Last news in Fakti

19 Август, 2019 07:00 16 769 0

Вашият хороскоп за днес, 19.08.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Добър ден за явяване на изпити за Везните

Вашият хороскоп за днес, 19.08.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Денят ще ви засипе с телефонни обаждания и желания за срещи от страна на кого ли не. Имате нужда от стройна организация, за да успеете да се справите с всичко. Добре ще се почувствате, когато разберете колко много работа сте отхвърлили.

Телец

Трудно ви е да се адаптирате към изискванията на ежедневието, но няма как, трябва да се включите. Бъдете внимателни с кого общувате, защото сте много податливи на чужди влияния.

Близнаци

Известно напрежение ще се усеща около вас. Пробудили са се някои ваши скрити страхове. Не позволявайте на емоциите да ви ръководят. Ако се вгледате по-внимателно в колегите си може и да намерите отговор на вълнуващите ви въпроси.

Рак

Ден само за нестандартни идеи. При добро желание може да пристъпите към реализирането им. Нещата ви ще се организират добре, а освен това може да получите подкрепа от приятелите си.

Лъв

Чуден ден, идеален за спорт и туризъм. Ако хич ви няма по тия неща може да ви се отдаде да по лентяйствате малко. Но не пренебрегвайте идеите, които ви хрумват, някои от тях са доста интересни.

Дева

Малко ще ви е трудно да превключите на работен режим, но няма как, животът продължава. Всъщност денят не е лош за вас, дори може да извадите късмет с някои дребни неща. Не забравяйте чувството си за хумор.

Везни

Ако действате ненатрапчиво, но настойчиво и далновидно, имате сериозни шансове да постигнете успех. Добър ден за явяване на изпити и за контакти с чужбина.

Скорпион

Ще усещате известно напрежение, а освен това някои стаени страхове може да се пробудят. Бъдете внимателни с яденето и се опитайте да не употребявате никакъв алкохол.

Стрелец

Ден за работа. Ще имате много. Потърсете помощ. Ако можете отделете повече време за семейството, там ще се почувствате наистина спокойно и най-вече ще усетите обичта на близките си.

Козирог

Днес проявете повече търпение към прищявките на ваши близки. Не изпускайте нервите си. Опитайте се на този етап от време да не взимате пари назаем, тъй като едва ли ще успеете да го върнете на време.

Водолей

Днес е по-добре да се занимаете със собствените си ангажименти, общуването с околните няма да е твърде резултатно. Ако искате да правите нещо не дигайте много шум и не се доверявайте на самозвани съветници.

Риби

Добре е за започване на нови дела, макар че започнатото в понеделник е подложено на множество промени. Струва си да действате по-активно, така ще се почувствате по-добре, а и ще направите добро впечатление.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА