Last news in Fakti

3 Август, 2019 07:00 17 252 1

Вашият хороскоп за днес, 03.08.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Интересен емоционален ден за Девите

Вашият хороскоп за днес, 03.08.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Тактичността и дипломатичността са качествата, които днес ще са от първостепенна важност в отношенията ви. Важно е да слушате внимателно хората, с които контактувате. Отношенията с хората са по-важни от постигането на някои мимолетни цели.

Телец

Хубав ден да пробвате малко автотренинг и занимания с йога. Все пак не забравяйте, че всичко трябва да е с мярка и да ви доставя удоволствие. Карайте полека и не бързайте със сложните неща. Освен това днес не е ден за дългосрочни планове, просто живейте за мига.

Близнаци

Съдбата днес ще ви подложи на сериозни тестове относно вашите жизнени принципи. Не бъдете лекомислени, макар че чувството за хумор ще ви е от огромна полза в светлината на протичащите събития.

Рак

Събота е, време за равносметки, дори и през лятото. Днес ще имате нужда от усещане за дом, независимо къде се намирате. Състояние на сигурност и вътрешна удовлетвореност, състояние на подкрепа и вдъхновения, а то е вътре в душата, без значение къде сте попаднали.

Лъв

Притихнала лятна събота. Ден е да научите нещо ново за нещо старо. Ден е да простите на миналото и да продължите напред. Ден е за вътрешни пътувания и откривателства. Ден е да се свържете със себе си по-дълбоко.

Дева

Интересен ден с емоционални окраски. Усещането ви за сила и стабилност, за материално благополучие ще е в пряка зависимост от емоционалното ви състояние, което ще рече - ако сте влюбени, ще се чувствате богати, ако сте щастливи, ще се чувствате богати. Вътрешната сила е вашето външно богатство. Затова просто е - бъдете влюбени, бъдете щастливи!

Везни

Вашата най-силна страна е умението да се грижите, да подкрепяте, да създавате основа. Днес е денят да го направите за себе си. Погрижете се за себе си, за своите сили, за своето тяло, за своето удовлетворение, защото когато го направите за себе си, ще можете да го споделите с всеки, ще бъдете подкрепа и опора за света.

Скорпион

Най-важното днес е да се опивате не от алкохол, а от любов. Една събота, в която вдъхновението ще е толкова силно, че на моменти ще се чудите от кой свят сте. Идеален ден да сте близо до морето, басейна, реката, ден за почит към водата.

Стрелец

Свободен от ангажименти бихте искали да е този ден, а той по някакъв начин ще ви ангажира с помощ към приятели. Неочаквана помощ ще стане повод за неочаквана радост. Най-важното е да се чувствате в правилната компания.

Козирог

Точно време за планина. Дайте възможност на планината да се погрижи за вас, да ви зареди с аромати, с въздух и изворна вода, със сила и енергия. Раздвижете се, дишайте, накарайте сърцето си да пее.

Водолей

Днес ще сте един мечтателен любител на пътешествия. Ще чувствате разширяващото въздействие на пътуването, на движението, на промяната. Разширете ума си, погледнете надалеч, вдишайте дълбоко и ще усетите как ставате част от един по-голям, по-добър, по-ваш свят.

Риби

Ще сте склонни да действате прекалено рисково и опасно. Каквото и да се случва, вие винаги ще преминете през него с широка усимвка и оптимистично настроение. Все пак мислете преди да действате.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SONQ

    0 0 Отговор
    VSICKO E VQRNO