5 Август, 2019 07:00 16 835 0

Вашият хороскоп за днес, 05.08.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Спокоен ден за Везните

Вашият хороскоп за днес, 05.08.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Убедете се, че сте напълно в ред от главата до петите, защото днес ще сте толкова разсеяни, че нищо чудно да тръгнете нанякъде по пантофи или с домашните одежди.

Телец

Днес конфронтацията ще отстъпи място на сътрудничеството. А трябва само да направите първата крачка към разбирателството, вместо да се опитвате на всяка цена да се доказвате колко сте велики.

Близнаци

Днес ви е обхванала една лепкава английска депресия, та чак вие не се понасяте. Излезте навън, пообщувайте с хората. Малко слънчеви бани ще ви се отразят добре, а и някой роман може да започнете покрай това.

Рак

Днес ще бъдете онзи огън, на който е приятно да сгрее човек умореното си тяло. Това е добре за околните, но заради собственото ви здраве е добре да регулирате силата на огъня.

Лъв

Облаците пред вас ще се разсеят и ще видите колко необосновани са били всичките ви страхове. Разпуснете душата си, пътешествайте, радвайте се, бъдете като деца.

Дева

Ден силен за материализация, за реално приложение на идеите ви. Първото, за което трябва да помислите е как да се погрижите не само за собствения си комфорт, но и за този на хората около вас. Бъдете ресурс и вдъхновение.

Везни

Днес нещата ще се случват бавно и спокойно и няма да е нужно вашето активно участие. Е, разбира се, в пряката си работа няма как да се скатавате, но там може да се справите без особени усилия.

Скорпион

Някои от вас днес ще почувстват силата на влиянието си върху другите. Ще сте уверени в своята непогрешимост и дори да се заблуждавате, ще си спомните любимия си принцип - Може да не съм прав, но ти можеш да ми се извиниш.

Стрелец

Днешните ситуации ще ви помогнат да преразгледате досегашните събития и да си направите някои изводи относно бъдещите си действия. Бъдете практични и не се поддавайте на емоционални манипулации.

Козирог

За да свършите нещата добре, първо трябва да сте наясно какво точно искате да свършите, но конкретно.След като сте определили целта, тогава решете как ще стигнете до нея крачка по крачка. Ами вие почти сте я постигнали след всичко това.

Водолей

Днес обръщайте по-малко внимание на това какво говорят хората, а повече на онова, което правят. Преднамерено или не, но думите могат да ви заблудят, затова пък действията са по-достоверни.

Риби

Днес не просто ще привличате вниманието на хората към себе си, а направо ще го приковавате. Днес може да откриете в себе си таланта на дресьор - да подчинявате другите със силата единствено на волята си. Внимавайте за какво ще използвате този новооткрит талант.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА