24 Юли, 2019 07:00 17 286 0

Вашият хороскоп за днес, 24.07.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Интересно запознанство за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 24.07.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Хубав ден за интелектуални занимания. На изпити може да се представите блестящо, стига да знаете, че има някой, който наистина вярва във вас. Лесно ще ви се отдава планирането, така че сядайте и започвайте да градите.

Телец

Ще действате изключително предпазливо, а това би ви лишило от много интересни емоции. Не мислете единствено за разходите си, това ще помрачи настроението ви. Направете нещо, което ще ви накара да се чувствате волни и истински свободни от ограничения.

Близнаци

Готови сте да се справите с всяко предизвикателство, а такива няма да ви липсват. Може да се опитат да ви забъркат в политически игри. Ако искате да останете чисти и непорочни, по-добре не се намесвайте.

Рак

Днес определено изпитвате необходимост от един задушевен разговор, защото спешно се нуждаете от съвет. Ситуацията наистина е деликатна и на вас ви е трудно, но защо не се вслушате в себе си.

Лъв

Интересно запознанство днес ще ви накара да мечтаете и дори да започнете да кроите планове за бъдещето. Бъдете малко по-земни, нали знаете, че не всичко става като в приказките (поне не винаги). Пък и тези блянове ви правят доста нервни и раздразнителни.

Дева

Днес ще се наложи да докажете, че сте сериозен и отговорен човек. Всичките ви дейностите ще са насочени към увеличаване на паричния поток за лично потребление. Емоциите няма да заемат важно място в заниманията ви днес.

Везни

Спортът и изобщо разходките на открито на днешния ден ще са изключително полезни не само за здравето, но и за доброто ви настроение. Забравете натрапчивите мисли и поразчистете нещата, които ви отнемат от пространството – и на вътрешен, и на външен план.

Скорпион

Ще търсите ред и сигурност в нещата около себе си. Не е изключено да попаднете в някои абсурдни ситуации, което ще ви накара да се замислите къде се намирате. Не е нужно да се тормозите, грешката, разбира се, не е във вас.

Стрелец

Днес ще сте изпълнени с решителност да направите мечтите си реалност. И нищо чудно да успеете. Най-много ще ви вълнуват сърдечните взаимоотношения, а именно там не всичко ще върви гладко. Може би трябва да опитате да сте малко по-малко егоисти.

Козирог

Мислете практично и не приемайте лично всичко, което ви казват. Хубаво е да бъдете повече време на слънце, но без да прекалявате. Топлината и светлината могат да изгонят всякакви лоши мисли, освен ако не сте се вживели дотолкова в тях, че да не искате да ги пуснете.

Водолей

Леко и приятно ще си изкарате този ден, в неангажиращи срещи и разговори. Пътуванията ще са забавни и ненатоварващи, а може и да срещнете неочаквано стар приятел.

Риби

Началото на деня е благоприятно, ще се чувствате уверени в себе си и готови за невероятни подвизи. Не си струва да се паникьосвате заради битови неуредици. В крайна сметка много малко зависи от вас, защо тогава да си тровите нервите.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА