Last news in Fakti

7 Юли, 2019 07:00 23 590 0

Вашият хороскоп за днес, 07.07.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Множество изпитания за Стрелците

Вашият хороскоп за днес, 07.07.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Денят ще ви посрещне с телефонен звън, множество уговорки и задачи. Едва ли ще успеете да осъществите всичките си грандиозни планове, така че карайте подред. Вечерта ще се почувствате най-добре, ако останете със семейството си.

Телец

Денят ви ще е значително напрегнат като главната причина за това ще сте самите вие. Имате нужда да си изясните някои неща пред самите себе си, за да можете да се насладите истински на прекрасните неща, които ще ви предложи вечерта.

Близнаци

Ще трябва да направите кратка финансова ревизия и да видите ще ви стигнат ли парите до края на лятото. Не позволявайте на хорските приказки да ви вгорчат настроението. Вечерта ще ви предложи множество интересни неща, не се поддавайте на изкушението да се захванете с всичките.

Рак

За вас денят не е толкова лош. Е, може би ще се наложи да се съобразите с някои хора, но като цяло ще успеете да постигнете своето.

Лъв

Сутринта няма да се чувствате твърде комфортно, особено ако сте прекалили с удоволствията през съботния ден. Лесно ще ви нервират, така че сдържайте се, доколкото е по силите ви.

Дева

Днес ще се проявите като работните пчелички на зодиака. Не се престаравайте, прекаленото натоварване може да се отрази зле на здравето ви. Вечерта е добре да се ограничите в яденето и да наблегнете на минералната вода.

Везни

Днес не е добре да се пренапрягате, въпреки че сигурно ще го направите. Добър ден да си купите електроуреди, електроника или пък да си смените жилището, но в никакъв случай не действайте прибързано.

Скорпион

Днес ще сте особено обаятелни, така че можете да използвате това, за да постигнете целите си, естествено, без да прекалявате. Използвайте активната част на деня, за да свършите неотложните неща, защото вечерта изобщо няма да ви е до това, толкова ще ви се иска да се забавлявате.

Стрелец

Този ден ще ви предложи множество изпитания. На това отгоре ще имате и доста работа. Но пък няма да ви тежи и дори ще ви донесе удовлетворение, че сте успели да постигнете целта си.

Козирог

Ден, в който ще сте доста педантични и всички недоизпипани неща ще ви дразнят. Използвайте днешните усещания, за да придадете съвършен вид на онова, което правите.

Водолей

Има някои неизяснени отношения, които искате или не ще трябва да разрешите днес. Не действайте пристрастно, защото вечерта ще се терзаете за онова, което не сте направили, защото съзнанието ви е било замъглено.

Риби

През първата половина на деня ще имате шанс да проявите своята изобретателност и находчивост, така че не го пропускайте, защото по-късно ще се появят пречки от най-различен характер.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА