Last news in Fakti

20 Юли, 2019 10:18 7 698 13

Бионсе лъсна без бельо на премиерата на "Цар Лъв"

  • бионсе-
  • джей зи-
  • цар лъв-
  • меган маркъл-
  • премиера-
  • без бельо

Изпълнителката изглеждаше великолепно по пътя към червения килим

Бионсе лъсна без бельо на премиерата на "Цар Лъв" - 1
Снимката е илюстративна. Източник: Shutterstock

Бионсе буквално блестеше на европейската премиера на филма "Цар Лъв“, като с визията си успя да засенчи дори Меган Маркъл. Херцогинята на Съсекс също бе сред гостите, а двете дами се поздравиха и размениха няколко думи. Луксозната рокля на Бионсе бе и доста скъпa. Изглеждаше, че е изработена от златно фолио, а това направи певицата истинска кралица на вечерта.

Изпълнителката изглеждаше великолепно по пътя към червения килим, но е редно да се отбележи, че роклята, на която бе заложила, бе прекалено провокативна. Освен деколтето, което показваше пищния бюст на Бионсе, цепката на крака ѝ стигаше чак до пъпа, а това пък от своя страна показа, че тя дори не е сложила бельо, въпреки кралските особи, които присъстваха на събитието.

Бионсе никога не се е срамувала да носи разголени рокли и често е показвала повече от необходимото количество плът. Според фенове обаче Бионсе е по-пищна към този момент, защото е бременна с четвърто дете. Засега съмненията им се подклаждат само от слухове, а изпълнителката не е потвърдила такава новина.

"Много бързо качвам килограми. Такива са гените ми. Понякога обаче просто искам да не се съобразявам и да кача няколко килограма“, призна преди време изпълнителката.

Бионсе казва, че ако е гладна, няма достатъчно енергия да работи качествено и това наистина се отразява зле на кариерата ѝ. Напоследък обаче работата ѝ върви чудесно и неслучайно тя влезе в списъка на Forbes за най-богати знаменитости. Освен това певицата е привърженик на мнението, че жените трябва да имат сочни извивки, а не да се слаби. Съпругът ѝ Джей Зи винаги ходи с гордост до своята кралица, пише Шоу.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тази...!

    10 3 Отговор
    Ама далеч е от моите истини...!!!

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Тебе те замерят с камъни

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Тази...!":

    Ако лъснеш некаде :))))

    Коментиран от #6

  • 5 Да да

    9 0 Отговор
    Имаше едни момчета, дето си ги местеха от такива новини! Явно им е омръзнало и са се преместили в друг сайт!
  • 6 А тебе...!

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Тебе те замерят с камъни":

    Господ те замеря и ще те замери...!
  • 7 Scout for funn

    8 2 Отговор
    Има нещо страшно сбъркано във героизирането на поп икони на рокли и тн. Вземи последната грозна селянка вкарай огромна сума във тоалети гримове трикове хакове и ще излезне принцеса .По същият път но обратно махни на Би Он ЗЕ
    прически гримове пари процедури остави я на ханбургери две седмици и една мръсна фланелка и ше излезне кво последната селянка .Значи това което демонстрират не е стойност не е качество не е умение а е един спектакъл цирков със светлини и костюми .Следователно няма героизиране това е спектакъл без качества за какви икони говорим за какво налагане на меинстрима за какво става въпрос .забравихме че става въпрос за песен или за филм за шоу изпълнители на които им се плаща да забавлява хората обаче за някой е много доходоностно да се завърти ореол на внимание и влияние за продуценти и тн.Инфлуенсър може да бъде чове отговарящ на предизвикателсвата на нашето време .Какво предизвикателство е да облечеш рокля за 50000$ И прическа за2000 хиляди .Напротив това е смъртен грях не случайно НО ГОЛЯМО НО когато ти го казва медия която се явява (безпристрастен)наблюдател и героизира ти си казваш трябва да има защо .Защото се печели на гърба на спектакала печели и спектакъла печели и индустрията А РЕАЛНО ТОВА са дрехи ,грим, парфюм,и песен Реално си остава спектакъл зрелище .
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Тонка етноса...

    1 2 Отговор
    Ти искаш като тебе с червилото на фалшивата ти баба и с два ката дрехи за зиме и лете, сажди за грозни вежди,, шампоан от един леф...! На 50 г за първи път ползваш парфюм..! Ти си един изостанал етнос от Рибница...!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Фен на филми от запада, изтока...

    0 0 Отговор
    Бионсе е една от най ценните певици на САЩ.
    Обаче каква ли ще бъде ползата на света от ''лъвове'' на част от Балканският полуостров?
    Ако някакви ''прасета'' се превърнат в ''лъвове'' света доволен или разочарован ще бъде?
    Според фактическото човешко право и други ценни дадености на планетата, отговорът е '''феномен''!

    Коментиран от #13

  • 13 Допълнение

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Фен на филми от запада, изтока...":

    ''Грозната'' истина, нека стане ''красива''.