Last news in Fakti

25 Юни, 2019 14:33 7 686 8

Съкровище за 1 млрд. долара на изчезнал богаташ стои непокътнато (ВИДЕО)

  • милиардер-
  • недокоснато-
  • изоставена вила-
  • изоставено имение-
  • градски изследовател-
  • изследовател-
  • произведения на изкуството-
  • япония-
  • съкровище-
  • милиард долара

Собственика изчезва мистериозно през 2013 и оставя всичко зад себе си

Удивителна колекция от произведения на изкуството стои непокътната в имението на японски милиардер, изчезнал мистериозно преди 6 години. За това впечатляващо място разказва известният градски изследовател Стив Ронин.

Едно от последните си видеа, публикувано в канала му в YouTube Ронин ни развежда из изоставеното имение на японски милиардер, който през 2013 г. бяга от страната, заради проблеми със закона. Или поне такава е официалната версия за изчезването му.

Любопитното е, че сградата почти е недокосната.

"Когато за първи път проучих това място, не можех да повярвам на това, което виждам. Изглеждаше нереалистично, имах чувството, че сънувам. Най-странното е, че този човек имаше отделна вила само за колекции от произведения на изкуството", разказва Ронин за находката си.

В описанието на видеото той пише, че точната съдба на собственика на този невероятен обект е неизвестна. Знае се само, че е извършил финансова измама, заради която набързо напуска страната през 2013 г., оставяйки всичко зад себе си.

Във вилата Стив открива различни колекции от скулптури и картини, за които смята, че струват цяло състояние.

Сред нещата, които той открива в къщата, има някои доста странни произведения, като например, изляти от бетон плоскости, от които стърчат човешки части, сякаш под втвърдения бетон има човек, който е опитвал да излезе, но е останал запечатан.

Гардеробите са пълни с дрехи, а във фоайето на първия етаж има огромна колекция от мраморни статуи и други произведения, част от които са опаковани или поставени в специални сандъци за транспортиране.

Самото имение е поразително, а предметите и вещите, които се намират в него, са истинско съкровище, Там, някогашният му собственик е държал удивителна колекция от произведения на изкуството, оценени на милиони долари.

Изоставеният имот и неговите богатства, стоят недокоснати вече 6 години. Те са толкова поразителни, колкото и историята, която стои зад тях.

Това е зловещият тип историческо съдържание, каквoто Ронин търси, за да изследва, заснеме и покаже на последователите си в социалните мрежи.

От подобни места, човек могат да го побият тръпки, но същевременно е да остане очарован.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    59 0 Отговор
    И кое струва един милиард?Госпожо Милена, предвид многото статии, които съм ви прочел ми става ясно, че вие нямате никакви знания в сферата на журналистиката.Статиите са ви копирани от други сайтове.Моля ви не пишете повече простотии от които си нямате понятие.

    Коментиран от #6

  • 2 Да бе

    16 3 Отговор
    Гледах клипа - повечето неща вътре с боклуци от гипс - не си струват парите даже и да ги извозиш. Може да има нещо дребно останало ценно, но със сигурност всички неща, които струват пари са изнесени - или от властите, или от мародери като тоя с камерата.
  • 3 Хасан ал кюмюр ал файда

    11 2 Отговор
    Ако беше тука Батко! Смятам знаеш кой щеше да се "настани трайно "???? Мой те Брачеди разбира се!!! Ние много обичаме Версачи!!!
  • 4 А кюлотите...?!

    4 0 Отговор
    На Версаче, ли бяха...?!
  • 5 Пешо от панелката

    6 1 Отговор
    Миленче, къф е тоя “градски изследовател”? Аз искам да съм селски изследовател. За да бъда такъв какво е необходимо, да съм селянин, да изследвам селски работи или....???
  • 6 Ъхъм

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Киро":

    Най-отвратителни са статиите и за разни магьосници и оракули измамници точещи паричките на нищо неподозиращи рибки
  • 7 Световно известеният археолог

    4 1 Отговор
    Струва ми се, че става дума не за японски, а за български милиардер. След смяна на парите от Иван Костов и валутната метла на Комсомолецът от БСП е изчезнал български милиардер от село... (все пак трябва да се пази дискретност). Оценените авоари са на стойност милиард валутни лв., датирани към 1944 г. Все още дори и аз, световно известният, не съм ги намерил.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.