Last news in Fakti

18 Юни, 2019 12:37 18 798 17

Жена стана за смях, след като снима годежния си пръстен

  • булка-
  • годежен пръстен-
  • маникюр-
  • акрил-
  • акрилни нокти-
  • акрилен маникюр-
  • изкуствен маникюр

Израсналите акрилни нокти на булката предизвикаха паника сред уеб потребителите

Жена стана за смях, след като снима годежния си пръстен - 1
Снимки: shutterstock

Бъдеща булка стана за смях в социалните мрежи, след като качи снимка на годежният си пръстен. Под обстрела на унищожителните критики и присмех, от страна на потребителите се оказа лошо поддържания ѝ маникюр.

Със снимката, качена във Facebook , жената искала да се похвали с бижуто, подарък от годеника ѝ. Потребителите обаче, били по-загрижени и впечатлени от нейните нокти, израснали под акрилно покритие върху тях, пише в. Sun.

Не е известно коя е притежателката на ръката с неподдържания маникюр, тъй като снимката става хит в мрежата, след като е препубликувана във Facebook група за обсъждане на лошо подбрани годежни пръстени.

"Срамота! Този пръстен е толкова ужасен, колкото и онова, което се е случило с ноктите ѝ", гласи текстът към кадъра, на който се вижда огромен диамантен пръстен.

Жена стана за смях, след като снима годежния си пръстен

Членовете на групата обаче са много по-загрижени за маникюра на жената.

"Обикновено не губя дар слово, когато гледам такива снимки, но, по дяволите, този път изтръпнах на 100%", пише потребител.

Акрилните нокти са сред популярните методи за поставяне на изкуствен маникюр и са предпочитани от много жени, защото се твърди, че акрилът е много по-издържлив от останалите методи за ноктопластика, като същевременно не уврежда естествения нокът под него, а го предпазва. Акрилните нокти изглеждат и по-естествени и здрави от ноктопластиката с гел, например.

Жена стана за смях, след като снима годежния си пръстен
Снимки: shutterstock

За да изглежда маникюрът добре той изисква поддръжка, което налага посещение при маникюрист, поне веднъж на 2-3 седмици, тъй като естествените нокти израстват, а с тях и акрилният нокът.

Изглежда обаче, тази жена е забравила това правило. Въпреки това остава загадка защо само част от ноктите ѝ са израснали?

Жена стана за смях, след като снима годежния си пръстен


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не само тя

    66 1 Отговор
    И Милена Трачева (журналистка) стана за смях след публикация на заглавието “Жена стана за за смаях, след като СНИМКА на годежния си пръстен”. Очакваме превод.

    Коментиран от #7, #15

  • 2 ОТ КОГА ЧАКАХ

    37 1 Отговор
    ДА ПРОЧЕТА НЕЩО ТОЛКОВА СМИСЛЕНО.!
  • 3 ред нек

    18 1 Отговор
    аааа негро пфу
  • 4 Миленче защо не

    25 1 Отговор
    пробваш да въртиш някъде свирки,мисля че ще ти се отдава повече от списването.!

    Коментиран от #9

  • 5 месара

    7 0 Отговор
    добре че го има фейсо, иначе как ше сме информирани!
  • 6 кухи лейки

    9 1 Отговор
    колко злоба има у жените не е истина просто, иначе претенции и самочуствие до небесата
  • 7 Bubbles

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Не само тя":

    И идва един писмо който Пенка...

    Ся стана ли ти ясно?
  • 8 Циник

    3 1 Отговор
    Според интелектуалния капацитет на авторката на тази статия стигам до заключението, че вероятно е мома.
  • 9 А твоето списване...!

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Миленче защо не":

    В това ли се състои, само да даваш акъл, без да имаш.такъф,а за свирки те, щом си майстор, трябва да ни дадеш некой друг безплатен урок...!

    Коментиран от #11

  • 10 Сравнение

    2 1 Отговор
    Пръстенът е много красив, но на тази ръка е като ,,на свинче звънче", но и тук прасенцето е за предпочитане пред ✋.
  • 11 Лупи

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "А твоето списване...!":

    Предвид "смисъла" на изцвъкания коментар си или роднина на Трачева или нейна сродна душа в тъпотата. Не се напъвай много да мислиш и "затапваш" хората защото няма как да ти се получи, делят те стотици години еволюция от хората с интелект, които могат да си го позволят. А човека със свирките е напълно прав, няма никаква друга причина Трачева да е на работа в каквато и да е медия освен свирки или роднинство с директорите на тая медия.

    Коментиран от #14

  • 12 гост

    2 0 Отговор
    уфф, не веднъж ми се е случвало да харесам жена, перфектни нокти и като падне това нещо отгоре, да се издрайфам от гледката
  • 13 А ти измислен интелект

    1 0 Отговор
    Не затапваш ли мен...! Мислиш ли, че на мен ми е много. приятно, този начин на общуване...! Има една приказка, да би мирно седяло, не би чудо видяло...! Аз не виждам някой, който да е на светлинни години със своите коментари, повече от мен...! Професионално, мен не ме интересува, кой на какво ниво, е, защото ако сте някои свестни, няма да сте по цял ден по сайтовете и ако бяхте някои изтъкнати и полезни хора на БГ, може би щяха да ви пишат имената поне по вестниците...! Тези които ми направиха за три години живота гаден, аз им го връщам по този начин, друг начин не мога да намеря...! На всичкото отгоре, не стига, че има толкова некачествен материал, прибавиха и най гнусен Олег...! Аз съм казвала, на който не му харесва, отваряш вратата и излизаш...! Жена, л която не харесва мъж изоставя го, мъж който не харесва жена изоставя я.....!Много е лесно да осъдиш човек, на който не му знаеш, поне той как се чувства...! Не ме интересува на кой коментирам не правилния коментар спрямо мен...! И дори това не заслужаваш., което ти обясних...!
  • 14 Коментар 13

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Лупи":

    Е към тебе...! Аз от цяла година, дори не мога да коментирам. като хората, постоянно ми пречат някакви и.... и....!
  • 15 Хайл

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Не само тя":

    Сефте е за смях....
  • 16 Разноцветко

    0 0 Отговор
    Трачева, защо не обясниш простичко на хората твоята малка тайна, че това е един много сантиментален подарък, получен от активист на гей парад. Ах, ти, палавница закачлива!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.