7 Август, 2019 07:00 15 019 0

Вашият хороскоп за днес, 07.08.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Близнаците да сменят обстановката

Вашият хороскоп за днес, 07.08.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

От вас днес само дето искри няма да излитат, макар че и това не е сигурно. Ще привличате цялото внимание, ще се намирате в центъра на всички събития. Ако се стремите към лидерство, днес ще го получите на тепсия.

Телец

Вашето рамо днес ще се окаже много необходимо за някой, който иска да поплаче или пък да се опре там. Ами не ви остава друго, освен да се облечете подобаващо.

Близнаци

Ако не можете да си позволите разкоша да прекарате този ден в пътуване, опитайте поне за кратко да смените обстановката. Днес душата ви ще изгаря от жажда за нови впечатления.

Рак

Насладете се на момента и не мислете за бъдещето. Днес и без друго не можете по никакъв начин да му повлияете, така че можете с пълно право да се оттеглите от работа.

Лъв

Днес е важно да обърнете максимално внимание на създаването и поддържането на всевъзможни контакти. Не се ядосвайте, ако сте прекарали деня си в писане на писма или в телефонни разговори, това ще ви донесе полза в бъдеще.

Дева

Ако днес забележите нещо странно, не се стряскайте. Просто днес ще виждате неща, които на другите не е дадено да видят. Спокойно, в края на деня, ще спрете да забелязвате необичайното.

Везни

Днес е Новолуние, много важен момент за планиране и 'засяване' на желанията за идните 30 дни. За вас е важно от гледна точка на творческата ви реализация. Дайте си сметка в какво изразявате творческата си сила и къде подхождате консервативно. Погледнете в себе си.

Скорпион

Постарайте се да не позволявате на обзелата ви лека, весела хулиганщина да ви накара да сътворите някакви неприятности. Всяка енергия може да бъде използвана за мирни цели, дори вашата.

Стрелец

Защо да задавате въпрос, като отговорът и така е известен? Днес няма да имате нужда от чужди съвети и странична помощ. Постарайте се просто да се откажете вежливо от тях.

Козирог

Заредени сте с много вътрешна енергия и бихте могли да се справите с проблемите. Може би тази нагласа ще подтикне мнозина да чертаят дългосрочни планове. Не давайте пари назаем.

Водолей

Постарайте се да планирате този ден и стриктно да следвате първоначалния план. Импровизираните решения днес няма да са особено успешни, не разчитайте на тях.

Риби

Най-добра почивка за вас днес ще са тихите, не предполагащи някаква активност развлечения. Почетете, погледайте телевизия и не вярвайте на тези, които ви убеждават, че едно почистване на къщата ще ви накара да се почувствате по-добре.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА