14 Септември, 2019 07:00 13 960 0

Вашият хороскоп за днес, 14.09.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Козирозите имат възможност да се докажат днес

Вашият хороскоп за днес, 14.09.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Имате какво да научите от другите и не е нужно да им се ядосвате заради това. Просто бъдете отворени към чуждото мнение. Определено ще ви е от полза.

Телец

До обяд всичко ще ви изглежда лесно като детска игра, но с напредването на деня ще се сблъскате с всички онези прозаични неща, съпътстващи изпълнението на всяка задача. Нали няма да се откажете на последния етап? Къде отиде прословутият ви инат?

Близнаци

Имате много по-силна подкрепа, отколкото можете да си представите. Важното е да не позволявате на ентусиазма ви да се изпари. Продължавайте да вярвате.

Рак

Нищо чудно да се чувствате като марионетка в ръцете на съдбата, което съвсем не е приятна роля. Опитайте, доколкото ви е възможно, да погледнете събитията отстрани, така може да ги погледнете по нов начин.

Лъв

Нуждаете се от подкрепата на други хора, за да осъществите намеренията си. Може да се наложи дори да играете нечестно в името на целта си. А дали ще го направите? Това вече определяте сами.

Дева

Изкушението днес ще дойде от страна на някой, който ще ви обещава лесно постигане на желаната цел. Всичко изглежда твърде лесно, може би е добре поне да проверите предварително дали нещата са съвсем читави.

Везни

Днес ще сте много по-интуитивни и чувствителни, дори вие самите ще се чудите какво ли ви става. Помогнете безкористно на някого и ще се почувствате невероятно добре, ще усетите как ставате част от Вселената.

Скорпион

Изкушавате се да манипулирате другите, за да си докажете колко повече сте от тях. А дали това наистина ви прави по-стойностни или просто се самозалъгвате?

Стрелец

Обстоятелствата не се подреждат във ваша полза, но това не бива да ви притеснява и да ви кара да отстъпвате от позициите си. Вие сте родени борци и не бихте се отказали заради някакви дреболии от целта си, нали?

Козирог

Имате възможност да се докажете. Не изпускайте този шанс, защото той може да ви изстреля нагоре. Просто вярвайте в себе си и разчитайте на собствените си сили.

Водолей

Има какво още да си пожелаете от съдбата и ако сте малко по-настоятелни, тази непостоянна дама може и да ви се усмихне. Струва си да рискувате.

Риби

Днес е важно да отчитате мнението на човека до вас, още повече че ще сте пряко зависими от него. Важно е да си сътрудничите, ако искате нещата да вървят.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА