19 Юни, 2019 11:06 17 215 7

Тези 3 зодии печелят най-лесно пари (ВИДЕО)

  • пари-
  • богатство-
  • спестявания-
  • зодии-
  • астрология-
  • зодиакални знаци

Има хора, при които парите идват лесно

Тези 3 зодии печелят най-лесно пари (ВИДЕО) - 1
Снимки: shutterstock

Много хора се стремят към богатство и работят много усилено, за да натрупат спестявания. Въпреки това, трупането на авоари се отдава по-лесно на някои. Според астрологията, това се дължи на зодиакалния знак, под който са родени.

За тези 3 зодии парите никога не са били и няма да бъдат проблем. При тях финансовите постъпления се случват по-лесно, но това далеч не означава, че те не работят здраво за тях и не дават всичко от себе си, за да имат такъв материален комфорт.

Ето кои са те:

Телец

Тези 3 зодии печелят най-лесно пари (ВИДЕО)

Едва ли ще срещнете представител на знака, който да няма пари, да не работи на престижна позиция или да няма заделени финанси както за удоволствия и глезене, така и за "черни дни" (ако се наложи да подпомогне себе си или свой близък). Телците са толкова материална и зависима от парите зодия, че няма как да не ги изкарват приятно, без много "пот на чело".

Скорпион

Тези 3 зодии печелят най-лесно пари (ВИДЕО)

Те са зодията, която не е грандоман във финансово отношение, но пък предпочита да вижда парите си в банковите си сметки. Обикновено представителите на знака имат по няколко дебитни карти и умело разполагат и боравят с доходите си, не се мъчат много, докато изкарат хубави, стабилни и удовлетворяващи суми, имат дарба да надушват доходоносния бизнес и проекти.

Козирог

Тези 3 зодии печелят най-лесно пари (ВИДЕО)

Те не само че изкарват парите си лесно, защото са безкрайно дисциплинирани и отговорни и това просто им се отдава, но са и много спестовни. Едва ли ще се намери представител на знака, който да няма завиден капитал в банката. Привърженици са на идеята "по-добре няколко хиляди в сметката, отколкото милиони в главата".


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зодия Дева е феномен

    20 6 Отговор
    Ако вярвах на хороскопа си, отдавна трябваше да се гръмна!
  • 2 Човешка забележителност

    14 5 Отговор
    Зодията няма никакво значение кой ще получава лесни пари!
    Други фактори имат реално значение!!!
  • 3 Скорпион

    11 8 Отговор
    Щото не сте в класацията сега затова ще квичите! Парите бягат от зависниците, само да си знаете!!!
  • 4 vasik atanasova

    16 2 Отговор
    не е вярно
    точно тези трите бачкат като гламави и си ги печелят с труд
    а не лесно
  • 5 Лора

    8 1 Отговор
    Някои твари по лесен начин си печелят парите, а други с пот на челото...! Имат предвид тези с лекото. поведение...!
  • 6 15ar15

    0 1 Отговор
    о яко. Казвам си зодията и съм милионер. Опитах вече, ще подам жалба
  • 7 Metal

    0 0 Отговор
    Много хора с еднакви зодии имат доста сходства,наистина има нещо вярно, проверих на доста преуспели световни бизнесмени зодиите!