Last news in Fakti

8 Юли, 2019 07:00 14 787 0

Вашият хороскоп за днес, 08.07.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Сложен в емоционално отношение ден за Девите

Вашият хороскоп за днес, 08.07.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Този ден не е от най-леките, ще се наложи да преодолявате себе си доста пъти. Бъдете внимателни в действията и изказванията си, особено пред по-възрастни хора и началници.

Телец

Може би вие сте единствените, за които този ден ще предостави благоприятни възможности или просто ще успеете да трансформирате ситуациите.

Близнаци

Днес ще трябва да действате по-бързо от обичайното, ако искате да свършите повече неща. Не се впускайте в много дейности едновременно, има опасност нищо да не доведете докрай.

Рак

Още със започването на деня ще усетите напрежението на работата. Нещата се развиват във ваша полза, но вие сте положили толкова много усилия до момента, че няма как да е другояче. Вечерта ще можете да отдъхнете в компанията на приятели.

Лъв

Денят е емоционално обременен. Не се поддавайте на чувството си за вина, а действайте решително. Бъдете внимателни в изказванията си. Не поемайте ненужни отговорности само заради нечий интерес.

Дева

Денят е малко сложен в емоционално отношение. Ще се наложи да си изяснявате някои взаимоотношения и ще трябва да направите известни компромиси. Внимавайте какво говорите, за да не съжалявате по-късно.

Везни

Ден, в който ще трябва да помислите малко повече за материалните неща. Ще се наложи да си правите сметки, а не да харчите на широко, ако не искате да останете на червено.

Скорпион

Този ден е по-подходящ за почивка, отколкото за работа. За тези, които имат конкурс или друго важно представяне, успехът им е сигурен, само не бива да се притесняват. Късметът е близо до вас, хванете го.

Стрелец

Денят е удачен в много отношения. Сутринта нещата ще стават като че ли от само себе си. Колкото сте по-активни и контактни, толкова по-лесно ще се развива всичко. Но не бива да изпускате момента, защото вечерта нещата няма да текат толкова гладко.

Козирог

Най-вероятно ще започнете този ден със съжаление, че почивката е свършила. Докато се накарате да заработите, работното време ще свърши. Все пак, докато сте на работа, поне ободрявайте колегите си с весели истории.

Водолей

Днес ще се чувствате, меко казано, напрегнати. При това могат да се обадят някои стари болежки. Денят е много подходящ за започване на очистителни процедури, това би намалило градуса на страстите ви.

Риби

Малко нервни и лесно избухливи ще сте днес. Ако запазите спокойствие обаче, може и да получите някой дългоочакван подарък от съдбата. При всички положения не пренебрегвайте вдъхновението, което се пробужда у вас.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА