсно подсъзнание, което е включено 24/7. Склонни са опитват всякакви игрички и са готови да задоволят и най-тайните ви желания, пише struma.bg. Обичат да споделят страстта и с повече от един партньор. Скуката в тяхното легло е невъзможна, винаги са готови за още.

Зодия Скорпион

Още в погледа им личи, че предпочитат да говорят без дрехи, да останат с вас на по-тихо и усамотено място. Със Скорпиона ви очакват бурни изживявания в леглото. Искате да изпробвате всички пози от Кама Сутра? Това е правилният човек! Всичките ви сексуални желания ще се осъществят. Дори можете да стигнете до крайности и прекомерна възбуда.

Зодия Стрелец

Опасно страстни! Могат да прекарат цял ден, мачкайки чаршафите с интимния си партньор. Обичат да изпълняват роли, да бъдат връзвани, да използват играчки и всякакви интересни и нестандартни принадлежности. Няма да сбъркате, ако посетите секс шоп с представител на тази зодия – определено ще ви изненадат приятно, а вечерта, която ще прекарате заедно ще остане незабравима!

Зодия Водолей

Техните налудничави хрумки са основно проявление в леглото! Абсолютно разкрепостени и склонни да полудяват в правилния момент! Обичат секса на публични места и са склонни да рискуват. За тях голяма доза от страстта е именно в забраненото и опасното. Не се притесняват да съблазняват различни партньори и да приемат нестандартни предложения. За тях сексът стои в основата на успешната връзка.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вазелин Маринов

    25 3 Отговор
    Като ти чета статийките си мисля, че сигурно си все с мокри гащички. А пусни ги тия твои мисли да се изкатерят над пубиса - може пък и да ти хареса.

    Коментиран от #6

  • 2 Иван

    16 2 Отговор
    Имах една дива овенка която беше огън жена без ограничения, само където не даваше Озаде. Но ще я помня цял живот. И още нещо не всеки Овен става, ако имаш късмет......

    Коментиран от #4, #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 599

    18 2 Отговор

    До коментар #2 от "Иван":

    Овенка? Или овца?
  • 5 Гост

    17 4 Отговор

    До коментар #2 от "Иван":

    Без ограничения ама не дава отзадика? Е кво и е без ограниченията?
  • 6 Венелин Маринов

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "Вазелин Маринов":

    Още колко пъти трябва да напиша че съм лейдибой? И че харесвам и практикувам всякакъв секс, стандартен, нестандартен, бърз, бавен, преден, заден, горен, долен, страничен, от другата страна, със и без заплащане. Тук споделям преживяното в полза на сексуалното образование на народонаселението, защото хората имат хиляди въпроси, но и хиляди комплекси и задръжки, така че ги е страх/срам да питат. Най честите притеснения забелязвам у мъжете, страх ги е че им е малък пениса и че ако им беше голям като на порно артист щяха да жънат успех сред жените. Обикновено истината е че големината им е средностатистическа, и че за голямото болшинство от жените има по важни неща от огромния патладжан на Шейн Дизел.

    Коментиран от #9

  • 7 този онзи

    2 5 Отговор
    Вместо Водолей да напишете Козирог ..и статията ще стане вярна
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Олег, не лицемерничи отново.....!

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Венелин Маринов":

    Кажи младеж е друго да си гушкаш, ние знаем, че си лейдибой, то си ти личи отсекъде....! Ние ги знем тез работи, кажи коя зодия си, кат си те спомням, за съжаление, приличаш ми на зодия,, л..... о...!!!

    Коментиран от #15

  • 10 Лора

    4 0 Отговор
    Отново вярна статия, по някои време се събудих, прочетох я, хареса ми, забравих за енергийни вампири, които гледат да ти изсмучат енергия докрай и отново спокойно си продължих спокойния сън....!!!

    Коментиран от #11, #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Пеперудата

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Лора":

    За секс говорим не за сънища

    Коментиран от #13, #14

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Секса с младежчето..!

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Пеперудата":

    Благодари се на моя телефон и на мен да си играеш. с детско. чуйче..! Един от долняците, коя зодия е, че виж това не зная, иначе съм клюкарка като тебе...!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Изфуча младежа...!

    2 1 Отговор
    Покрай нас с поредния стар човал с картофи...! Картофите имат ли зодия..! Майка седнала до сина си е горда от това, че е,, родила, син, зодия,, геронтофил,,..!!!
  • 17 Лора

    1 1 Отговор
    А бе да подразним враговете, че хич не ми са малко и аз не зная защо...! С гордост зодия,, Скорпион,, съм и всички правила спазвам според зодиакалния ми знак....!!!Малко не ми достига, за пълно щастие в живота...! Но аз отново казвам,, Пей сърце, защото. обожавам всякаква красива музика и всичко красиво и не лицемерно в този живот...!!!!
  • 18 гощо

    0 2 Отговор
    Имам двама близки приятели стрелец и водолей. И двамата са толкова закостенели в секса,че няма на къде повече! Зациклили са в стандартното и до там!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Злобко

    3 1 Отговор
    Лорче пак пишеш само простотии , от кое време те търся във форумите още но като видях заглавието на статията предположих че ще си тук подозирах че си извратена искам да направим някоя друга поза от кама сутра може пък да ме научиш на нещо ново дай номер да ти звънна .😂😂😂😂

    Коментиран от #21

  • 21 Яж ми путката!!!

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "Злобко":

    Е номера ми и знам, че и ти си обратна, но навреме разбрах и се оттърва, за което се радвам...!Не зная, защо влизаш в църква...! Точно по този въпрос, вчера с един красавец, почти на моята възраст, разговаряхме на тази тема...! Той е отвратен от лицемерието на българина, независимо. от етнос, зодия и. т. н..! Звънни ми, да направим тройка, после да направим капандурите на крадените пари...! Не си интересна и си грозна, а гея е с те, защото имаш гнусна халка за опъване разработена от ердо, много преди това...! Не се подигравай повече с мен, ти си достатъчно наказана и още бъдеш....!!!!
  • 22 Дейвид

    1 0 Отговор
    Аз съм скорпион и ги чукам яко. Сестрички, милфки, женички и други.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Батката

    2 0 Отговор
    Лорче искам да те дъна в мозъка кучко

    Коментиран от #25

  • 25 Аз пък тебе...!

    2 1 Отговор

    До коментар #24 от "Батката":

    В простотията ти..! Ти имаш ли мозък...?!
  • 26 Нестарден секс?!

    2 0 Отговор
    Стара жена с младеж...!
  • 27 vasik atanasova

    1 0 Отговор
    за водолея е сигурно
  • 28 Дедо

    0 0 Отговор
    А бе кого трябва да опъна тука, да ми даде сто грама ракия?