30 Юли, 2019 07:00 18 793 1

Вашият хороскоп за днес, 30.07.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Невероятен ден за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 30.07.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Толкова сте самонадеяни,че ще се впускате най-безразсъдно във всякакви рискови действия. Добре,че си имате ангел-хранител на рамото, но все пак е добре да не разчитате единствено на неговата помощ. Мислете поне малко преди да действате.

Телец

Колкото и да ви е неприятно, но почти нищо няма да се случва според така надлежната ви предварителна програма.Понякога животът се опитва да ви покаже, че нещата се случват независимо от плановете, които човек си прави.

Близнаци

Сами си създавате проблеми с прекалена недоверчивост. Харесвайте това,което правите и го правете с хора, с които ви е приятно да работите заедно.Важното е да се чувствате добре.

Рак

Имате идеална възможност да реализирате нещата, към които се стремите. Най-важното е да не се отказвате. Бъдете последователни, не се поддавайте на манипулации и ще стигнете върха.

Лъв

Наистина невероятен ден. Ще се чувствате в страхотна форма и това разбира се ще ви донесе невероятно настроение. Пътешествайте, веселете се и просто правете най-доброто, което можете.

Дева

Ако не се вслушате в чуждите съвети, здравата ще я загазите. Определено ще ви се рискува, но понякога е по-добре да се вслушате в традицията и да правите онова, което умеете най-добре. А докато се научите да рискувате, имате още много уроци пред вас.

Везни

Твърде самонадеяно действате без да чувате нито гласът на разума, нито този на околните. Вие определено не сте такива, но днес какво ли ви става. Хубаво би било да проявите малко повече разум все пак.

Скорпион

Имате да сложите доста неща в ред, а това силно ще ви изнервя. Подходете творчески, пък и това е удобен момент да аранжирате всичко отново и да изхвърлите ненужните неща.

Стрелец

Ще измисляте най-невероятни и щури неща и на всичко отгоре ще се постараете да ги реализирате. Мислете преди да направите каквото и да било, защото после ще ви е още по-трудно да търсите смислени оправдания.

Козирог

Ще ви се иска да не ви занимават с глупости и безсмислени словоизлияния. Днес е ден за приключване,така че парафирайте каквото има и стягайте багажа за морето.

Водолей

Няма да ви свърта на едно място,така че пътуването е най-доброто решение за вашия проблем. Е, може да се наложи да пътувате, за да си смените жилището или просто, за да избягате от задълженията си.Важното е да направите някаква промяна.

Риби

Обзело ви е някакво желание за луксозни вещи, което може да ви докара почти до фалит. Вие по принцип не обичате да харчите излишно, но лятото явно ви влияе по различен начин.Бъдете по-разумни.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е браво

    0 1 Отговор
    Е браво дочакахме и хороскопа ! Ма тази що е с едно око и тя ли е масонка ?!Гледам Венчето с две па тази на снимката с едно ма има ли жени масонки ма вие си знаете там "братските" традиции !