25 Юни, 2019 11:43 4 602 24

Натали Трифонова планира важна крачка в живота си

  • натали трифонова-
  • гадже. връзка-
  • приятел-
  • брак-
  • бебе

Блондинката сподели, че е готова да създаде семейство с настоящия си партньор Доан

Привлекателната синоптичка от bTV Натали Трифонова и приятелят ѝ Доан Хасан са преминали през много бури, но днес са по-влюбени от всякога. 27-годишната красавицата е убедена, че той е мъжът за нея и се чувства готова да създадат семейство. Синеоката блондинка дори сподели в интервю за списание „Diva”, че е готова да стане майка.

Натали и Доан са заедно от 10-годишни. Учели в един и същи клас в кварталното училище. Той бил от Силистра, тя – от Велико Търново, но и двамата учели в столицата. Доан бил нов в класа им и вниманието на всички съученички било насочено към него. Натали също проявила известен интерес към него. Едва години по-късно Доан ѝ признал, че за него било любов от пръв поглед. След седми клас Натали се преместила да учи в руското училище, а той продължил образованието си в строителния техникум. Въпреки, че учили в различни училища, той ѝ бил кавалер на бала. След това обаче се разделили, пише "Уикенд".

Публикация, споделена от Natali Trifonova (@natalitrifonova) на Окт 2, 2018 в 10:53 PDT

Доан движел семейния строителен бизнес. Двамата се събирали и разделяли няколко пъти. „Или не си говорим и сме смъртно скарани, или много се обичаме и сме заедно. Никога не сме били просто приятели. И двамата сме големи инати. Когато се разсърдим, моментът до сдобряването е труден”, откровена е синоптичката. С Доан имали много общи приятели, затова сдобряването им ставало лесно. От година и половина отново живеели под един покрив. Натали и Доан обаче били като куче и котка. Освен това и двамата били много ревниви още от деца.

Въпреки честите им разправии, тя смятала, че любовта им е предопределена от съдбата. Синоптичката имала голямо кафяво родилно петно на ръката. Същият белег имал и Доан, но на гърдите. Според хубавицата, това било още едно доказателство, че са създадени един за друг.

Публикация, споделена от Natali Trifonova (@natalitrifonova) на Авг 4, 2018 в 11:05 PDT

За изненада на мнозина, красивата блондинка никога не е получавала предложение за брак. „Никога не съм била сгодена. Смятам, че мъжът трябва да предприеме първата крачка, когато се почувства готов. Аз съм привърженичка на брака. Искам да се видя в бяла рокля. Днешното съвместно съжителстване на семейни начала не е моето нещо. Щом двама души се обичат, какво пречи да се оженят? Не виждам причина това да не се случи. Искам да стана майка, но не знам дали съм готова”, откровена е синоптичката.

Натали била от семейство на лекари и първоначално мислела да тръгне по същия път. Тя прекарвала голяма част от детските си години в болницата, в която работела баба ѝ – д-р Маргарита Ковачева. Когато решила да кандидатства медицина, Натали разбрала какъв е изпитът по анатомия и се ужасила. „Знаех, че няма да издържа. Трябва да си железен, за да го изтърпиш”, признава синоптичката.

Тя била първи курс студентка по бизнес информатика, когато започнала да си търси работа. Случайно видяла обява, че се търси водеща за прогнозата на времето. Блондинката се явила и я взели. Тъй като нямала никакъв опит пред камера, ветеранът в метеорологията Минчо Празников бил натоварен със задачата да я обучи.

Синоптичката имала два критични момента в живота си. Първият бил преди 3-4 години, когато с майка ѝ Ванина претърпели тежка катастрофа с мотор в Гърция. На остров Миконос нямало болница, а само здравен център. Медиците настоявали да транспортират майка ѝ с ферибот до Атина. От притеснение Натали спряла да се храни. За щастие всичко приключило благополучно. Вторият критичен момент в живота ѝ се случил през юни миналата година. Наложило се приятелят ѝ Доан да спаси баща си като му станал донор на черен дроб.

„Двамата претърпяха много тежка операция, която продължи близо 14 часа, от сутринта до вечерта. Тогава отново много се страхувах. Сега вече всичко е наред. След такива моменти осъзнаваш за колко незначителни неща се ядосваме в ежедневието си. Такива изпитания идват, за да ни разтърсят и да ни отворят очите. Да ни кажат спри се, виж кое е важното, събери се и не се разпилявай за дреболии. Тогава разбрах, че съм късметлийка. Господ пази мен и хората, които обичам. И тези две чудеса са доказателство за това. Често благодаря на Бог, дори в моменти, в които не ми се е случило кой знае какво”, споделя синоптичката.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Село

    18 5 Отговор
    Да не е заплодена.
  • 2 Бесен Язовец

    41 4 Отговор
    ДОАН ХАСАН И НАТАЛИ ХАСАНОВА ЩЕ СИ ИМАТ МАЛКИ ХАСАНОВЦИ И ШЕХЕРЕЗДИ!
  • 3 ЛюбовтаТоваЕ

    15 4 Отговор
    Любовта това е сладък миг от рая .... рай, ад ) Брак, бебе, банкова сметка - излежаване до живот... мечтата от филмите - да лежиш и да се събудиш богат, без значение колко мръсно си направил и кого си излъгал. Внимавайте какво гледате по кината или по филмите, че това е крайния резултат.
  • 4 mediator37

    25 5 Отговор
    Резняк ли е Доан?
  • 5 пфуу

    34 4 Отговор
    Свършиха ли Ивановците, че на Хасан налетя
  • 6 Лора

    17 2 Отговор
    Да, човек е така устроен, че постоянно да бъде убеден , докато в един момент му свърши и тази най хубава черта от неговия характер...!!!
  • 7 Леле верно ли

    10 2 Отговор
    А коя ще я замества
  • 8 Искам да добавя...

    11 2 Отговор
    Мръсниците не гледат филми и те не се учат от тях, мръсния порно филм е в тях, те така се раждат...! Но и техния рай ще свърши и ще са в ада....!!!...Аз не мога да мръсница, почти на 70 години, дори да съм богата, това не е заложено в мен....!!!!
  • 9 Бесен Язовец

    17 1 Отговор
    Цялата семейна история на баща му дроба на майка и катастрофата нещо лично остана ли? Днес и сваля звезди утре ще ги качва и ще почне да обикля Хасанова сутрешните блокове да се оплаква.
  • 10 баба

    13 2 Отговор
    Как да кажеш на един влюбен мъж, че върши глупости. Щом жената вече ти е изневерявала в миналото, да не мислиш че те чака светло бъдеще?
  • 11 той

    9 2 Отговор
    С Хасан в хасаново
  • 12 007

    14 3 Отговор
    Tуp>чaлята обичат да би>ят..,скоро ще почне дa ходи насинeна,, щe съжaлява... :(
  • 13 гост

    11 3 Отговор
    То винаги е така !!! Господ и е дал красота ама забравил да и даде ум !!! Докъде ще стигне с тоя грозен фес !!!!
  • 14 466

    13 6 Отговор
    Има кой да се погрижи за изменничката.

    Коментиран от #16

  • 15 Курва. ком...

    7 0 Отговор
    Ако говорим за Натали е средно красива, но за онез магистралките, моля не ги включвайте в това число, хем стари,, хем фалшиви а трите косъма и главата да си отреже, пак ще е грозна...!!!!
  • 16 Дс знаем...

    5 1 Отговор

    До коментар #14 от "466":

    Гаджето на мадам Злата, чичо Тони.... сложи си един каскет и приличаш на герой от турски сериал...!
  • 17 Чинга чук

    4 0 Отговор
    ,, И си викам ДАНО, ДАНО, ДАНО" та да ни освободи от присъствието си!
  • 18 Тук ред няма...

    2 0 Отговор
    Чанга чук и аз казвам същото, дано пукнат магистралките, първа трите косъма, че да светне сайта...!!!
  • 19 Анонимен

    5 0 Отговор
    Нужно ли е да четем и си ангажираме с живота на някой друг?

    Коментиран от #20

  • 20 Дай твоя живот...!

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "Анонимен":

    Отскоро си тук, нищо не знаем за тебе...!!!
  • 21 Николов

    2 0 Отговор
    Скъпи играчки.
  • 22 Чеп

    1 2 Отговор
    Браво на момата.
  • 23 Кифла

    3 0 Отговор
    Не си използва потенциала, това момче не е за нея.
  • 24 цун кай уй

    3 0 Отговор
    и тебе те полази рязаната бургия прилича на брачед от комлука бургас