26 Юли, 2019 07:00 15 960 0

Вашият хороскоп за днес, 26.07.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Приятен ден за Телците

Вашият хороскоп за днес, 26.07.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще сте малко разсеяни и замаяни и е най-добре да не поемате сериозни ангажименти. Ще сте настроени по-скоро философски и трудно ще успее нещо да ви впечатли. Хубаво е да смените обстановката.

Телец

Днес е много приятен ден. Ще се чувствате ентусиазирани и готови за подвизи, а може би скоро ви предстои почивка и това също ви изпълва с радостни мисли. Точно сега и за пари няма да се притеснявате, изобщо супер е положението.

Близнаци

Днес ще се чувствате много по-силни и уверени и нещата ще се получават с лекота. Отделете повече време за нещата, които наистина ви вълнуват. Не правете безсмислени жертви за хора, които дори няма да го забележат, отстоявайте правата си.

Рак

За вас е необходимо наистина добре да организирате деня си, защото ви предстоят куп ангажименти. Съсредоточете се и резултатите няма да закъснеят. Обърнете внимание на здравето си.

Лъв

Един доста добър ден за вас. Всичко ще става бързо и лесно, ще приключите с недовършените неща. Хубав ден да тръгнете на път. Не стойте на едно място – действайте. Бъдете повече с деца, ако можете.

Дева

Ден за забавления. Хората, които срещате, ще отговорят на вашите желания и нещата наистина ще се случват точно както искате. Ще ви се иска да се представите в най-добрата си светлина, чувството ви за хумор ще бъде оценено по най-добрия начин.

Везни

Ще имате шанс да се изявите, но ще имате толкова други неща за вършене, че се чудите как да успеете. Не се опитвайте да променяте правилата, а намерете начин да ги спазвате. Дисциплината в семейството не винаги е лошо нещо, имайте го предвид.

Скорпион

Много зависи от това доколко обективно ще оцените положението си в момента. Не си правете илюзии за отношението на околните към вашите идеи и към вас самите в частност. Нещата не са никак лоши, просто трябва да ги приемете такива, каквито са.

Стрелец

Малко напрегнати ще се чувствате днес и май забравяте, че просто е лято. Не се вълнувайте прекалено за безсмислени неща, а се опитайте да се отпуснете и да се радвате на простичките неща от живота.

Козирог

Днес е ден, в който можете да изкарате някой лев допълнително. Най-важното е да имате предварителна концепция за нещата и да не оставяте всичко на произвола. И другото, което не е без значение – харченето, не пилейте за ненужни неща.

Водолей

Днес ще сте настроени по домашному, малко по-мързеливо ще се чувствате, а и времето не предполага активна дейност. Отнасяйте се по-сериозно към домашните си задължения и не пренебрегвайте желанията на близките си.

Риби

Опитайте се да бъдете обективни, погледнете се през очите на другите. То е ясно, че ще видите най-прекрасния човек на света, но е хубаво да си признаете и някои истини. Човек от време на време има нужда от малко корекция отвън, дори да е съвършен.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА