Last news in Fakti

2 Юли, 2019 07:00 14 500 0

Вашият хороскоп за днес, 02.07.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп
Вашият хороскоп за днес, 02.07.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Отново сте си взели маската на сериозен и отговорен човек и днес никой не може да ви разсмее, защото става дума и за пари или прибавяне на средства. Все пак дори и финансите си имат своята смешна страна. Погледнете се отстрани, не сте ли забавна картинка, с тази каменна физиономия?

Телец

Изпитайте себе си днес, рискувайте. Имайте предвид, че днес агресивността ви ще е в най-висшата си точка, така че леко с хората около вас, а и с мебелите. Не забравяйте - не сте единствените способни хора на света, съобразявайте се и уважавайте другите.

Близнаци

Днес съвсем безнаказано можете да си позволите доста неща в яденето и козметиката, а останалите остават на вашата съвест. Не прекалявайте обаче със стоенето пред компютъра или телевизора. Ако ви е чак толкова наложително, поне носете защитни очила.

Рак

Идеален ден за учене, дори да не ходите на училище. Днес ще запомняте и осмисляте много по-добре информацията. Освен това можете да се изказвате безпроблемно, речта ви ще се лее омайна и сладка.

Лъв

Трудна дилема ще имате днес. Вътрешните ви страхове и моралните ви принципи ще се изправят срещу желанията и стремежите ви. А дали не се заблуждавате в истинността на желанията си и дали не се опитвате да представите нещата такива, каквито ви се иска да бъдат?

Дева

Вие сякаш все търсите начин да се позабавлявате малко повече. И днес няма да имате настроение за работа, а няма кой да ви отмени, можете да решите твърде оригинално този въпрос, стига да помислите.

Везни

Днес ще трябва да примирите личния с обществения интерес. Желанието да се представите блестящо пред любовта на живота ви може да се превърне в комична ситуация. И най-добре и вие да го погледнете откъм смешната страна.

Скорпион

Днес трябва да се огледате в очите на околните и не, за да видите собствения си блясък, а за да откриете недостатъците (колкото и да е странно дори и вие ги имате). Не бъдете сприхави, отворете се към другите, станете по-възприемчиви.

Стрелец

Днес може да чувствате известно напрежение, но е от многото задачи, които сте си поставили. Така или иначе ще се справите блестящо, защо се тормозите за несъществени неща. Изхвърлете лошото си настроение и погледнете по-бодро света.

Козирог

Основната ви мисъл днес ще е в какво състояние сте оставили къщата, дали ще успеете да напазарувате и ред други тривиални неща. Отпуснете съзнанието си и си позволете да се порадвате на нещата от живота. Може пък да ви се случи нещо необикновено.

Водолей

Сутринта ще се чувствате весели и безгрижни, ще правите нещата с лекота. Следобед обаче ще се наложи да сте по-стегнати и организирани, ако искате да има някакъв резултат от усилията ви.

Риби

Днес няма да търпите ни най-малка намеса в личните си дела, готови сте едва ли не със зъби и нокти да отстоявате позициите си. С други думи, днес сте революционно настроени и може да свършите доста необмислени неща.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА