Last news in Fakti

12 Юли, 2019 07:00 15 824 0

Вашият хороскоп за днес, 12.07.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Чудесен ден за Раците

Вашият хороскоп за днес, 12.07.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Трудно ще ви е днес да се измъкнете от къщи. Причината да не реализирате грандиозните си планове от сутринта може да се дължи само на лошата ви организация. Бъдете по-дейни, днес е добре да се погрижите малко за здравето си като се поразходите повечко.

Телец

Използвайте първата част от деня, за да свършите домакинските си задължения, защото следобед няма да ви остане време. Бъдете по-толерантни и сговорчиви и не се опитвайте да се наложите на всяка цена.

Близнаци

Гледайте да свършите преди обед всички онези неща, които ви държат в напрежение, за да можете в петъчния следобед, да си отдъхнете удовлетворени от добре свършената работа.

Рак

Един чудесен ден за вас, в който ще ви се иска да приключите с всичко започнато. Сутринта е най-добре да си поспите и да действате следобед, ако е абсолютно наложително.

Лъв

Избягвайте да харчите пари през първата част на деня, защото трудно ще успеете да задържите дори и една стотинка. Следобеда ще се чувствате най-доволни, ако се видите с колкото се може повече хора. Това ще ви донесе усещането, че сте на гребена на вълната.

Дева

Ще започнете деня малко нервни, защото ще ви се иска да разчистите всички боклуци, а това ще ви се стори непосилна задача. Както е известно, за вас непосилни неща няма и още следобед ще се убедите колко прекрасни и работливи сте.

Везни

Еуфорията от сутринта постепенно ще се поуталожи и в късния следобед ще можете да отделите повече време на себе си и на семейството си. Не си позволявайте да мързелувате, а се опитайте да свършите някои полезни неща у дома.

Скорпион

Денят е много благоприятен за вас. След като приключите до обед с всички важни задължения, следобеда спокойно можете да се отдадете на срещи с приятели и други приятни занимания.

Стрелец

Днес не е много разумно да се срещате с много хора, по-добре се опитайте да сложите завършек на вече започнатите задачи. Добър ден за творчество и художествени занимания.

Козирог

Днес е най-добре да прекарате деня с любимия човек, така ще успеете да изградите хармонията помежду си. Привечер избягвайте да говорите за пари, само ще си развалите настроението.

Водолей

Ако нямате време за почивка, вината ще си е ваша. Поели сте много отговорности и не бива да правите лошо впечатление като не изпълните дадените обещания.

Риби

Днес можете спокойно да си блаженствате на сянка и да не се претоварвате с много храна и физически дейности. Имате ли да свършите нещо важно, гледайте да го сторите до обед.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА