Last news in Fakti

29 Юли, 2019 07:00 14 462 1

Вашият хороскоп за днес, 29.07.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хармоничен ден за Водолеите

Вашият хороскоп за днес, 29.07.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще се чувствате страхотно и нищо няма да е в състояние да помрачи настроението ви. Като добавим, че ще сте неизмеримо привлекателни, просто никой няма да е в състояние нищо да ви откаже. Не преувеличавайте правомощията си все пак.

Телец

Днес ще сте готови да се справите с предизвикателствата на битието, най-вече в паричен план. Доста добре ще разпределите средствата, но е хубаво да не бъдете прекалено стиснати, все пак лятото е период на изобилието, все отнякъде нещо ще се появи.

Близнаци

Днес може да сте малко дистанцирани от събитията, но това няма да ви тежи много. Имате нужда да се вгледате малко повече в себе си. Дайте простор на въображението си и току-виж сте направили нещо почти гениално, в никакъв случай не бездействайте.

Рак

Малко нервни ще сте в този понеделник, особено ако сте на работа. Възможните ви проблеми ще се дължат най-вече на неспособността ви да мълчите дълго. Не позволявайте думите да ви създават проблеми, по-добре замълчете.

Лъв

Не очаквайте нови финансови възможности и големи приходи именно днес. Удобен момент да разпределите отговорностите си, естествено главно между другите. Дайте простор на организаторските си способности.

Дева

Ще разберете интересни неща за себе си, но опитайте да бъдете безпристрастни, доколкото е възможно. Не се съдете твърде строго. Погълнати в себепознанието може да не забележите, че има хора около вас, желаещи да ви подведат. Не пренебрегвайте малките неща, които ви впечатляват.

Везни

Ще научите интересни неща, но внимавайте с кого ги споделяте. Днес особено силно ще ви дразни контрола над работата и особено желанието на началниците да ви наложат друг начин на мислене. Отстоявайте себе си, но без да крещите и да използвате непочтени средства.

Скорпион

Днес може да осъществите много ценни контакти. Саморекламирайте се, но умерено. Ден, в който бихте могли да се представите в най-добрата светлина, използвайте го подобаващо.

Стрелец

Днес смело може да раздавате правосъдие, най-малкото ще се опитате да сте справедливи и да не се влияете от субективни фактори. Денят е подходящ за уреждане на разни въпроси, което е свързано с ходене по учреждения и институции.

Козирог

Един доста добър ден, в който ще се чувствате ентусиазирани и вдъхновени и притесненията от вчера ще ви се струват само лош сън. Понякога е хубаво да може човек бързо като вас да сменя настроенията си.

Водолей

Хармоничен ден, но ще имате нужда от провокации, за да направите нещо сериозно. Добър ден за обществени изяви и най-вече за партита и друг тип светски събирания. Капиталовложенията ще са особено успешни.

Риби

Имате сериозен шанс да се справите с неща, които досега са ви затруднявали. Хубав момент да действате смело и решително, готови сте дори да рискувате и да не се чудите както обикновено.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.