23 Август, 2019 07:00 19 499 0

Вашият хороскоп за днес, 23.08.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Много работа за Стрелците

Вашият хороскоп за днес, 23.08.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Обстоятелствата ще се стекат във ваша полза. Днес умът ви ще е особено комбинативен, но разчитайте най-вече, че късметът ще ви следва неотлъчно. Може да се пробвате в спорт тото.

Телец

Подходящ момент да направите рекапитулация на средствата, с които разполагате. Днес ще ви се предоставят изгодни възможности за покупки, но дали всички тези неща са ви нужни. Купете само най-необходимото.

Близнаци

Ще трябва да претворите разсъжденията си в практиката, а това не винаги е лесен процес. Гледайте да свършите нещо, вместо да развивате празни теории. Дори и да не го направите, в крайна сметка днес можете да си позволите малко разпускане.

Рак

Един ден, в който нещата ще зависят изцяло от вашата активна позиция. Не оставяйте друг да ви върши работата, а сами се заемете с нещата. Добри новини може да получите от роднини.

Лъв

Може днес да сте малко отнесени, а не бива. Ако искате да избягате от ежедневните проблеми – направете го. Днес е подходящ момент за самоанализи, но неподходящ за вземане на решения.

Дева

Денят не е никак лош, дори напротив, може да очаквате събитията да се развият във ваша полза. Все пак след като се стъмни, гледайте да сте у дома или поне се движете със сигурни хора, просто за сигурност.

Везни

Ще ви се иска да прекарате повече време с приятели и дори може да пренебрегнете някои от задълженията си заради това. В крайна сметка струва си човек да пожертва някой неприятен ангажимент в името на дружбата.

Скорпион

Ще имате толкова много работа, че едва ли ще ви остане време да мислите за личните си проблеми. Добре би било да не ви се налага да взимате пари в заем. Ако ви се случи, направете всичко възможно да го върнете в най-кратък срок.

Стрелец

Този ден е силно наситен с емоции. Не ги изпускайте където ви падне, оценявайте обстановката и тогава демонстрирайте интензивността на чувствата си.

Козирог

Днес намирайте разумно решение на текущите проблеми, с които се сблъсквате на работното си място. Като че ли най-важно на този етап от време е търпеливо да подхождате към проблемите. Ще имате и добри възможности, благодарение на които ще постигнете финансова обезпеченост.

Водолей

Днес ще трябва да изгладите някои свои вътрешни противоречия и чак тогава да действате. Имате могъщи конкуренти, с които трябва да действате много внимателно. Нестандартният подход в случая няма да ви е от полза.

Риби

Отначало може да ви се стори, че всичко се развива малко хаотично, но всъщност нещата са многопластови и създават тази невярна представа. Каквото и да става, вие ще успеете да се справите блестящо.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА