Last news in Fakti

19 Юли, 2019 16:12 8 146 8

Младоженци се разведоха 2 часа след сватбата

  • младоженци-
  • сватба-
  • развод-
  • снимки

Причината е, че булката публикувала сватбени снимки в социалните мрежи

Младоженци се разведоха 2 часа след сватбата - 1
Снимка: Shutterstock

Изглежда, че всичко може да се случи през първите два часа от брака, за да унищожи щастието на младоженците. Малко хора биха могли да си представят какво точно е това, защото след такова важно събитие, обикновено влюбените изживяват само най-щастливите моменти. Но винаги има изключения и този случай е един от тях.

В Саудитска Арабия мъж решил да се разведе със съпругата си два часа след встъпване в брак. Той взел това кардинално решение поради факта, че момичето публикувало сватбени снимки в социалните мрежи.

Оказва се, че преди да станат семейство, двамата млади влюбени са сключили брачен договор, в който ясно пише, че съпрузите нямат право да качват никакви снимки от тържеството в социалните мрежи. За съжаление, булката не изпълнила обещанието си и изпратила снимки от церемонията на приятелите си в една от социалните мрежи. Това е и причината за развода.

Роднините на момичето били шокирани от акта на младоженеца и заявили, че той няма никакво право да разпусне брака. Обратното мнение се споделя от роднините на мъжа.

Повечето съвременни хора се придържат към идеята, че ако не публикувате всичко, което правите, или нямате публикации в социалните мрежи, просто не съществувате. Разбира се, някои могат да живеят с такава невидимост, но за други това е начин на живот, пише jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радо

    60 1 Отговор
    Съвременните младоженци чатят у суратя и качват снимки, а навремето на черно-белите снимки на нашите баби и дядовци като младоженци - мъжът седнал, защото не може да си стои на краката, а булката права, защото не може да си седне на дупето.
  • 2 Нормален - психопат

    9 0 Отговор
    Щом това става, нека спомен да остава! : )
  • 3 Щом това ви е живота,

    12 0 Отговор
    Да ви таковам и живота...
  • 4 Правилно !

    33 1 Отговор
    Днес снимки, утре баджанаци, ще му доведе...прав е щом не може 2 часа да си удържи на думата не заслужава никакво доверие, а като няма доверие шут в г*за и да ходи на фейса си !
  • 5 Лора

    12 2 Отговор
    Дано и в БГ да се случи на едни криви магарешки физиономии, че да им падне самочувствието, като паднал х....!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 сдфсдф

    5 1 Отговор
    Щом дори в договора го е имало, значи е било нещо на което той държи, с което уж тя се е съгласила. Явно добре са се познавали, и е било ясно какво ще стане, но все пак са се оженили.
  • 8 Пак много са изкарали

    0 0 Отговор
    Преди развода