Last news in Fakti

1 Юли, 2019 08:25 6 946 0

Вашият хороскоп за днес, 01.07.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп
Вашият хороскоп за днес, 01.07.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Този юли не започва като друг път. Понеделник винаги е бил труден ден. Енергията ви ще е сякаш на привършване, а желанията напротив. Забавете малко темпото и ако има как - починете си. Положението скоро ще се подобри.

Телец

Нов месец, нов късмет, нали така? Ще се чувствате обнадеждени и готови за летни забавления. Ако още не сте организирали морската ваканция, сега е моментът да го направите.

Близнаци

С надежда и много очаквания зпочвате този месец. Не бързайте отсега да пазарувате, дори и с наличните ресурси ще се справите. Изобщо днес е ден по-скоро да се наблюдавате, отколкото да предприемате действия.

Рак

Месецът, в който ще усетите бурите и възторга в душата си. Слънцето е във вашия знак, а това значи повече вълнения, силни емоции, нарастнала чувствителност.

Лъв

Доста капризни ще сте на връх 1-ви юли, но както обикновено, ще ви се размине лесно. Не прекалявайте с търпението на околните, бъдете по-съобразителни. Денят ще ви носи към необикновени преживявания, просто се отпуснете.

Дева

Сутринта просто се оставете на силата на юлското Слънце, поканете го в живота си. Вечерта посетете място, на което отдавна не сте били. Ще ви връхлетят позабравени усещания.

Везни

Успешен ден. Ако имате нужда от нещо, ще успеете да го получите, макар че неприятни дреболии ще ви преследват през целия ден. И все пак да получите желаното си е наистина голям подарък от съдбата.

Скорпион

Не особено добър ден за самочувствието ви. Има опасност от вирусни заболявания. Пазете се. Не натоварвайте черния дроб. Ако не започнете да планирате по-внимателно разходите си, в скоро време може да се окажете направо пред фалит.

Стрелец

Звездите ви предупреждават да не се отдавате на безумни страсти, нищо, че Джулая предполага подобни изяви. Дори да не ви харесва, не забравяйте девиза - всичко с мярка. Стабилност във финансите няма да имате, сякаш парите изтичат между пръстите ви. Какво пък, важното е да се чувствате щастливи, нали?

Козирог

Бъдете вежливи с роднините, проявете дипломатичност в общуването. Дори най-дребната, невинна лъжа може да има неприятни последствия. Време е да поговорите с началника си за ремонт в офиса и то без да отлагате.

Водолей

Един чуден Джулай морнинг ще ви отвори вратите за месеца, сърце на лятото. Ще имате възможност да си партнирате и да подредите себе си, приоритетите си, чувствата си, като на игра. Забавно и шарено, лятно настроение.

Риби

Любов и творчество, живот и съзидание, прекрасно начало на юли. Ще усещате любовта в сърцето си и душата ви ще има нужда да полети, а вместо това трябва да поработите. Включете чувството си за хумор и творческата си мисъл. Щастлив месец започвате, само вярвайте в чудеса!


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА