12 Август, 2019 07:00 16 049 0

Вашият хороскоп за днес, 12.08.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Напрегнат ден за Раците

Вашият хороскоп за днес, 12.08.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Сами си поставяте ограничения, така че не се опитвайте да изкарате другите виновни. Днес трудно ще се адаптирате към обикновените неща, може би е време да премислите това онова.

Телец

Един хубав и радостен ден, стига да не се втурнете да правите обобщения за всичко и да не се впускате в безполезни спорове “има ли изобщо справедливост”. Не преценявайте нещата само по практичната им полза, а отчетете и други фактори, като удовлетвореността от съответния продукт на хората, които го използват.

Близнаци

Подходящ момент да докажете на околните добрите си чувства към тях, бъдете по-вежливи и не се стремете непременно да спорите. Внимавайте с шегите, може да се окажете в неловко положение.

Рак

Малко напрегнат ще е днешния ден за вас, но затова пък ще можете да отхвърлите доста работа. Мислите ви ще са насочени към решаване на по-практични проблеми, а ще имате и доста отговорности у дома си.

Лъв

Днес можете да намерите пътя към сърцето на любимия човек, само не се разсейвайте много, да не объркате посоката. Хубав ден, слушайте сърцето си и не прекалявайте с философстването.

Дева

Днес ще трябва да намерите хармония между духовните потребности и ежедневните нужди. Някои и цял живот не успяват да го направят, така че не се отчайвайте, ако не успеете.

Везни

Днес трябва да се отнасяте сериозно към задълженията си, а не да ги прехвърляте на другите. Не пренебрегвайте малката правда на другите и субективната правда на домашните си. Не пропускайте красотата на мига.

Скорпион

До такава степен сте убедени в собствената си правота, че сте готови дори да се сражавате за това. Точно днес обаче има смисъл да чуете и друга гледна точка преди да предприемете нещо. Поне ще сте предупредени за рисковете, които поемате.

Стрелец

Добре формулираната мисъл ще привлече по-голямо внимание, отколкото една дълга и гръмка реч. Нали сте наясно, че е по-добре да сте ефективни и конкретни, отколкото да дрънкате празни приказки.

Козирог

Задачите, с които ще се заемате е добре и да ги довършите докрай, ако искате да получите желаните резултати. Повечето от вас ще бъдат в добро настроение и с лекота ще осъществяват контакти. Обстановката ще е благоприятна за творчески изяви. Няма да ви липсва желание за романтични закачки.

Водолей

Лесно ще успеете да изгладите конфликтите и днес сякаш всички ще са самата любезност. Можете да разчитате на помощ от приятелите си и дори да откриете спонсори. Прекрасен ден за начало на нова работа, обучение или пък пътуване в чужбина.

Риби

Нещо ви гложди отвътре и все не успявате да го реализирате. Сега имате шанс да го сторите. Можете да потърсите подкрепа от важна обществена фигура, независимо, че е лято.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА