Last news in Fakti

6 Юли, 2019 07:00 18 159 0

Вашият хороскоп за днес, 06.07.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Рибите да внимават с парите

Вашият хороскоп за днес, 06.07.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще успеете да съчетаете приятното с полезното в роднинска среда. Не си забравяйте доброто настроение, защото сте душата на компанията и ще е жалко днес душата да е в почивка.

Телец

Един ден, в който желанието ви да подредите всичко, ще надделява над лятната умора. Не се вземайте твърде насериозно, търсете хумора във всяка ситуация.

Близнаци

До обяд ще имате доста тичане, но пък после ще се чувствате толкова приятно. Е, възможно е да избухнат разногласия по някои спорни теми, особено ако сте няколко поколения на едно място.

Рак

Денят сам по себе си не е лош, но следобед може да се почувствате изоставени или по най-незначителен повод да се обидите и разсърдите. Най-добре ще е да си изкарате един мързелив следобед, без чужда компания.

Лъв

Прекалено много контролирате чувствата си и на моменти може да изглеждате студени и безпристрастни, а всъщност само вие си знаете какво бушува в душата ви. Подходете творчески към ситуацията - покажете чувствата си по нетрадиционен начин - с песен или стихотворение, а защо не и с авторско представление...

Дева

За ваше съжаление до голяма степен сте зависими от желанията на половинката си или на децата. Ще трябва да се примирите. Утешителното е, че ще получите един нематериален израз на тяхното почитание, което все пак е нещо сериозно.

Везни

Днес ще сте нетърпеливи на n-та степен и с това ще побърквате околните. Не се учудвайте, ако деликатно избягват компанията ви. Днес е добре по-малко да четете и да избягвате телевизията, наблегнете на физическите упражнения.

Скорпион

Ще се чувствате в доста добра форма, но не бъдете твърде саркастични с околните. Хубав ден да изхвърлите всичко, което ви пречи и да се изясните със себе си.

Стрелец

Днес вече е крайно време да престанете да мислите за работата си и да отдъхнете като всички нормални хора. След обяд дори и да не ви се иска, ще ви въвлекат в някое мероприятие. Ще се поддадете на изкушението и няма да съжалявате.

Козирог

Днес с право можете да си починете, макар че не е изключено да чуете някои натяквания за протакането на сроковете и други подобни. Вие поне знаете как да се измъкнете от тази ситуация, а и днес не могат да не ви простят.

Водолей

Емоционалните взривове на околните ще ви накарат да загубите самообладание. Доста странно за уравновесен човек като вас. Не демонстрирайте слабост, но се опитайте да бъдете искрени, честността е най-голямото ви оръжие.

Риби

Днес малко трудно ще се справяте с парите, все няма да ви излизат сметките. Гледайте да не се стигне до вземане на заем, че тогава става лошо. Простирайте се според чергата си.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА