Last news in Fakti

14 Август, 2019 17:52 10 916 47

Това са трите най-користни зодии

  • астрология-
  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • хороскоп-
  • корист-
  • пресметливост-
  • задни мисли-
  • личен интерес

Макар че личният интерес и пресметливостта отдавна не се смятат за лоши качества, все още има хора, които не искат интересчии около себе си

Това са трите най-користни зодии - 1
Снимки: shutterstock

Има хора, които искат да получат полза от всичко. Те общуват и поддържат отношения само с онези, от които ще получат някаква изгода.

И макар че личният интерес и пресметливостта в съвременния свят отдавна не се смятат за лоши качества, все още има хора, които не искат интересчии в компанията си и се опитват да ги избегнат по всякакъв начин.

За съжаление, това не е толкова лесно. И тук на помощ идват астролозите със своите изчисления и познания за звездите и влиянието им върху човешката природа и характер. Те определят трите най-користни знака от Зодиака.

Ето кои са те:

На трето място се нареждат родените под знака на зодия Стрелец.

Това са трите най-користни зодии

На пръв поглед родените под този зодиакален знак са много мили и приятелски настроени хора, но ако ги опознаете по-добре, ще видите истинското им лице.

Това са хора, които постигат всичко в живота си с хитрост. Те са лукави и често крият истината дори от най-близките си хора.

Стрелците обичат да плетат интриги и да скарват околните. Самите те обаче никога не участват в конфликти. На тях им е изгодно всички да ги смятат за най-добър приятел и да споделят тайните си с тях.

Представителите на този зодиакален знак са изключително отмъстителни и коварни. Те никога не забравят обидата. И ще ви забият нож в гърба в най-неочаквания момент. Стрелците няма да спрат, докато не постигнат целта си. А тя винаги има користни мотиви.

Родените под този знак знаят много добре, че с хитрост, лъжа и лицемерие могат да постигнат желаните резултати. Те са готови да минат през всичко, за да постигнат това, което са намислили. Ако имате възможност, стойте възможно най-далеко от тях!

Второто място е за представителите на зодия Рак.

Това са трите най-користни зодии

Те са големи скъперници както по отношение на самите себе си, така и спрямо своето семейство.

Готови са да водят битки за всяка стотинка и винаги търсят възможност да спестят някой лев дори и когато е неуместно.

Те никога няма да похарчат излишни пари, за да се сдобият с нещо ново. Родените под съзвездието Рак могат да търсят нещо подходящо дълго време и да го купят на най-ниска цена: най-вероятно с отстъпка или на промоция.

Като правило, купуването на нещо ново е изключително лошо качество.

Раците често се стискат дори когато става дума за купуването на храна. Те избират евтини и нискокачествени продукти и ги влачат към дома си. Този им навик много ядосва близките им, които не искат да пестят от неща от първа необходимост.

Представителите на този знак са готови да общуват и дори да живеят под един покрив с хора, които са им неприятни, за да подобрят финансовото си състояние. Заради собствения си интерес те могат и да ви мразят, но ще ви се усмихват и умело ще крият истинските си чувства.

Те ще ви бъдат верни приятели, само ако имат изгода от вас. Раците са едни от най-користните знаци на Зодиака, затова внимавайте, когато общувате с тях. Най-добре е да избягвате контакти с представителите на този зодиакален знак.

Челното място в класацията е за родените под знака на зодия Дева.

Това са трите най-користни зодии

За тези хора не съществуват ограничения, когато искат да получат нещо.

Те лесно манипулират околните, за да получат изгода. И го правят толкова професионално, че никога няма да се досетите, че сте станали жертва на опитен манипулатор.

Девите обичат да плетат интриги и да измислят причини за скандали. И никога няма да спрат да го правят заради собствената си изгода. Готови са да рушат семейства и да разделят двойките, за да завършат списъка си с успешни постижения.

Често сред тях можете да срещнете предатели, които са ви били приятели дълги години. Те могат да разкрият тайните ви пред други хора, стига това да им донесе някаква полза.

Ако решат, че ще спечелят нещо, ако ви направят за смях, непременно ще го направят. Изобщо не трябва да се съмнявате в това.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Относно

    22 3 Отговор
    Стрелците много сте се объркали. Според мен тези неща не зависят от зодията, а от характера на човека. Все едно да кажеш, че всички от зодия стрелец са лоши. Има добри и лоши хора те не се определят от зодията.

    Коментиран от #4

  • 3 ДОЧЕВ

    24 10 Отговор
    ПО-ДАЛЕЧ ОТ ДЕВИТЕ......НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИНТРИГАНТИ,МАНИПУЛАТОРИ ,ИЗПОЗВАЧИ И ИНТЕРЕСЧИИ СРЕД ЗОДИИТЕ.......КОГАТО ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА ТЕ ИЗПОЛЗВАТ,ТЕ РАЗКАРВАТ НАЙ-БЕЗПАРДОННО ОТ ЖИВОТА СИ И ТЕ ОСТАВЯТ,ДА СЕ ПРОКЛИНАШ,ДОКАТО СИ ЖИВ,ЧЕ СИ ГИ ПОЗНАВАЛ И СИ ИМАЛ ВЗЕМАНЕ-ДАВАНЕ С ТАКИВА........ВОДОЛЕИТЕ СА СЪЩИТЕ....1 КЪМ 1.......НО ...ВСЕ ПАК,ВСИЧКО Е ДО ЧОВЕКА,БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗОДИЯТА.....
  • 4 ДОЧЕВ

    12 1 Отговор

    До коментар #2 от "Относно":

    АБСОЛЮТНО ВЯРНО......И ++++++++++ ОТ МЕН
  • 5 Несъгласен

    4 7 Отговор
    Само Водолей.Всичко друго е ала-бала.

    Коментиран от #30

  • 6 Тончо питбула..!

    9 2 Отговор
    Боже господи, отде да знаех...! Ама точно така е..! И все още се ядосвам, че се оставих да ме манипулира толкова недостойно, толкова грозно същество...! Манипулират обикновено, хората които прекалено вярват в добротата..! Няма я такава и вече не съжалявам, защото разбрах късно, но все пак разбрах, че има много лоши хора на този свят, за собствена изгода, правят много злини...! Убиват човешкото в човека...! Хич не е малко...!

    Коментиран от #11, #13

  • 7 vasik atanasova

    7 10 Отговор
    за девата и рака може ама за стрелеца не съм съгласен
    не вярвайте на зодиите
    само в Бог
  • 8 vasik atanasova

    10 4 Отговор
    най големи клюкари са близнаците телците

    Коментиран от #47

  • 9 Пепи

    11 10 Отговор
    Девите са много гадна твар, използвачи нагаждачи, лажци, маниполатори, особено мъжете мамини синчета. Разбереш ли че е дева за нищо не става и в леглото само капризи🚫

    Коментиран от #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Лорче

    5 6 Отговор

    До коментар #6 от "Тончо питбула..!":

    Аз съм девица ха ха ха

    Коментиран от #15

  • 12 Напротив

    8 9 Отговор

    До коментар #9 от "Пепи":

    В леглото са богове !

    Коментиран от #17

  • 13 ДОЧЕВ

    11 3 Отговор

    До коментар #6 от "Тончо питбула..!":

    БИВШАТА БЕШЕ ДЕВА.....АКО ЗНАЕШ КАКВО СЪМ ПАТИЛ......???? АСЕН ГАРГОВ (СВЕТЛА МУ ПАМЕТ) ЯСНО ГО ПЕЕШЕ В ,,РАЗВОД МИ ДАЙ,, ,,И МИСЛЯ,ЧЕ Е ЦЯЛО ЧУДО,КАК В ТОЗИ БРАК ОСТАНАХ ЖИВ....,,

    Коментиран от #14

  • 14 Дочев...?!

    7 4 Отговор

    До коментар #13 от "ДОЧЕВ":

    Буланката си нали...?! Девите са психично болни и извънземни...!

    Коментиран от #16, #18

  • 15 Тончу

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Лорче":

    Не се радвай и,, мъже,, има деви, демек мъж русалка...! Бог гледа несправедливостите...! Коскожамти мъж си, като. бебчу се държиш..! Това не значи, като си играеш все още с играчки, да се държиш като хванат от болно заведение...!
  • 16 НЕ СЪМ

    11 2 Отговор

    До коментар #14 от "Дочев...?!":

    НО ЗА ДЕВИТЕ,ЧЕ СА ПСИХО СИ ПРАВ.......
  • 17 Всички педали..!

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Напротив":

    Са, богове,, в леглото..! Цял живот се занимават с това,...! Един работник колкото повече стаж, толкова по квалифициран става...! Обяснявам по меко, мек и малък.... кукувец...!
  • 18 Лора

    3 2 Отговор

    До коментар #14 от "Дочев...?!":

    Интересен отговор...!

    Коментиран от #19, #21

  • 19 ДОЧЕВ

    5 2 Отговор

    До коментар #18 от "Лора":

    НАЛИ.....!!!!!
  • 20 Абе дебили

    3 3 Отговор
    Ама вие сте един за друг бе ...
  • 21 Марш

    4 1 Отговор

    До коментар #18 от "Лора":

    В обора Бе говедо досадно !

    Коментиран от #22

  • 22 Тончу и играчката му...

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "Марш":

    Що се ядосваш бе младеш....?!

    Коментиран от #29

  • 23 Карина

    10 3 Отговор
    Аз съм ДЕВА.
    ДЕВИТЕ сме много наблюдателни, анализираме, имаме огромно шесто чувство.
    Да не забравяме лесно, като лошо, така и добро. Въпроса е, кой какво ни е направил. Чувствителни сме. Общо взето, кой както с нас, така и ние с него.
  • 24 Да да

    10 4 Отговор
    Аз съм Дева! По зодиак има 144 вида Деви. Не знам от кой вид съм! Помагал съм на много хора в живота си. Да, манипулирал съм! Само за да си кажат истината, а не да дрънкат лъжи и врели-некипели.Не съм прецаквал приятел! Секса не зависи само от мен. Ако жената пожелае и позволи, достига 7-то небе. Ако е боабаб, да си търси дървар. Строг, взискателен и честен! Ако искате да чуете истината за себе си, просто попитайте. Нито ще ви величая, нито ще ви подценя. Реалист 100%.

    Коментиран от #37

  • 25 Стеф

    1 0 Отговор
    А везните къде са?
  • 26 Дева почитател на MDM

    2 1 Отговор
    И съм много доволен от себе си защото следвам своя път ,не винаги е цветя и рози но или става така както го искам или не става нищо . Мразя лицемерието макар че го използвам за лицемерите ,най-мразя лъжата и страхливите манипулатор съм и изучавам поведенческа психология радвам се на живота колкото и да е жесток в същността си ,обичам тъмното ,имам малко приятели ,пълни психопати като мен ,но не ми трябват повече обичам самотата защото не изпитвам самота . Самодостатъчен и устремен ! Хобито ми е да правя нещата по добре от другите ! Секса е да си ее майката но не за страхливи и свенливи ! Аз съм Дева !!!
  • 27 СЪВЕТ

    3 6 Отговор
    БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ ДЕВИТЕ ....МНОГО СА КОВАРНИ,ЗЛОБНИ,ОТМЪСТИТЕЛНИ......НО И НЕПРЕДВИДИМИ.ЩЕ ТИ ЗАБИЯТ НОЖ В ГЪРБА И БЕЗМИЛОСТНО ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ,ВСЕ ЕДНО НИЩО НЕ СА НАПРАВИЛИ.ИЗКРИВЕНИ И ПСИХИЧНО БОЛНИ СЪЩЕСТВА.....ДОБРЕ,ЧЕ ОЖИВЯХ! БЛАГОДАРЯ НА БОГ!

    Коментиран от #28, #35

  • 28 Мри куче

    3 1 Отговор

    До коментар #27 от "СЪВЕТ":

    Никаква милост за предателите ...
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Диди

    1 5 Отговор

    До коментар #5 от "Несъгласен":

    Аз съм Скорпион. Ние сме искрени в живота,всеотдайни в обичта,но изневяра не прощаваме.

    Коментиран от #32, #33, #39

  • 31 СТРЕЛЕЦ

    4 1 Отговор
    съм и написаното слабо се отнася до мен!
  • 32 ПЕРО

    4 0 Отговор

    До коментар #30 от "Диди":

    Събрах попарата на скорпион и още ближа рани. Най-коварната ГАД/а се пише приятел/която ми ......майката така ми се отблагодари, че още не мога да се освестя ! Живя в домът ми-по моя покана, докато се устрои на работа/номер в живота/После,когато му намерих,се престори на болен с многообразни симптоми за тежки диагнози. Теглих заем да го подкрепя каза,че ще постъпва в болница и още същият ден го видях да пирува с парите за "ЛЕЧЕНИЕ" в скъпо заведение за сметка на моето доверие.Отървах се само с това да изплащам тези 1000 лева.Приятел от детинство,който има рожден ден на 18.11 и семейството му не иска да го чува и вижда ...как само ми представи история на която повярвах ! Жив и здрав свещи да си купи с тези пари !
  • 33 Запознат

    4 1 Отговор

    До коментар #30 от "Диди":

    И дума не вярвам на написано от скорпион ! Какви артисти сте....зли и неблагодарни.Ходите,като гладни въшки с ТЪРГОВСКА СТЪПКА и цял свят ви е длъжен да ви слуша мрънкането и претенциите

    Коментиран от #36

  • 34 D.IVANOVA

    4 1 Отговор
    Скорпион=отврат ! И в с..са е мързелив ! Лъжец и духовно и плътско "нечистоплътна гадина"

    Коментиран от #45

  • 35 ВЛАДО

    5 3 Отговор

    До коментар #27 от "СЪВЕТ":

    От какво си "оживял" ДЕВАТА е взискатена любовница,по-добре си кажи,че ти изпускат амортисьори и не си имал сили
  • 36 Диди

    1 1 Отговор

    До коментар #33 от "Запознат":

    Аз съм такава по характер. Другото ми качество е че съм недоверчива. Признавам,че не се влияя от разни описания за зодии и т.н.
  • 37 ПЕРО

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "Да да":

    Прав си ,хипопотам не можеш да е..ш "другото както се договорите
  • 38 -'"'-:-\/@

    1 1 Отговор
    Зодията показва външните отличителни черти на човек,асцедента е за характера а всичко е до възпитание
  • 39 ГОСТ

    4 0 Отговор

    До коментар #30 от "Диди":

    ДИДИ.....МИЛИЧКА..,СКОРПИОНА Е МНОГО КОВАРЕН,ЗЛОПАМЕТЕН И ГОНИ КАРЕС ДО ГРОБ........ПОЗНАВАМ ТАКЪВ ЧОВЕК И ГО ОПИСВАМ СЪВСЕМ ТОЧНО,ЗАЩОТО СЪМ МУ СЪРБАЛ ПОПАРАТА.....ИЗВИНЯВАМ СЕ АКО СЪМ ТЕ ЗАСЕГНАЛ СПОМЕНА,ЧЕ СИ СКОРПИОН........НАДЯВАМ СЕ ,ЧЕ ПРИ ТЕБ НЕ Е ТАКА........

    Коментиран от #40

  • 40 Диди

    2 0 Отговор

    До коментар #39 от "ГОСТ":

    Не се засягам, защото зная каква съм по характер.

    Коментиран от #42

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ГОСТ

    5 0 Отговор

    До коментар #40 от "Диди":

    ПРАВА СИ РАЗБИРА СЕ......ПО-СКОРО,ВСИЧКО Е ДО ЧОВЕКА,А НЕ ОТ ЗОДИЯТА....
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Голям Слон

    1 0 Отговор
    Днес научих какво би трябвало да бъда по хороскоп. Стрелец с асцендент Рак. Ужас просто... А, всъщност, наистина всичко е до семейство. И самовъзпитание. Другото е за забавление и вярващи в това безсмислено занимание, наречено астрология.
  • 47 Добре е

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "vasik atanasova":

    Че не те познавам лично,твоите публикации са мизантропски,и утвърждават всичко долно,ако си две личности ще трябва и две усти да се затъкват