10 Септември, 2019 07:00 13 003 0

Вашият хороскоп за днес, 10.09.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Труден ден за повечето зодии

Вашият хороскоп за днес, 10.09.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Думите може да се окажат най-големият ви враг, ако не ги използвате правилно. Днес бройте до 20 преди да кажете нещо, за да не окаже после, че можете да си говорите само със себе си.

Телец

Ще се сблъскате с някакви имагинерни препятствия, неща, които нямат физически облик. Наистина имате нужда от една психологическа консултация или поне човек, с когото да споделите страховете си. Въпреки всичките си притеснения, бъдете внимателни, защото може да загубите сериозна сума.

Близнаци

Може да чуете нелицеприятни неща за себе си. Не се палете и не правете прибързани изводи, спокойно се ориентирайте в ситуацията. Или просто си пуснете пердето.

Рак

Ще отделяте твърде много време за работата си. Нали знаете, че няма да избяга. А днес е добър ден да решите финансовите си проблеми, може би трябва да пробвате да си пуснете фиш от тотото. Не пренасяйте отрицателни емоции в семейството си, нещата там и без друго са доста напрегнати.

Лъв

Оптимално време, за да помислите кога да си вземете отпуска, все още времето е чудесно дори и за плаж, да не говорим за романтични разходки. Изхвърлете личните драми от главата си и се радвайте на живота.

Дева

Ще продължите нещата, започнати наскоро. Регулирайте по някакъв начин информацията, което пристига към вас, за да не ви затрупа. По възможност избягвайте да провокирате емоционални взривове.

Везни

Днес ще имате възможност да блеснете с талант, да докажете способностите си. Но ако обмисляте нещо ново, непременно се консултирайте с подходящите хора, които разбират от това. Вземайте решенията си много внимателно.

Скорпион

Днес ще следвате неотклонно целите си, а това може да се окаже сериозно изпитание най-вече за хората около вас. Не бъдете твърде жестоки и не се уповавайте на принципа, че “целта оправдава средствата”. Не забравяте ли, че всеки миг има своята красота, която пропускате заради една неясна цел…

Стрелец

Днес ще сте малко вглъбени и замислени. Потърсете нещо разведряващо, радвайте се на простичките неща. Покажете на хората до вас, че наистина ги обичате и държите на тях като им устроите малко празненство без повод.

Козирог

Не е от лесните дни. Вършете прецизно работата си, защото не сте застраховани от грешки. Противниците ви именно там ще ви ударят. Контактите ви с висшестоящите няма да са особено лесни, но пък могат да са полезни, ако се опитате да приемете другата гледна точка.

Водолей

Хубав ден за практични дейности. Бъдете по-търпеливи към хората около вас. И не се обиждайте просто заради това, че са си помислили нещо.

Риби

Днес ще ви се струпат множество досадни задачи и то все свързани с бумащина. Хубав момент да поизчистите изостаналата работа. Неподходящ ден за диети, но и не бива да прекалявате с похапването и пийването.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА