Last news in Fakti

27 Юли, 2019 07:00 17 139 0

Вашият хороскоп за днес, 27.07.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Семейни проблеми при Козирозите

Вашият хороскоп за днес, 27.07.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще ви се иска да се освободите от всички отговорности и грижи. И защо да не го направите, изключете телефоните, вземете любимите си хора и идете на място, където ще се заредите с положителни емоции, а пък утре ще се справите с предизвикателствата.

Телец

Един много енергичен ден, не е препоръчително да седите на едно място, защото силно ще се изнервите. Прекалено сериозно подхождате към някои неща, малко повече чувство за хумор няма да ви навреди.

Близнаци

Един много приятен ден. Ще можете да правите онова, което искате, а и ще получавате по-мило отношение, отколкото сте мечтали, от страна на околните. Щом ви доставя удоволствие – грижете се за другите, но не прекалявайте, не ги разглезвайте твърде много.

Рак

Днес ще се срещнете и ще разговаряте с толкова хора, че ще се почувствате като на манифестация. Някои от разговорите ще се окажат особено полезни, така че слушайте внимателно, току-виж насочили живота ви в друга посока.

Лъв

Страхотен ден. Ще се чувствате изпълнени със сила и ентусиазъм. Можете да направите невероятни неща, но най-вече да се забавлявате. Днес ще сте търсена компания, особено от противоположния пол. Възползвайте се, но не забравяйте мярката.

Дева

Въпросите за парите и собствената ви сигурност няма да ви излизат от ума. Не си губете деня с подобни размисли, а намерете начин да се забавлявате.

Везни

Отложили сте доста неща за днес и това може да ви излезе през носа. Добре е поне да потърсите помощ или да организирате всички наоколо, за да станат нещата бързо, срочно и акуратно.

Скорпион

Днес ще плувате в свои води, където и да попаднете. Усещането за свобода ще ви съпътства, а какво по-хубаво от това. Можете да избягате от всякакви досадни задачи и просто да се реете в мечтите си.

Стрелец

Имате нужда да направите нещо с ръцете си, за да се почувствате полезни. Хубаво е да се опитате да измайсторите някакъв, макар и малък предмет или поне да пресадите цветята у дома, макар че не му e точно сега времето.

Козирог

През повечето време ще се занимавате със семейни проблеми. Ще търсите безопасност и сигурност и ще разберете колко важно е да имате своя собственост, а и разговорите ще се въртят само около тези теми.

Водолей

Не мислете за пари, защото ще се потиснете. По-добре мислете позитивно и търсете начини, за да печелите допълнително, все пак лятото предлага много възможности за това, а и вратите сякаш сами се отварят пред вас.

Риби

Въпреки че е лято и всичко мами навън, днес няма много да ви се мърда никъде. Странни мисли са ви обзели, а и разни причудливи сънища ви тормозят. Вие сте ведър човек, не позволявайте на някакво си настроение да ви влияе, ако трябва – сменете го.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА