11 Юли, 2019 18:50 8 029 13

Стотици хиляди ловци на НЛО са готови да щурмуват Зона 51 (КАРТА)

  • зона 51-
  • нло-
  • извънземни-
  • военна база-
  • теория на конспирацията-
  • цега-
  • мероприятие-
  • социална мрежа-
  • секретна база

Мероприятието, организирано на шега във Facebook, призовава: "Да щурмуваме Зона 51! Те не могат да спрат всички нас!"

Стотици хиляди ловци на НЛО са готови да щурмуват Зона 51 (КАРТА) - 1
Снимки: shutterstock

Близо 300 000 ентусиазирани търсачи на НЛО се готвят да нахлуят в строго секретната база на американските военновъздушни сили в пустинята Невада - "Зона 51".

Това става ясно от информация, поместена на страницата на събитие, организирано във Facebook, което носи името: "Щурм на Зона 51: Те не могат да спрат всички нас".

Стотици хиляди ловци на НЛО са готови да щурмуват Зона 51 (КАРТА)
Снимки: shutterstock

Откакто неговите организатори публикуват публично шеговитото си предложение на 5 юли, вече над 290 000 ловци на извънземни са заявили, че ще присъстват на предстоящото мероприятие, а близо 315 000 други са "проявили интерес" към него. Ако тези числа ви се струват впечатляващи, не бързайте, защото непрестанно броят на участниците, заинтересованите и мераклиите расте с учудваща скорост. Така че, нищо чудно, дни преди определената дата, те да са достигнали 7 цифрено число.

Според информацията, поместена в описанието, на 20 септември в 03:00 часа сутринта, всички желаещи да участват в мероприятието, ще се съберат в Центъра за извънземни "Зона 51", за да планират прецизно и да координират действията си спрямо строго охраняваното съоръжение на американската армия.

Стотици хиляди ловци на НЛО са готови да щурмуват Зона 51 (КАРТА)
Снимка: Google Earth

Стотици хиляди ловци на НЛО са готови да щурмуват Зона 51 (КАРТА)
Снимка: Google Earth

Центърът за извънземни, кръстен на емблематичната военна база, е една от множеството популярни туристически атракции в района. Там постоянно се стичат търсачи на НЛО и извънземни, както и любители на конспиративните теории, които вярват, че в секретното военно съоръжение американското правителство крие тайни, свързани с пришълци от Космоса.

Но срещата на 20 септември, както изглежда, не е просто сбирка на фен клуба на Зона 51 и НЛО. В описанието на мероприятието, организаторите споделят, че събират "армия", която да нахлуе в базата.

Стотици хиляди ловци на НЛО са готови да щурмуват Зона 51 (КАРТА)
Снимки: shutterstock

"Ако екип "Наруто" бяга по-бързо от куршумите, то тогава да ги видим извънземни", пише в подробностите на събитието, а текстът продължава с още една шега: "Хвърлячите на камъни пък ще хвърлят дребни камъчета по неизбежната съпротива (ние не искаме да ги нараним, просто искаме да ги дразним)”.

Към всичко това е добавена и карта, върху която е начертана примерна стратегия за предстоящия щурм, който ще им осигури достъп до тайната база, която крие всевъзможни тайни, свързани с НЛО и извънземни.

Въпреки че от цялата споделена информация, става ясно, че всичко е на шега, се появиха опасения, че непрестанно растящия брой на участниците и фактът, че сред тях несъмнено има такива, които приемат масовото събитие насериозно, то може да завърши зле.

Тайната база на военновъздушните сили в Невада - "Зона 51" -е част от военновъздушната база "Едуардс". Вече повече от век тя е една от най-горещите теми сред теоретиците на конспирацията и търсачите на НЛО. Много от тях вярват, че там са скрити останките на разбилото се край Розуел НЛО, както и че под земята се извършват тайни експерименти с извънземни технологии или се държат под ключ живи извънземни, върху които се правят най-различни опити, за да бъдат проучени.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bahti

    3 4 Отговор
    Важното е, че хамериканците вече са го Хванали! И сега е дюза, смукач и ГаЗззз! Когато, стигнат до дупката да я питат за пол. Да не стане объркване. Хаххаа
  • 2 Стотици хиляди

    2 6 Отговор
    балъци.

    Коментиран от #13

  • 3 Антон

    8 8 Отговор
    Охраната като отстреля първите 1000-2009 човека другите ше бягат назад в див ужас
  • 4 Лора

    13 3 Отговор
    Не се смейте ,аз съм била отвличана много пъти от извънземни и не е смешно а кошмар ...!!!

    Коментиран от #5

  • 5 Bahti

    4 4 Отговор

    До коментар #4 от "Лора":

    Смяната на дилъра не е такава Трагедия. ПИЧ! ХАХХАХАХ
  • 6 Циганин

    3 0 Отговор
    Група извънземни ентусиасти обявиха че ще разкрият тайната на зона 51.
  • 7 агент Мълдър

    6 1 Отговор
    Те са някъде там...
  • 8 Алгоритъм

    4 1 Отговор
    Математически трябва да има хиляди планети с живи организми, но до какво ниво са стигнали не е ясно и вероятно са много различни от нас. Повече системи са много по стари от Слънчевата и би трябвало да са много развити. Биха ни били полезни, ако споделят познанията си в медицината, защото нямаме лечение за много смъртоносни болести.

    Коментиран от #9

  • 9 Циганин

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Алгоритъм":

    Колега развитието във вселената се движи от ред към хаос, тоест гравитационното взаимодействие между телата в една звездна система неминуемо водят до сблъсък което ще рече че колкото е по-стара е една звездна система, толкова по-слабо обитаема става. Просто да вметна.
  • 10 Нищо няма да направят

    1 1 Отговор
    Имайки в предвид че вирусът ебола е създаден специално да охранява периметърът на Зона 51 едва ли някой ще рискува да пристъпи там да бъде заразен въпреки че вече може да се е разсеял газът
  • 11 Анонимен

    3 0 Отговор
    Зона 51 е не за извънземни. Извънземните никой и никога няма да ги види. Това е зона, за опити. Илюминатите, по лека лека си прокарват законите, за унищожение на човечеството.
  • 12 Цецо

    0 0 Отговор
    Тия, като гледам, нищо чудно да превземат базата... :)))
  • 13 Да ти го подам

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Стотици хиляди":

    Балък недоклатен